Telefonu Camdaki Koruyucu Jelatin Olmadan Kullanmak
-
PanxeR bunu yazdı
Cep telefonlarını cam ekran koruyucu ve güzel bir kılıf olmadan kullanan insanlara uzak durun. Zira bu kişiler emeğe alın terine değer vermeyen insanlardır , yine aynı zamanda bu kişiler telefonları zamanla çizik içinde kalsada rahatsız olmayan insanlardır ki bu çok sinir bozucudur.
Cep telefonunuzun üzerine taktığınız düzgün yapıştırılmış bir cam ekran koruyucu yada zore nano koruyucu dokunmatiği hiç bir şekilde etkilemez. Fakat milyon tane kılcal çizik veya düştüğünde oluşacak kalp yaraları sizi etkiler.
Bu sebeple en sevmediğim 3 insan tipi.
Korumasız telefon kullananlar
Laptop bataryasını sökerek kullananlar
sokağa para atmayı sevenler.
1 Milimlik şey yüzünden hassasiyet sorunu yaşıyorsanız bir daha eminönünden 10 tl lik koruyuculardan almayın.
Not 2 konu açan kişi için. Cihazını seviyorsan alırken alınteri harcadıysan o cihazı en iyi şekilde bakmak kollamak temiz tutmak senin görevin. Eskiyince koruyucusunu kılıfını değiştireceksin. Ki hep temiz kalsın güzel gözüksün satarken para etsin.
Aney bende sevmediğin insan sınıfına girmişim. :) Ama inan bana hassas ve nazik kullanıyorum, asla çocuklara vermem, genellikle masa üstündedir, arka cebe koymam, yazın kemere asılı mini çantadadır, J7 Prime ekranı kristal camdır kolay çizilmez.. Alınteri ile alınmıştır.. Tam bin gayme saydım valla. :)
-
RitmFarbRacourci bunu yazdı
@Do_Som, A5 hediye değil miydi öyle hatırlıyor gibiyim. ^^P`
a5 hediye değil iphone 6 hediyeydi bir karar vermem gerekti a5imi seçtim :D yarım gün sarjı gidiyordu iphone'nun nineme verdim :D telefonu
-
Gorilla glass ekrana birşey olmuyor arkadaşlar,
İlk note3 aldığımda ekrana film yaptirmaya gitmiştim, satan arkadaşla frekans tutmuştu. Gerek yok abi o telefona ekrani çizilmiyor demişti. Adam çıkardı cebinden note3u pat pat pat anahtari vurdu bişe olmadi ekrana.
O zamandan bu zamana 6 sene geçti,
Note3, s6edge plus, note8 devam ediyorum.
Makina imalati işiyle uğraşıyorum, vida, toz, toprak, kaynak, demir talasi eksik olmuyor. Sürekli de düşürüyorum problem yok. Kılcal çizik dahi yok.
Ha kılıf kullanıyorum ama kullandığım kilif telefonun sadece köşelerini koruyor. Orjinal samsung kapaklardan bahsediyorum.
Amk akıl var mantık var, samsung milyar harcayıp ekran teknolojisi geliştiriyor, madem 10dolarlik filmle oluyor, alıp takardi. Telefon düşünce kirilan ekran filmleri ise yüzyılın satış pazarlama taktigidir. Bak film olmasaydi ekran kirilacakti hissi verir.
Elemanda c5 var, 2 defa ekran filmi kirildi 3 ayda. Sikerler ekran filmini kullanmıyorum dedi, 2 senedir ekrani kırılmadı :)
-
Ben de pek sevmem ama öyle şeyleri.. Korumak da gerkiyor..
Kapaklı muhafaza kullandığım genelde çantada taşıdığım halde filme bir şey girmiş.. oymuş..
Düşmelerden koruyor hiç değilse kılıf...
3 kere düşürdüm A520
Kumandalara takılan laylonlara gıcık olurdum ama
MAGNUM değil ki bu.. Kızgın çöllerden serin sulara şeyirtirsin
-
ltcelik bunu yazdı
Ben de pek sevmem ama öyle şeyleri.. Korumak da gerkiyor..
Kapaklı muhafaza kullandığım genelde çantada taşıdığım halde filme bir şey girmiş.. oymuş..
Düşmelerden koruyor hiç değilse kılıf...
3 kere düşürdüm A520
Kumandalara takılan laylonlara gıcık olurdum ama
MAGNUM değil ki bu.. Kızgın çöllerden serin sulara şeyirtirsin
Kitap gibi kapaklı kılıflar telefona en çok zararı veren kılıf aslında. Kapağın altına giren toz zerreleri kapağın altında adeta dans yapıyor ve harita çiziyor ekranın üstüne.
-
jelatini de kılıfı da çıkaracağım diyorsanız axa nın cep kaskosuna bakın derim :)
2 defa ekran değişimi ücretsiz.
kırılma ve çalınma da ise %30 muafiyet uygulayıp sıfır cihaz veriyor mis.
2. el cihazlara da yapılıyor bilginize.
-
Telefonlarım için yandan kaydırak soktuğum Cepli Cüzdan Kılıf kullanıyorum.
Üzerinde Kredi-Banka kartı cebi, ekstra aksesuar'lar için de bir Cep, bi de not defteri var. Mutluyum huzurluyum, ama Sg Note serisinden bi tane alırsam, defterden kurtulurum.
telefonun üzerinde ekran koruyucu cam ve kılıf da var. ^^"
-
RitmFarbRacourci bunu yazdı
Telefonlarım için yandan kaydırak soktuğum Cepli Cüzdan Kılıf kullanıyorum.
Üzerinde Kredi-Banka kartı cebi, ekstra aksesuar'lar için de bir Cep, bi de not defteri var. Mutluyum huzurluyum, ama Sg Note serisinden bi tane alırsam, defterden kurtulurum.
telefonun üzerinde ekran koruyucu cam ve kılıf da var. ^^"
bu hangisi ?
-
İki kere başıma geldi, sikerler çıkarıyorum filmi böyle daha güzel dedim, yarın yenisini alıp takarım dedim, ikisinde de 24 saat içinde düşürdüm yenisini takamadan kırdım ekranı :) biri iph4 biri sams note4
-
Freak bunu yazdı
jelatini de kılıfı da çıkaracağım diyorsanız axa nın cep kaskosuna bakın derim :)
2 defa ekran değişimi ücretsiz.
kırılma ve çalınma da ise %30 muafiyet uygulayıp sıfır cihaz veriyor mis.
2. el cihazlara da yapılıyor bilginize.
Mi note 8 ve mi note 8 pro ayrı ayrı kaç liraya yapıyorsun? :D