Telefonu Camdaki Koruyucu Jelatin Olmadan Kullanmak
-
noname bunu yazdı
İki kere başıma geldi, sikerler çıkarıyorum filmi böyle daha güzel dedim, yarın yenisini alıp takarım dedim, ikisinde de 24 saat içinde düşürdüm yenisini takamadan kırdım ekranı :) biri iph4 biri sams note4
YOK HA HOCAM OKUMUYORMUSUN YUKARDA koskoca samsung gorilla glass yapmış kırılmıyormuş kurşun geçirmiyormuş hatta milyon dolar arge harcıyormuş.
ne malzeme olursa olsun , titanyum kaplama felan değilse yıpranır çizilir kırılır.
Önlem almak ismeyen de almasın. Kondomsuz rusa gitmek den farkı yoktur.
-
samaccc bunu yazdıRitmFarbRacourci bunu yazdı
Telefonlarım için yandan kaydırak soktuğum Cepli Cüzdan Kılıf kullanıyorum.
Üzerinde Kredi-Banka kartı cebi, ekstra aksesuar'lar için de bir Cep, bi de not defteri var. Mutluyum huzurluyum, ama Sg Note serisinden bi tane alırsam, defterden kurtulurum.
telefonun üzerinde ekran koruyucu cam ve kılıf da var. ^^"
bu hangisi ?
Marka yok. Piyasada pazarda daha iyileri vardır. İşyeri çalışanlarına özel yaptırmış, kendisi de kullanamayınca Bana hediye etti. Bende kullanıyorum.
Öyle çok zarif de değil, çok kaba da değil. Ama Organizatör/Düzenleyici gibi, ben severek kullanıyorum.
Foto eklemek sıkıntı, lâkin istiyorsan ekleyeyim ama düşük çözünürlükte. Upload sıkıntı.
Ama geçen VatanBilgisayar a gitmiştim, orada birinin elinde Kahverengi Deri şeklinde olanını gördüm, lâkin marka ismi/işareti göremedim. Sormaya da fırsat olmadı.
Ama onunkinde Cep Tlf'nu yukarıdaki dikine kaydırarak sokulan cinstendi. Sanki Onunki telefonuna özel birşey gibiydi. Dışarıdan telefonun ucu görünüyordu ve telefonda İnce/şeffaf silikon kılıf da vardı.
RitmFarbRacourci tarafından 24/May/19 17:23 tarihinde düzenlenmiştir -
noname bunu yazdı
İki kere başıma geldi, sikerler çıkarıyorum filmi böyle daha güzel dedim, yarın yenisini alıp takarım dedim, ikisinde de 24 saat içinde düşürdüm yenisini takamadan kırdım ekranı :) biri iph4 biri sams note4
iPhonelar ekran konusunda ucuzda Samsunglar Amoled ekrandan dolayı kırılınca yaptırmak evlat acısı gibi geliyor.
-
PanxeR bunu yazdınoname bunu yazdı
YOK HA HOCAM OKUMUYORMUSUN YUKARDA koskoca samsung gorilla glass yapmış kırılmıyormuş kurşun geçirmiyormuş hatta milyon dolar arge harcıyormuş.
ne malzeme olursa olsun , titanyum kaplama felan değilse yıpranır çizilir kırılır.
Et ete değecek, teması hissedeceksin. Kalp atışlarını bile hissetmeli...
Bu nasil bişe biliyor musun?
Ilk bmw aracimi almıştım, arkadaşlar diyordu ki, basma çok yakar, yanlama lastik eskir.
Amk basmayacaksam yanlamayacaksam neden o arabaya biniyorum?
Telefon köşe veya kenarlardan darbe almadıkça ekrani kirilmaz. Önden gelen yükler dağılıyor tüm ekrana. Malzeme mühendisliği çok ilerledi. Köşeleri koruduktan sonra korkmaniza gerek yok.
