folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Telefonu Camdaki Koruyucu Jelatin Olmadan Kullanmak

Telefonu Camdaki Koruyucu Jelatin Olmadan Kullanmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

İki kere başıma geldi, sikerler çıkarıyorum filmi böyle daha güzel dedim, yarın yenisini alıp takarım dedim, ikisinde de 24 saat içinde düşürdüm yenisini takamadan kırdım ekranı :) biri iph4 biri sams note4

YOK HA HOCAM OKUMUYORMUSUN YUKARDA koskoca samsung gorilla glass yapmış kırılmıyormuş kurşun geçirmiyormuş hatta milyon dolar arge harcıyormuş.

ne malzeme olursa olsun , titanyum kaplama felan değilse yıpranır çizilir kırılır.

Önlem almak ismeyen de almasın. Kondomsuz rusa gitmek den farkı yoktur.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı
    RitmFarbRacourci bunu yazdı

Telefonlarım için yandan kaydırak soktuğum Cepli Cüzdan Kılıf kullanıyorum.

Üzerinde Kredi-Banka kartı cebi, ekstra aksesuar'lar için de bir Cep, bi de not defteri var. Mutluyum huzurluyum, ama Sg Note serisinden bi tane alırsam, defterden kurtulurum. 

telefonun üzerinde ekran koruyucu cam ve kılıf da var. ^^"  

bu hangisi ? 

Marka yok. Piyasada pazarda daha iyileri vardır. İşyeri çalışanlarına özel yaptırmış, kendisi de kullanamayınca Bana hediye etti. Bende kullanıyorum.

Öyle çok zarif de değil, çok kaba da değil. Ama Organizatör/Düzenleyici gibi, ben severek kullanıyorum.

Foto eklemek sıkıntı, lâkin istiyorsan ekleyeyim ama düşük çözünürlükte. Upload sıkıntı. 

Ama geçen VatanBilgisayar a gitmiştim, orada birinin elinde Kahverengi Deri şeklinde olanını gördüm, lâkin marka ismi/işareti göremedim. Sormaya da fırsat olmadı. 

Ama onunkinde Cep Tlf'nu yukarıdaki dikine kaydırarak sokulan cinstendi. Sanki Onunki telefonuna özel birşey gibiydi. Dışarıdan telefonun ucu görünüyordu ve telefonda İnce/şeffaf silikon kılıf da vardı. 

RitmFarbRacourci tarafından 24/May/19 17:23 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

İki kere başıma geldi, sikerler çıkarıyorum filmi böyle daha güzel dedim, yarın yenisini alıp takarım dedim, ikisinde de 24 saat içinde düşürdüm yenisini takamadan kırdım ekranı :) biri iph4 biri sams note4

iPhonelar ekran konusunda ucuzda Samsunglar Amoled ekrandan dolayı kırılınca yaptırmak evlat acısı gibi geliyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    noname bunu yazdı

YOK HA HOCAM OKUMUYORMUSUN YUKARDA koskoca samsung gorilla glass yapmış kırılmıyormuş kurşun geçirmiyormuş hatta milyon dolar arge harcıyormuş.

ne malzeme olursa olsun , titanyum kaplama felan değilse yıpranır çizilir kırılır.

Et ete değecek, teması hissedeceksin. Kalp atışlarını bile hissetmeli... 

Bu nasil bişe biliyor musun? 

Ilk bmw aracimi almıştım, arkadaşlar diyordu ki, basma çok yakar, yanlama lastik eskir. 

Amk basmayacaksam yanlamayacaksam neden o arabaya biniyorum? 

Telefon köşe veya kenarlardan darbe almadıkça ekrani kirilmaz. Önden gelen yükler dağılıyor tüm ekrana. Malzeme mühendisliği çok ilerledi. Köşeleri koruduktan sonra korkmaniza gerek yok. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    Freak bunu yazdı

jelatini de kılıfı da çıkaracağım diyorsanız axa nın cep kaskosuna bakın derim :)

2 defa ekran değişimi ücretsiz.

kırılma ve çalınma da ise %30 muafiyet uygulayıp sıfır cihaz veriyor mis.

