Telegram Üzerinden Coin Kazanın V2
-
Etherium 100 de 20 düşmüş, milleti fena silkeleme işi başladı galiba.
-
weskeyy bunu yazdı
Etherium 100 de 20 düşmüş, milleti fena silkeleme işi başladı galiba.
Dünya genelinde resesyon korkusu var, bu nedenle insanlar her türlü borsadan çıkış yapıyor. Kripto coinlere göre %20-45 arası, borsalardaki büyük hisseler ise %5-15 arası değer kaybı yaşadı.
-
Blum için yeni sosyal medya görevleri gelmiş, yapmayı unutmayın.
LynXMaSTeR tarafından 06/Ağu/24 17:36 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Yeni başladı, katılmak isteyen varsa buyursun.
Bitget ve BingX gibi ortaklıkları var.
Blum gibi 6 saatte bir tıklamalık bir şey, yine blumdaki gibi bir oyunu var yakında başlayacak bir de sanırım kart yükseltme muhabbetleri gelecek.
https://t.me/fastmintapp_bot?start=7060213327
-
https://t.me/difo_finance_airdrop_bot?start=ref861668885
3 gün sonra airdrop borsalarda listelenecek az çok demeyin kasın derim
-
cptprice bunu yazdı
Gerçekten ciddi getiri sağlayan var mı bu işten
-
ReyiZ bunu yazdıcptprice bunu yazdı
Notcoin dışında hayır
Notcoin bittikten sonra başladıklarımız da 1-2 ay içinde kendini göstermeye başlar ben de merak ediyorum ne olacak.
HolyReform tarafından 11/Ağu/24 12:48 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyReform bunu yazdıReyiZ bunu yazdıcptprice bunu yazdı
Notcoin dışında hayır
Notcoin bittikten sonra başladıklarımız da 1-2 ay içinde kendini göstermeye başlar ben de merak ediyorum ne olacak.
telegram üzerinden şu ana kadar notcoin çok temiz iş yaptı ve uzatmadan, habire abidik gubidik görevler çıkartmadan airdrop attı ve çoğu kişi de güzel kazandı.
ancak onun haricinde io net projesi de güzel paralar kazandırdı. buna benzer birkaç proje paylaştım: nodepay, grass, rivalz, blockmesh. bunlara da bakabilirsiniz.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıHolyReform bunu yazdıReyiZ bunu yazdıcptprice bunu yazdı
Notcoin dışında hayır
telegram üzerinden şu ana kadar notcoin çok temiz iş yaptı ve uzatmadan, habire abidik gubidik görevler çıkartmadan airdrop attı ve çoğu kişi de güzel kazandı.
ancak onun haricinde io net projesi de güzel paralar kazandırdı. buna benzer birkaç proje paylaştım: nodepay, grass, rivalz, blockmesh. bunlara da bakabilirsiniz.
Tek tük listelenen oldu başka şeyler de ama isimlerini hatrılamıyorum ben yapmadım onları açıkçası dikkat etmedim şu an yaptıklarım arasında heralde en yakın eylül sonu gibi görünüyor.
En son saydıkların arasından grass yapıyorum senin reften girmiştim hocam, çok uzun zaman olmuş başlayalı ne zaman bitecek bakalım. Haberlerini takip ediyor musun?