folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Terörist İsimleri Sokak Adı Oldu

Terörist İsimleri Sokak Adı Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

CellyM bunu yazdı:
    -----------------------------

bak güzel kardeşim, ortada bir kürt sorunu var evet kafamızada sokulmuş ki, o senin dediğin suistimal edenlerin kafalarına sıkılsın diye binlerce yorum  var burada..
    30 senedir silah yoluyla bitmeyen deme şuna bitirmek istenilmeyen de. askerin önünden geçen pkklılara, gelen emir üzerine asker kurşun sıkamıyosa bu iş bitmez evet.. böyle kürt açılımıyla cartla curtla hayatta bitmez. birazcık milliyetçi duyguların varsa, kendi topraklarında senin askerine kurşun sıkan orospu çocuklarının isimlerinin sokaklara verilmesinin ne demek olduğunu anlar, kürt açılımıyla sorun çözme yanlısı olmazsın. asın o imralıdaki orospu çocuğunu bak gerek kalıyomu kürt açılımına fln?

bu konuyu evirip çevirmeye gerek yok, kendisi akp zaten. sen teröristleri alırsan meclise, dağdan inenleri davulla zurnayla karşılarsan, milyonlarca genç işsizin varken onlara iş imkanı sağlarsan, kısacası götlerini kaldırıp, her imkandan yararlanmalarını sağlarsan bu olaylar zaten durmaz.. anlayabiliyomusun?

gerekli organların gereğini yaptığını göremiyoruz. sanki daha çok destek oluyolar..

onların ordan kalkması için tayyipin inmesi lazım tahttan.

ulan darbe olsada gerekli şahıslara bi ders verilse dedittiriyo şu olaylar insana.

vatan hainliği yapanlara bende kin doluyum.ama bu kinin bir işe yaramadığı ortada.30 senedir bitirilmek istenmedi.cumhuriyetin ilk yıllarında da mı bitirilmek istenmedi ? osmanlı döneminde o bölgede bir çok isyan var.o zamanda mı bitirilmek istenmedi ? ben buna inanmıyorum.imralıda'kievet bencede asılmalı.ama kürt sorununu bitirmeyeceği kesin.yaptıklarına bedel olarak hemen şimdi asılmalı ama o gider yerine başkası geçer bunların önderi olur.hareket aynen devam eder.

dağdan inenlerin davul zurna olayını önceki mesajlarımda söylemiştim.suistimalle alakalı birşey.bunun akp ile alakası yok.ayrıca milyonlarca gencin işsizliğini siz hala bu terör meselesiyle bağdaştırmıyorsanız, acilen bağdaştırın derim.teröre giden para bellidir.

başbakan bu ülkede yapılmayanı yaptı.inşallah başarılıda olacak.kendisini seviyorum ve umarım başbakanlık görevi uzun yıllar devam eder.

darbe gibi bir insanlık suçunuda savunmayın.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

kısaca desene terörü bitiremessen teröristle anlaş istediğini ver öyle bitsin

bu ülkede kürt sorunu yok piç sorunu var terör sorunu var

aklı başında hiçbir kürdün vatanını Türkiye'yi Türkler kadar sevmekten çok bişey yaptığını görmedim

askerde nasıl terörist vur < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> duğunu heyecanla anlatan kürt abiler tanıdım

bir de piçler tanıdım yemeğini yediği vatana ihanet eden üstüne hâlâ bu elden yemek yemeye devam eden soysuz köpekler tanıdım

he bir de örnek verirsen sevinirim

dünyanın tek bir yerinde teröristle masaya oturulduğunun anlaşıldığının örneğini ver

benim terörle ilgili düşüncelerim önceki mesajlarımda bellidir.dönüp okuyabilirsin.zihniyetim terörle anlaş değil, terörü yaratan sebepleri yok etmektir.o da önceki mesajlarımda mevcut.ilk mesajımı görmene rağmen hala gelip, anlaşamıyorsan ver demen, okuduğunu anlayabildiğin konusunda şüpheler doğuruyor bende.

senin ne tür kürt tanıdığın beni enterese etmiyor.beni enterese eden bölücü bir partinin aldığı oyların fazlalığı ve dağa çıkışın bi türlü bitmemesi.iyi kürt olduğu gibi, bunların yalanlarına kanan kürtler de çoğunluktadır.ve sırf iyi kürt var diye bu tarafı da azınlık görmek saçmalıktan başka birşey değil.

