folder Tahribat.com Forumları
linefolder Kriptoparalar & Blockchain
linefolder Telegram Üzerinden Coin Kazanın V2

Telegram Üzerinden Coin Kazanın V2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    MeTiN_7 bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    yanak bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    yanak bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Hepinizi yönetici yaptım. Biri daily combo paylaşmış, ancak kim ne yazıyor göremiyorum. Bilen varsa ayar çeksin kanala (:

Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Gemz Türkiye sohbet kanalında sorular cevaplar kombolar mevcut lakin nerde çokluk orda pohluh :)) 

her gün paylaşım yapmıyoruz zaten, twitterda da daily combo yazınca hepsi çıkıyor, birbirimize puan paslarız diye açtım kanalı.

ücretsiz airdrop hediye: airdrop olayını arada bi atıyorum kanala, bunun saatlik kazancı baya bi yüksek oluyor diğerlerine göre.

şu anda 70. seviyeye kadar çıkardım.600k ya 17k saatlik kar veriyor. diğerleri bu kadar yüksek değil :)

Şu anda para biriktirme aşamasındayım, yarın sakin kafayla kartlara basarım. Airdropları boşladım bayram dalgasına. blum 3 sıfır yakmış, aqua gleam farm bitmiş gleam başka Bi projeyle devam edecekmiş, hamster 1 hafta sonra bitecek diye Bi dedikodu var kaynak yok. Şööyle Bi toparlayıp dijital sahalara dönerim :) 

blum sıfırları attığına göre listelenme yakındır. tapswap da 1 temmuzda bitiyor sanırım.

AquaProtocol sonlandı, onun yerine Gleam diye bişi geldi, onu da ilk sayfaya attım, buraya da referans atayım :)

Gleam

https://t.me/GleamRewardsBot/app?startapp=cmM9NzliZTlhYzg

ben bunu çözemedım yaw ne yapmak gerek ? 

3-4 farklı projenin görevleri var. Bu görevleri yapmak için anasayfada enerji claim etmen gerekiyor, her bir enerji bir görev için kullanılıyor. 3 saatte bir enerji veriyor. Görevleri yaptıkça puan topluyorsun ve günlük puan toplama kapasiteni arttırıyorsun.

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

Yeni bir bot daha ekledim, buna baya para döküp kasanlar var ancak ben ücretsiz kasıyorum. Aynı kedileri birleştirip seviye atlıyorsunuz. Günlük görevlerden balık biriktirebiliyorsunuz, bunları yüksek seviyede kedi basma veya puan toplama kısmında kullanabiliyorsunuz. Otomatik bot almak için baya bi balık biriktirmeniz lazım ya da ücretini verip alabilirsiniz.

Tabi ki ücretsizde kasmak daha zor, otomatik bot almak için baya bi balık biriktirmeniz gerekiyor. Ancak yine de denemeye değer. Özellikle çocuklara telefonu verip saatlerce oynamasını sağlayabilirsiniz (:

https://t.me/catizenbot/gameapp?startapp=rp_2013192

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Kedileri Level 28 e getirip bıraktım arada bakıyorum ne var ne yok diye. Dandik telefon üzerinden hesap açıp otobot almadıktan sonra kasmanın Bi manası yok. Başlarda eğlenceli gelir ama sonraları insanı hayattan soğutur.. 

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    yanak bunu yazdı

Kedileri Level 28 e getirip bıraktım arada bakıyorum ne var ne yok diye. Dandik telefon üzerinden hesap açıp otobot almadıktan sonra kasmanın Bi manası yok. Başlarda eğlenceli gelir ama sonraları insanı hayattan soğutur.. 

ben 3 aydır falan oynuyorumdur, benim kedi de 35 i gördü anca, günde 10-15 dk ya bakıyorum ya bakamıyorum. Ancak günlük giriş yapıp balıkları topluyorum, belki 3900 e gelince auto yu açabilirim, şu anda 1900 lerdeyim :)

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

Şu an Yescoin de bug var sanırım, multi touch u arttırsanız bile fiyat sabit kalıyor, 250 ye kadar çıkardım, tabi birer birer çıkarıyor, biraz yorucu ama şu an daha kısa sürede topluyorum puanları.

https://t.me/realyescoinbot?start=r_325905703

LynXMaSTeR tarafından 30/Haz/24 18:58 tarihinde düzenlenmiştir

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Şu an Yescoin de bug var sanırım, multi touch u arttırsanız bile fiyat sabit kalıyor, 250 ye kadar çıkardım, tabi birer birer çıkarıyor, biraz yorucu ama şu an daha kısa sürede topluyorum puanları.

https://t.me/realyescoinbot?start=r_325905703

Sağol başkan 256ya kadar çıkardım. Scam çıkmasa da Bi işe yarasa :) 

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

Mineralz yapan var mıydı bilmiyorum ama scam çıktı, tonları alıp kaçmış ibneler.

Gruba katıldım bu arada ancak mesaj atamıyorum.

Yeni çıkmış başka bir mining projesi isteyen varsa buyursun 20k civarı madenci var.

https://t.me/GoMint_bot/gomint?startapp=1593903448

İlerlemesi kolay her şey için bot var, taş attımda kolum mu yoruldu cinsinden bir madencilik projesi.

https://www.gomint.co/

siteleri bu şimdilik pek bişi bulamadım bana da görevden geldi. Yapmayacaksanız bile ref olursanız sevinirim.

Bu arada kaç farklı projede madencilik yapıyorsunuz? 10'u geçti bende bbq dışında uğraştıran bir şey yok, çoğunluğunu günde 1 defa claim etsen yetiyor. Yine de birkaç ay sürerse darlar bunlar adamı.

HolyReform tarafından 01/Tem/24 00:04 tarihinde düzenlenmiştir

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

Murid ve mürideler, dünya sıralamasındayım. Bu madenciliği yapmayacaksanız bile başlatıp kapatmanız yeter, ref lazım yerimi koruyabilirsem süper olacak. Desteklerinizi bekliyorum.

https://t.me/GoMint_bot/gomint?startapp=1593903448

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

bizim gemz takımında iş yok ya, 800. sıralardan 1400 lere geriledik.

hadi beyler biraz parmaklayalım telefonları :)

takımda 3.7 Milyar puan kasmışım, benden sonraki arkadaş 19.5 Milyon (:

goo.gl/qBNZmW
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek

Catizen'in bu ay içinde airdrop gerçekleştireceği ve TON ağı üzerinden piyasaya çıkacağı kesinleşti.

Aynı şekilde Hamster Kombat'ın resmi sitesinde de bu ay için TGE gözüküyor

wAreX!