Terörist İsimleri Sokak Adı Oldu
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------
yascakucuk bunu yazdı:
Şimdi tüm bu akp politikası sonucunda yapılanlara bakarak şunu söylesek;
" AKP'ye oy veren herkes tüm bu vatan'a ihanet planına ve kahbeliklere, şerefsizliklere dolaylı yoldan destek veriyorlar, tüm bu soysuzluklara ortak oluyorlar "
çokmu ağır kaçar ?
-----------------------------Başına bilmeden dersren altına imzamı atarım.
-----------------------------Kardeşim benim;
Neden bilmeden olsun, oy verme yaşı 13 mü bu ülkede, aklı baliğ, reşit olan 18 yaşındaki her türk vatandaşı oy kullanma hakkına sahip değilmi ?
Tüm bu akp politikası aleni şekilde ortaya konmuyormu, bilinmemesi için bir gizlilik politikasımı var, yapılanlar görülmüyormu ?
-----------------------------Cahil halk kömürle yönlendirilebiliyor diyelim mi ?
-
yascakucuk bunu yazdı:
yascakucuk bunu yazdı:
Şimdi tüm bu akp politikası sonucunda yapılanlara bakarak şunu söylesek;
" AKP'ye oy veren herkes tüm bu vatan'a ihanet planına ve kahbeliklere, şerefsizliklere dolaylı yoldan destek veriyorlar, tüm bu soysuzluklara ortak oluyorlar "
çokmu ağır kaçar ?
-----------------------------Başına bilmeden dersren altına imzamı atarım.
-----------------------------Kardeşim benim;
Neden bilmeden olsun, oy verme yaşı 13 mü bu ülkede, aklı baliğ, reşit olan 18 yaşındaki her türk vatandaşı oy kullanma hakkına sahip değilmi ?
Tüm bu akp politikası aleni şekilde ortaya konmuyormu, bilinmemesi için bir gizlilik politikasımı var, yapılanlar görülmüyormu ?
-----------------------------Cahil halk kömürle yönlendirilebiliyor diyelim mi ?
-----------------------------Yönlendirilme değil işte,
Ülkenin % 47'simi cahil ?
Bu tamamen menfaat-çıkar ilişkisidir.
İnsanlar 500 kğ kömür vb. birkaç ev eşyası karşılığında akp'ye oy vermedilermi ?
Bunun adı oy satmak olmuyormu ?
Oy satmak şerefini, ülkeni satmak olmuyormu ?
Ülkeni satmak ne oluyor sence ?
Onuda siz söyleyin,
-
kürt açılımı bu ülke için gereklidir.ortada bir kürt sorunu vardır.bunu artık kafanıza sokun.30 senedir silah yoluyla bitmeyen bir terör varsa o bölgede, bu önümüzdeki 500 sene daha zor biteceğini gösterir.ki bu rahatsızlığın geçmişi 30 yıllık değildir.bizim bildiğimiz o kadardır.ta yavuz sultan selim dönemine kadar gider.koskoca yavuz sultan selim bitirememiş, siz hala, aynı zihniyetle, silahla bitirmenin peşindesiniz.
bunu neden yazıyorum ? her konuyu evirip çevirip zorla akp'ye yormak gibi üstün yetenekleri olan arkadaşlar var aramızda.kendi destekledikleri partiler çok çok iyiymişçesine.güzel kardeşim akp'nin o bölgedeki rahatsızlığı ve geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan isyanları çözmek için yaptığı açılımı, gerizekalı kürt siyasetçileri suistimal ediyorsa, bu onların yanlışı, ayıbı ve terbiyesizliğidir.
gerekli organlar, gerekeni yapar.o soysuz, kanıbozuk isimlerde eninde sonunda ordan kalkar.bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok.ayrıca şimdi çıkıp birileri, madem suistimal ediliyor o zaman bitirsinler açılımı diyebilir.ama olay öyle değil.iki-üç tane gerizekalı halkı kışkırtıyor diye koca bir bölgeye refah kazandırma projesinden vazgeçilmez.
-
1903 bunu yazdı:
bu rahatsızlığın geçmişi 30 yıllık değildir.bizim bildiğimiz o kadardır.ta yavuz sultan selim dönemine kadar gider.koskoca yavuz sultan selim bitirememiş, siz hala, aynı zihniyetle, silahla bitirmenin peşindesiniz.
-----------------------------koskoca Yavuz Sultan Selim açılım yapmamış siz yapalım diyorsunuz ama ? dahamı akıllısınız yada dahamı güçlüsünüz? yada farklı bir çıkarınız mı var?
-
bugün kürt sorunu var mı arkadaşım ? dün var mıydı ? cumhuriyetin ilk yıllarında var mıydı ? osmanlı döneminde var mıydı ?
hepsine koca bir evet.o zaman geçmişte başarılı olunmuş mu olunmamış mı buna sen karar ver.yavuz sultan selim ve tüm osmanlı padişahlarına saygım, sevgim ve minnetim büyük.ecdada saygısızlık asla yapmam.bunu da dipnot düşeyim.
-
1903 bunu yazdı:
bugün kürt sorunu var mı arkadaşım ? dün var mıydı ? cumhuriyetin ilk yıllarında var mıydı ? osmanlı döneminde var mıydı ?
hepsine koca bir evet.o zaman geçmişte başarılı olunmuş mu olunmamış mı buna sen karar ver.yavuz sultan selim ve tüm osmanlı padişahlarına saygım, sevgim ve minnetim büyük.ecdada saygısızlık asla yapmam.bunu da dipnot düşeyim.
-----------------------------bu sorun sadece silah gücünün az kullanılmasından ve yasaların gevsekliğinden sürüyor.
-
Daha bunlar iyi günlerimiz. Daha açalım biz aça aça alttan ala ala alacak yer kalmicak sonunda ondan korkuyorum ben.
-
bayzin bunu yazdı:
1903 bunu yazdı:
-----------------------------bu sorun sadece silah gücünün az kullanılmasından ve yasaların gevsekliğinden sürüyor.
-----------------------------Hocam silah gücü ile çözülmez bu mevzu, hala silah diyosunuz...
Sen bi tanesini vurunca onun 5 kardeşi daha çıkmayacak mı dağa? Adamlar mitozla çoğalıyo sanki, kafalardaki yapıyı değiştirmeden bu mevzu çözülmeeeeeeez...
-
İmralıda yatan soysuz piçi geldiği gibi asaydık bunların hepsi susardı. En fazla sokağa dökülürlerdi ikitanesini sallandır bakim meydanlarda hangisinin sesi
çıkabiliyor. Sen devletsin bu ülkede sen varsın bunuda göstermen lazım. Eğer taviz verirsen altındaki donuna değil ayak bastığın topraga kadar göz dikerler
şerefsizler....!
-
1903 bunu yazdı:
-----------------------------iyide canım kardeşim sen şimdi tayipin Yavuz Sultan Selimden senin tabirinle ecdadımızdan daha akıllı olduğunumu düşünüyorsun?
Yavuz Sultan Selimden örnek verdin diye oradan devam ediyorum