2. el cihazlara da yapılıyor bilginize.

Mi note 8 ve mi note 8 pro ayrı ayrı kaç liraya yapıyorsun? :D

IMEI yolla bakayım

SYL 184
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu kaskoda cihaza orjinal parça takma garantisi var mı ? Cepkask mıydı neydi bir firma vardı çok şikayet okumuştum hakkında. Kırık ekranı söküp yerine ikinci el kullanılmış ekran takma vs.

Kaskonun cihaz zarar görünce yaptıracağı hiç aklıma yatmıyor nedense. Bugün garanti dahilinde bile yetkili servisler cihazı yapmamak için 40 takla atıyor.

mkyb tarafından 18/Haz/19 22:53 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Bu kaskoda cihaza orjinal parça takma garantisi var mı ? Cepkask mıydı neydi bir firma vardı çok şikayet okumuştum hakkında. Kırık ekranı söküp yerine ikinci el kullanılmış ekran takma vs.

Kaskonun cihaz zarar görünce yaptıracağı hiç aklıma yatmıyor nedense. Bugün garanti dahilinde bile yetkili servisler cihazı yapmamak için 40 takla atıyor.

Pazartesi telefonu kvk servise verdim, Yüksek seviye kararı verilip istanbula yollanmış, içimdeki his beni btk cimer thh bekliyor,  adamların müşteri hizmetlerine bile bağlanamıyorum servise kadar gitmek zorunda kalıyorum

Mail ile soru soruyorum yanıt yok telefonları açılmıyor yedek cihazda vermediler, bakalım aldık galiba başa bela

Aress tarafından 19/Haz/19 02:02 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

Valla aldığım günden beri camda jelatin falan zaten yok da ara sıra kılıf takıyorum. Geçen gün bisiklet sürerken bi bakayım saat kaç dedim telefonu cebimden çıkardım kılıf elimde kaldı telefon uçtu gitti. Durdum gittim yerden aldım çok ufak sağ üst kösesi darbe almıştı. Kılıfı attım bisikletin sepetine o günden beri kılıfı da kullanmıyorum. Telefon iPhone 6S

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Delegado_Zero bunu yazdı

Valla aldığım günden beri camda jelatin falan zaten yok da ara sıra kılıf takıyorum. Geçen gün bisiklet sürerken bi bakayım saat kaç dedim telefonu cebimden çıkardım kılıf elimde kaldı telefon uçtu gitti. Durdum gittim yerden aldım çok ufak sağ üst kösesi darbe almıştı. Kılıfı attım bisikletin sepetine o günden beri kılıfı da kullanmıyorum. Telefon iPhone 6S

10 liralık kiloyla satılan kılıflardan kullanmayacaksın hocam biraz kaliteli bir şey kullanmak gerek. Birde senin düşme açısı şanslı gelmiş. Ekran üstü gelseydi o dediğin düşme şeklinde iç ekranla birlitke pertti cihaz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheM4D
    TheM4D's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    noname bunu yazdı

hocam o nasıl örnek :D ben 5 yıl civarı s3 kullandım sadece son senesinde çatlatmıştım ekranı onda da telefon ölü gibiydi, şuanda da 1.5 yıldır note fe kullanıyorum sadece kılcal çizikler oluşmuştu ekranda. çizilse bile çok önemli değil satmak için almıyorum telefonu sonuçta ölene kadar gider, telefonla yaptığım iş internet ve mesajlaşma genelde

önü ufaktan kenarlarıyla koruyacak bir kılıf yeterli, nillkin defender gibi

Toplam Hit: 4426 Toplam Mesaj: 44
telefonu camdaki koruyucu jelatin olmadan kullanma