Telegram Üzerinden Coin Kazanın V2
-
5 kişilik yer var,
buyrun
t.me/BlumCryptoBot/app?startapp=ref_2HnTeKTmAg
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
BBQ coinde bi bug buldum.
Notcoinde yaptığımız gibi ekrana 2 tıklatıp büyüteci açtıktan sonra iki parmakla seri bir şekilde puan toplayabiliyoruz.
Günlük turbo kısmında turboyu kullanır kullanmaz yukarıda yazdığım şekilde seri puanları toplayıp hemen vakit kaybetmeden tekrar turbo, tekrar aynı şekilde seri puan toplama, tekrar turbo....
bu şekilde yaptığınız zaman normalde 3 defada turbo tükenmesi gerekirken bir süre 2/3 te takılı kalıyor ve yaklaşık 15-20 defa fazladan turbo yapabiliyorsunuz.
dün gece bu şekilde 1M tane kastırdım (:
Hocam ben de aynı yöntemle turboyu kullanıyordum fakat, bahsettiğiniz gibi 2/3 olduğunda buga giriyor ve bazen saymayıp eski coin sayısına döndürüyor. Turboyu başlatmadan önce coin sayınızı kontrol edin mutlaka
-
efsaneburak bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
BBQ coinde bi bug buldum.
Notcoinde yaptığımız gibi ekrana 2 tıklatıp büyüteci açtıktan sonra iki parmakla seri bir şekilde puan toplayabiliyoruz.
Günlük turbo kısmında turboyu kullanır kullanmaz yukarıda yazdığım şekilde seri puanları toplayıp hemen vakit kaybetmeden tekrar turbo, tekrar aynı şekilde seri puan toplama, tekrar turbo....
bu şekilde yaptığınız zaman normalde 3 defada turbo tükenmesi gerekirken bir süre 2/3 te takılı kalıyor ve yaklaşık 15-20 defa fazladan turbo yapabiliyorsunuz.
dün gece bu şekilde 1M tane kastırdım (:
Hocam ben de aynı yöntemle turboyu kullanıyordum fakat, bahsettiğiniz gibi 2/3 olduğunda buga giriyor ve bazen saymayıp eski coin sayısına döndürüyor. Turboyu başlatmadan önce coin sayınızı kontrol edin mutlaka
hocam eski sayıya 1-2 defa döndürdüğünü ben de gördüm, ancak totalde 1M civarı coin kasmayı başardım. Normal dolum haddi 4000, puan +7 de şuan. 20 saniyelik turboda +35 le 25-30k civarı basıyorum.
bunu 30-40 kere falan yapmama izin verdi turbo ile.
-
Vert görevlerinde yeni bir tapbot daha buldum, buna da başladık bakalım.
Topladığınız puanları stake edip pasif şekilde de kazanabiliyorsunuz.
W-Coinhttps://t.me/wcoin_tapbot?start=MzI1OTA1NzAz
-
bu tıklamalar ne zamana kadar sürecek. bi yerden mi bakıyoruz. yoksa bı yerde bakıye dolunca mı cekılıyor.
her gun gırıp tıklıyorum ama nereden para alınıyor bılmıyorum :D
-
Bu tıklamalardan toncoin ve notcoin kadar bir airdrop beklentisine girmeyin. Hatta birkaçı scam bile çıkabilir. Çok fazla yüklenen var.
-
ruhi bunu yazdı
bu tıklamalar ne zamana kadar sürecek. bi yerden mi bakıyoruz. yoksa bı yerde bakıye dolunca mı cekılıyor.
her gun gırıp tıklıyorum ama nereden para alınıyor bılmıyorum :D
paylaştıklarım arasında henüz çekilebilir seviyeye gelen yok. olursa duyuru geçerim.
NOT coini de bu şekilde kastıktan sonra adamlar borsaya gireceklerini duyurdular ve botu kapatıp sadece kasabildiğin puanı gösteren bi ekrana çevirdiler, puan karşılığı denk gelen coinleri de 1-2 tıklama ile borsaya atabileceğimiz şekilde ayarladılar.
sonrasında binance, okx gibi borsalara telegram üzerinden cüzdan adresi girerek aktardık.
kimileri ilk gün sattı, kimileri halen tutuyor benim gibi.
özellikle binance, okx, bybit gibi borsalarda listeleme gelirse o zaman fiyat yürüyüp gidiyor.
şu an tıklamaya devam :)
-
https://t.me/catgoldminerbot?start=club_1001992637400_6297511477
Kediler altın madeninde sendikasız olarak çalışıyor :) ne kadar derine inerseniz o kadar fazla altın çıkarıyorlar, ilk 4 seviyeye fazla boost yapıp parayı harcamayın asansöre ve üst sağdaki altın alım yerine harcayın ilk başlarda. Derine inince asansör hızına ve taşıma kapasitesine ihtiyacınız var. Haydi kolay gele..
Not: her katta ustabaşları var, onlar çalışma toplama hızını artıyor. Vurun kırbacı çalışsın kediler :)
yanak tarafından 29/May/24 20:08 tarihinde düzenlenmiştir -
yanak bunu yazdı
https://t.me/catgoldminerbot?start=club_1001992637400_6297511477
Kediler altın madeninde sendikasız olarak çalışıyor :) ne kadar derine inerseniz o kadar fazla altın çıkarıyorlar, ilk 4 seviyeye fazla boost yapıp parayı harcamayın asansöre ve üst sağdaki altın alım yerine harcayın ilk başlarda. Derine inince asansör hızına ve taşıma kapasitesine ihtiyacınız var. Haydi kolay gele..
Not: her katta ustabaşları var, onlar çalışma toplama hızını artıyor. Vurun kırbacı çalışsın kediler :)
o kadar çok bot çıktı ki yakında telefonun ekranını alıcaz elimize (:
-
LynXMaSTeR bunu yazdıyanak bunu yazdı
o kadar çok bot çıktı ki yakında telefonun ekranını alıcaz elimize (:
Memefi gibi telefonu kasım kasım kasan botta elimize almadıysak bize havada karada ölüm yok :) Bu arada Memefi haziranda listeleniyor haberiniz olsun, naçizane refim:
https://t.me/memefi_coin_bot?start=r_a2e119855a
Edit:imlâ
yanak tarafından 30/May/24 20:10 tarihinde düzenlenmiştir