Tek Başına Geçinme ...
-
coldfusion bunu yazdı:
-----------------------------300 liraya ev bulamazmıyız cidden :S
-----------------------------çok zor hele emlakçılarla iş yapmaya kalkarsan. he yok direk birinci şahısdan alırım diyosan arıcan da bulucan da oho :D
edüt: o ilandaki ev nasıl bişi ya 1 m2?
-
not : ev arkadaşım olmak isteyenler başvurabilirler ağustos/eylül civarında taşınıcam ...
-
Kardeşim bence maceraya atılma derim.
650 tl ile tek başına asla geçinemezsin.
Diyelim ev arkadaşı buldun. Peki bulduğun şahıs seni yüzüstü bırakıp giderse napıcan.
Bence askerliğini yap. Kendini sağlama al.
Sonra düşün derim.
-
burda(http://www.sahibinden.com/aksaray_da_25m2_lik_depo-79WQQaXQQ13777543WQQpXQQdisplayitem) mı yaşasam ? :S
birsürü ev arkadası aryan var su an sahibinden .comda acaba bikaç ay sonrada olurmu ?
edit: o gırgırduda su fena deil
-
coldfusion istanbulda 650 liraya geçinemezsin bunu bikere aklından çıkar :) 300 liraya ev buldun diyelim napcan yerde mi yatacan yerdemi oturacan kışın napacan parkeleri mi yakıp ısınacan 40 degil 44000 takla atsanda olmaz yani ailenin yanında paşa paşa oturmaya devam et derim ben :) Bende ögrenciyim rizede olmama ragmen 700 lirayla geçinemiyorum evde kalıyoruz ummadık yerden masraf çıkıyor. şimdi diyosun ooo 10 oraya 40 oraya 30 oraya veririm elimde bukadar kalır ama NAH Kalıyor kendimden biliyorum bende aynısını yapıyorum :)
-
ben biraz piyasa araştırması yapayım ... tbtden ev arakadasıda bulurum ... geçinir gideri z...
-
la bırak bulamazsın diyenleri :Ç 220 ye kalıyoz annemle 2 kisi 1+1 ev gayette rahat :D umudunu yitirme arayan bulur
-
25 ytl elektrik mi :D ..Hacı naptın sen :D..Mum yaksan daha fazla gelir valla :D
-
evi tut sistemi kur haftaya istanbuldayım. 1-2 qünlüqüne evini kiralayım :) yemek içmek yok sadece yatıp qidecez. ne kadar istiyon. bak evi bulmadan müşteri bile çıktı :)
-
tek başına 600 lira ile aç kalırsın hoca.Geçinen aileler de var ama o ailelein başındada işi bilen ev hanımları var sen hazır yiceksin buna para dayandıramazsn.
kira,faturalar internetin falan derken hele hele de gezmek gibi bir düşüncen varsa çok zor iş