-
noname bunu yazdıFreak bunu yazdı
jelatini de kılıfı da çıkaracağım diyorsanız axa nın cep kaskosuna bakın derim :)
2 defa ekran değişimi ücretsiz.
kırılma ve çalınma da ise %30 muafiyet uygulayıp sıfır cihaz veriyor mis.
2. el cihazlara da yapılıyor bilginize.
Mi note 8 ve mi note 8 pro ayrı ayrı kaç liraya yapıyorsun? :D
IMEI yolla bakayım
-
Bu kaskoda cihaza orjinal parça takma garantisi var mı ? Cepkask mıydı neydi bir firma vardı çok şikayet okumuştum hakkında. Kırık ekranı söküp yerine ikinci el kullanılmış ekran takma vs.
Kaskonun cihaz zarar görünce yaptıracağı hiç aklıma yatmıyor nedense. Bugün garanti dahilinde bile yetkili servisler cihazı yapmamak için 40 takla atıyor.
mkyb tarafından 18/Haz/19 22:53 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Bu kaskoda cihaza orjinal parça takma garantisi var mı ? Cepkask mıydı neydi bir firma vardı çok şikayet okumuştum hakkında. Kırık ekranı söküp yerine ikinci el kullanılmış ekran takma vs.
Kaskonun cihaz zarar görünce yaptıracağı hiç aklıma yatmıyor nedense. Bugün garanti dahilinde bile yetkili servisler cihazı yapmamak için 40 takla atıyor.
Pazartesi telefonu kvk servise verdim, Yüksek seviye kararı verilip istanbula yollanmış, içimdeki his beni btk cimer thh bekliyor, adamların müşteri hizmetlerine bile bağlanamıyorum servise kadar gitmek zorunda kalıyorum
Mail ile soru soruyorum yanıt yok telefonları açılmıyor yedek cihazda vermediler, bakalım aldık galiba başa bela
Aress tarafından 19/Haz/19 02:02 tarihinde düzenlenmiştir -
Valla aldığım günden beri camda jelatin falan zaten yok da ara sıra kılıf takıyorum. Geçen gün bisiklet sürerken bi bakayım saat kaç dedim telefonu cebimden çıkardım kılıf elimde kaldı telefon uçtu gitti. Durdum gittim yerden aldım çok ufak sağ üst kösesi darbe almıştı. Kılıfı attım bisikletin sepetine o günden beri kılıfı da kullanmıyorum. Telefon iPhone 6S
-
Delegado_Zero bunu yazdı
Valla aldığım günden beri camda jelatin falan zaten yok da ara sıra kılıf takıyorum. Geçen gün bisiklet sürerken bi bakayım saat kaç dedim telefonu cebimden çıkardım kılıf elimde kaldı telefon uçtu gitti. Durdum gittim yerden aldım çok ufak sağ üst kösesi darbe almıştı. Kılıfı attım bisikletin sepetine o günden beri kılıfı da kullanmıyorum. Telefon iPhone 6S
10 liralık kiloyla satılan kılıflardan kullanmayacaksın hocam biraz kaliteli bir şey kullanmak gerek. Birde senin düşme açısı şanslı gelmiş. Ekran üstü gelseydi o dediğin düşme şeklinde iç ekranla birlitke pertti cihaz.
-
PanxeR bunu yazdınoname bunu yazdı
hocam o nasıl örnek :D ben 5 yıl civarı s3 kullandım sadece son senesinde çatlatmıştım ekranı onda da telefon ölü gibiydi, şuanda da 1.5 yıldır note fe kullanıyorum sadece kılcal çizikler oluşmuştu ekranda. çizilse bile çok önemli değil satmak için almıyorum telefonu sonuçta ölene kadar gider, telefonla yaptığım iş internet ve mesajlaşma genelde
önü ufaktan kenarlarıyla koruyacak bir kılıf yeterli, nillkin defender gibi