Telekom Grevi Bitirdi
-
ben onların hepsinin teker teker amk onlar yuzunden bende coook magdur kaldım amk
-
hele şükür beah :D
-
Telekomun a.q ben. erkenden de bitebilir di ampul *bneleri özelleştirdi ya verdiler medyaya bi kac kurus susturdular hepsini.. Görmediniz mi grev boyunca sadece 1-2 defa bahsettiler. Telekom devletteyken böyle bişe olacaktı Sizce böle mi olurdu? Yoksa cıngar mı cıkardı..
-
hele amk demicektim ama kendimi tutamıcam Türk Telekoma Kafam girsin
-
onurvardi bunu yazdı:
-----------------------------
Telekomun a.q ben. erkenden de bitebilir di ampul *bneleri özelleştirdi ya verdiler medyaya bi kac kurus susturdular hepsini.. Görmediniz mi grev boyunca sadece 1-2 defa bahsettiler. Telekom devletteyken böyle bişe olacaktı Sizce böle mi olurdu? Yoksa cıngar mı cıkardı..
-----------------------------tümü özelde de olsaydı olmazdı
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------onurvardi bunu yazdı:
-----------------------------tümü özelde de olsaydı olmazdı
-----------------------------hoca bu işler sakat çok düşünüp deli olacağımıza kömür dilenip evde oturmak en iyisi. Versin aqp kömürü oturalım evimizde.. En iyisi..
-
Sanki grev bitti diye, arızalar hemen düzelecek hatlar da açılacak sanıyorsunuz değil mi...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
Sanki grev bitti diye, arızalar hemen düzelecek hatlar da açılacak sanıyorsunuz değil mi...
-----------------------------Hocam 1 aydır internetim yoktu. Bugün geldi. inşallah birdaha gitmez
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------kanka hat bağlama yapmıyolardı :P
-
yaw hajılar neden telekomdakilerin orasına burasına küfür ediyosunuz yaw
ayıp değilmi ama :@ Sonuçta onlarında kendine göre sebepleri var.Aramızda belkide babası telekomda çalışan vardır.Üstelikte adamlara tek tek küfür ediyosunuz :@ ayıp bişey yaw halla hallaaaa