Telegram Üzerinden Coin Kazanın V2
-
hype ı yüksek yeni bir bot daha ekledim.
PixelTap by Pixelverse
-
-
-
ruhi bunu yazdı
yeterli diye biliyorum hocam coinler listelenince total tutar telegram cüzdana düşüyor ordanda ne yapmak istersen devam ediyosun diye biliyorum
-
ruhi bunu yazdı
hocam bağlama kısmı aktif ise bağla. ancak çoğu direkt borsaya aktarma seçeneği ile geliyor, notcoin öyle olmuştu, telegram cüzdanın üzerinden direkt binance a aktarmıştık. yani önce telegrama çek, oradan gönder falan uğraştırmadılar. diğerlerinde durum ne olur bilemiyorum tabi.
bu arada son paylaştığımı da twitterda baya görüyorum fenomenlerde, ona bakın derim.
-
-
LynXMaSTeR bunu yazdıruhi bunu yazdı
hocam bağlama kısmı aktif ise bağla. ancak çoğu direkt borsaya aktarma seçeneği ile geliyor, notcoin öyle olmuştu, telegram cüzdanın üzerinden direkt binance a aktarmıştık. yani önce telegrama çek, oradan gönder falan uğraştırmadılar. diğerlerinde durum ne olur bilemiyorum tabi.
bu arada son paylaştığımı da twitterda baya görüyorum fenomenlerde, ona bakın derim.
teşekkür ederim hocam.
cüzdan açtım telegramda. wallet diye görünüyor. orada bu oynadığım botlar yok.
aşağıdakiler var. benim mi eklemem lazım acaba

-
ruhi bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıruhi bunu yazdı
teşekkür ederim hocam.
cüzdan açtım telegramda. wallet diye görünüyor. orada bu oynadığım botlar yok.
aşağıdakiler var. benim mi eklemem lazım acaba

hocam cüzdanda botlar olmaz zaten. daha tokenleri çıkmadı onların. önce token çıkacak, sonrasında cüzdana çekme kısmı aktif olursa oyun içinde oradan cüzdana aktarabilirsin. ya da not coinde olduğu gibi direkt borsaya çekme butonu da gelebilir. arada bi sağına soluna bakmak lazım uygulamaların.
-
Yeni bir telegram botu daha geldi.
Bildiğimiz 2048 oyununun botunu yapmışlar.
Oyun gayet zevkli, ekrandaki sayıları sağa/sola/yukarı/aşağı kaydırarak birleştirip en yüksek sayıya ulaşmaya çalışıyorsunuz.
Oyunun adı 2048 olsa da daha yüksek sayılara çıkabilirsiniz, oyun devam ediyor. Ben en son 16k ları görmüştüm.
https://t.me/Bcoin2048bot/app?startapp=ref_pCHWRAMEMLdX-7xQ23_P_47j
-
tıklayarak para kazanılan bırsey var mıs galıba ? bızde tıklayalım kazanalım mal mıyız calısarak para kazanıyoruz