benim söylediklerimi anlamadığın şu son sorundan zaten açıkca belli.masaya oturulsun gibi bir derdim yok.ama illada soruna cevap istiyorsan ispanya'yı araştır.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

ortada bir savaş vardır , Türk devletine karşı ayaklanmış bir terör örgütü ve devlet arasında 30 yıldır süren bir savaş. Hükümete atanmış - sözüm ona seçilmiş - Amerikancı Kürt partisinin bu savaşta kimin tarafında olduğu açıkça ortadadır , devletin şerefli memurları, askerleri , komutanları "ne ile suçlandıkları bile belli olmadan" aylardır hapishane de yatmakta iken hükümet teröristleri davul zurnayla sınır kapılarında karşılamakta teröristler için bizim ödediğimiz vergilerden - canımıza kastetmiş bu orospuçocuklarına - hertürlü kıyak hertürlü destek sağlanmakta iken Türk devletini savunan bir diğer aydın / gazeteci / bilimadamı daha "TERÖRİST" yaftasıyla hapsedilmekte. AKP denen hilkatgaribesi kuyruğu sıkıştığında din başörtüsü diye vıyaklamakta bizim saftirik milletimizi en zayıf noktasından vicdanından vurmakta tereddüt etmeyecek kadar alçakmaktadır.

benim gözümde herne gerekçeyle olursa olsun akp ye destek kabul ya da tasvip edilebilir birşey değil , ülkeyi yıkmak bölmek millet egemenliğine sonverip manda cumhuriyeti getirmek için okyanus ötesinde kurulmuş desteklenmiş bir emperyalist köpeğine din için destek veren denyolara sormak gerekir senin dinin amerikamı israil mi ? Son zamanlarda bölücülüklerine hainliklerine yeni kılıflar icat ettiler "açılımmış, ispanya örneği imiş" , oysaki savaş mutlaka bir tarafın galibiyeti diğerinin yenilgisi ile bitecek. Türk devleti ve milletinin sırtını yere getirmek için kurduğunuz bu süslü cümleler "açılımlar" en nihayetinde ortaya çıkacak. Terör nasıl biter diye soran arkadaşlar, terör teröristi yok ederek biter ama elbette burada herkesin teröristi kendine 2000 yıl önce kurulan Türk devletinin kuruluş destanı olan Ergenekon bir terör örgütüyse Atatürk ve kuvayi milliye ,Ertuğrul gazi, Alparslan, Tuğrul&Çağrı ... tamamı terörist size göre bugün bunların yerinde olanlar Türk ordusunun komutanlarıdır , AKP yandaşlarının terör örgütü algısı Türk ordusudur çünkü. Türk devletine ve milletine karşı olan kinlerinin nefretlerinin ifadesi bugünlerde başörtüsüdür açılımdır ...

herşeyin bir şeyi vardır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atillla
    Atillla's avatar
    Erkek

Faşist olmamak elde değil, kürtlerin hepsini temizlemek gerek bunlar iyi gunlerimiz bence,

Bilgi güctür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

belediye akpli değil diyeceklere şimdiden cevap vereyim

başta akp olmasaydı kürt açılımı diye bi saçmalık olmasaydı bunlar buna cesaret edebilir miydi?

belki akıllarına bile gelmezdi

ayrıca akp başa geldiğinden bu yana şehit sayımızın artmasına da dikkat çekerim

edit :

ancak akp sempatizanları devam edecekler "slternatif yok, iyi şeyler yapılıyor, yol yaptılar" demeye

+1 üstad...

O da yok.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

burası kürt cumhuriyeti mi yok Türk cumhuriyetimi artık anlamakta zorlanıorum bir dewlet kendi adını taşıyan halkına nasıl ihanet eder yada aynı dewlet ihanet ettiği halktan nası fayda bekler...nedir b saçmalık onlara özerklik wericem die yapılanlar nedir bu kadar mı özgüwensiz bi ülkedeyiz biz...hiç mi birileri bu adama çıkıp kardeş sen napıosun dewletin tüm düzeniyle kafana göre oynuosun demiyo herkes o adam ii demeyi öğremiş beynini yıkatmışlar eğer şu gün şu dewlette ilkokul öğrencisi bile ülke bu şekilde yönetilmez ii bi başbakan deil diebiliosa o zaman ona oy weren büyük olduğunu düşündüğümüz insanlar hangi akla hizmet ellerini oy pusulasında dewletin en büyük haininin partisine götürebiliolar..çok şey war söylenicek ama kendisi dokunulmaz yüce insan olduğu için içimde kalsın...

dewdim dewrildim geldim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palamut
    Palamut's avatar
    Erkek

Örnekte belirtilen isimleri bilmem görmedim duymadım ama peygamber efendimizin babasının adı Abdullahtı, peki imralıdakinin adı da abdullah diye o ismi kullanmayalım mı?

Not: @irwa önce sen Türkçe'yi düzgün kullanıp V harfi yerine W harfini kelimelerine iliştirme ondan sonra nerde yaşadığını sorgula.

Banla beni...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Valla Kürt olsam şu 'Kürt sorunu' söylemlerine acaip alınırdım. Düşünsene herifler seni direk 'sorun' olarak görüyo. Bi de şu 'Kürt sorunu' diyenler eşitlik ve demokrasi adı altında açılımlar yapıyolar.

Esas sorun böyle ne dediğini bilmeyen kişilerin ne yaptığını bildiğini sanması.

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

1903 bunu yazdı:

CellyM bunu yazdı:

vatan hainliği yapanlara bende kin doluyum.ama bu kinin bir işe yaramadığı ortada.30 senedir bitirilmek istenmedi.cumhuriyetin ilk yıllarında da mı bitirilmek istenmedi ? osmanlı döneminde o bölgede bir çok isyan var.o zamanda mı bitirilmek istenmedi ? ben buna inanmıyorum.imralıda'kievet bencede asılmalı.ama kürt sorununu bitirmeyeceği kesin.yaptıklarına bedel olarak hemen şimdi asılmalı ama o gider yerine başkası geçer bunların önderi olur.hareket aynen devam eder.

dağdan inenlerin davul zurna olayını önceki mesajlarımda söylemiştim.suistimalle alakalı birşey.bunun akp ile alakası yok.ayrıca milyonlarca gencin işsizliğini siz hala bu terör meselesiyle bağdaştırmıyorsanız, acilen bağdaştırın derim.teröre giden para bellidir.

başbakan bu ülkede yapılmayanı yaptı.inşallah başarılıda olacak.kendisini seviyorum ve umarım başbakanlık görevi uzun yıllar devam eder.

darbe gibi bir insanlık suçunuda savunmayın.

şuanda da olduğu gibi o zamanlarda (cumhuriyetin kurulduğu zamanlar) hainler vardı. nasıl ki ayaklanmaları, isyanları çıkaranlar gibi.. sayelerinde destek çıkılıyordu. demekki neymiş? terör sempatizanları ya da çıkarcılar her zaman vardı.

kürtlerin iyi veya cahiliyetlerini suistimal edenler nasıl ediyolar? bu cesareti nasıl buluyolar? tabiki hükümet sayesinde hükümet şimdiye kadar yapılanları göz ardı etmeseydi bu suistimalciler nasıl olurda bu harketleri yapabilirlerdi? yapamazlardı..

buradanda çıkarabileceğimiz sonuç var ki o da başbakanın yapılamayanı yapması. yani birçok şeyi gözardı etmesi, yapılanlara eyv. çekmesi. başarı buysa sana göre, devam etsin ülke satılana kadar, bölünene kadar, iç savaş çıkana kadar yolu var..

umduğun gibi uzun yıllar başbakanlık görevini devam ettirirse bunlar yakındır zatn..

darbeyi savunmuyorum. Ammaa hükümet sağolsun onu bile savunduracak duruma getirdi "bizleri" bu gidişle savunucam. ha vatanını sevmek faşistlikse faşistim ötesi yok..

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

AmoR bunu yazdı:

Valla Kürt olsam şu 'Kürt sorunu' söylemlerine acaip alınırdım. Düşünsene herifler seni direk 'sorun' olarak görüyo. Bi de şu 'Kürt sorunu' diyenler eşitlik ve demokrasi adı altında açılımlar yapıyolar.

Esas sorun böyle ne dediğini bilmeyen kişilerin ne yaptığını bildiğini sanması.

hakketen ya yani ortada gerçekten sorun olsa okadar sanatçı kürt var okadar aydın kürt var yani eşitsizlik nerede??? Türklerden cok kürt sanatçılar,oyuncular var??? sorun dogunun egitim sorununda buda oraya adam akıllı bir eğitim ile çözülecek iş bunuda sorun olarak ikili sorun yaratılmaya çalıştırdıklarını görmemek resmen körlüktür...

...
Toplam Hit: 7894 Toplam Mesaj: 48