Terörist İsimleri Sokak Adı Oldu
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------
şuanda da olduğu gibi o zamanlarda (cumhuriyetin kurulduğu zamanlar) hainler vardı. nasıl ki ayaklanmaları, isyanları çıkaranlar gibi.. sayelerinde destek çıkılıyordu. demekki neymiş? terör sempatizanları ya da çıkarcılar her zaman vardı.kürtlerin iyi veya cahiliyetlerini suistimal edenler nasıl ediyolar? bu cesareti nasıl buluyolar? tabiki hükümet sayesinde hükümet şimdiye kadar yapılanları göz ardı etmeseydi bu suistimalciler nasıl olurda bu harketleri yapabilirlerdi? yapamazlardı..
buradanda çıkarabileceğimiz sonuç var ki o da başbakanın yapılamayanı yapması. yani birçok şeyi gözardı etmesi, yapılanlara eyv. çekmesi. başarı buysa sana göre, devam etsin ülke satılana kadar, bölünene kadar, iç savaş çıkana kadar yolu var..
umduğun gibi uzun yıllar başbakanlık görevini devam ettirirse bunlar yakındır zatn..
darbeyi savunmuyorum. Ammaa hükümet sağolsun onu bile savunduracak duruma getirdi "bizleri" bu gidişle savunucam. ha vatanını sevmek faşistlikse faşistim ötesi yok..
yahu güzel kardeşim akp bu ülkede 8 senedir var.pkk terörü 30 senedir var.kürtlerin cahiliyeti 30 senedir suistimal ediliyor.şuraya yazarken bi düşünün ben ne yazıyorum diye.o kadar zamanlık durumu nasıl akp'ye bağlayabiliyorsun.çok ilginç...
-
ben 30 senedir yokum hocam öncesinde neler olduğunu görmedim, akp nin neler yaptığını görüyoruz hepbirlikte. göz yummak diyorum biraz okuduğunu anlasan, ne demek istediğimi çözüceksin zatn. göz yummasa, sokaklarda olanlara adam gibi müdahale etse, bu kadar ortalık karışımicak. adamlarında götleri bu kadar kalkmicak "yaptıklarımıza göz yumuyolar" diye. niye benim vatandaşım sokakda eylem yaparken, Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez dediğinde göz altına alınıyoda bu şerefsizler rahatça, apo piçinin posterini açıp, o paçavrayı açıp, dilediklerince suç işlediklerinde gözaltına alınmıyolar? neden izin veriliyo? bu göz yummak değilmi? bu böyle olduğu sürece bu orospu çocukları devam edecekler. suistimal edenler diyosun ya hani, o suistimal edenlere nasıl destek verdiklerini haberlerde izliyoruz, adamlar zevke alarak yapıyolar ki ben bunlara "iyi niyetli" diyemem, suitimal olması içinde "iyi niyet" ararım.
-
1903 bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------kısaca desene terörü bitiremessen teröristle anlaş istediğini ver öyle bitsin
bu ülkede kürt sorunu yok piç sorunu var terör sorunu var
aklı başında hiçbir kürdün vatanını Türkiye'yi Türkler kadar sevmekten çok bişey yaptığını görmedim
askerde nasıl terörist vur < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> duğunu heyecanla anlatan kürt abiler tanıdım
bir de piçler tanıdım yemeğini yediği vatana ihanet eden üstüne hâlâ bu elden yemek yemeye devam eden soysuz köpekler tanıdım
he bir de örnek verirsen sevinirim
dünyanın tek bir yerinde teröristle masaya oturulduğunun anlaşıldığının örneğini ver
benim terörle ilgili düşüncelerim önceki mesajlarımda bellidir.dönüp okuyabilirsin.zihniyetim terörle anlaş değil, terörü yaratan sebepleri yok etmektir.o da önceki mesajlarımda mevcut.ilk mesajımı görmene rağmen hala gelip, anlaşamıyorsan ver demen, okuduğunu anlayabildiğin konusunda şüpheler doğuruyor bende.senin ne tür kürt tanıdığın beni enterese etmiyor.beni enterese eden bölücü bir partinin aldığı oyların fazlalığı ve dağa çıkışın bi türlü bitmemesi.iyi kürt olduğu gibi, bunların yalanlarına kanan kürtler de çoğunluktadır.ve sırf iyi kürt var diye bu tarafı da azınlık görmek saçmalıktan başka birşey değil.
benim söylediklerimi anlamadığın şu son sorundan zaten açıkca belli.masaya oturulsun gibi bir derdim yok.ama illada soruna cevap istiyorsan ispanya'yı araştır.
-----------------------------beni mi kandırıyosun kendini mi onu da anlamadım
evet belli oluyo ne dediğin mesajlarından
benim yanlış anladığım bişey yok bence sen kendi ne istediğine karar ve önce
birilerini savunucam diye düştüğün hâle bak ya da böyle bi amacın yoksa durumun daha vahim
ispanyaya bak demişsin ispanya ile burayı bir tutamazsın
ben katalan kişilerle de konuşmuş biriyim
ispanya araştırılması gerekiyorsa bunu yapması gereken benden çok sensin
-
bayzin bunu yazdı:
Şimdi biri çıkıp bunu yumuşatıp normal bir olaymış biz abartıyormuşuz falan gibi bu adamları haklı göstermeye calısırsa direk pkklı diye düşünücem.
-----------------------------ben bunları yapmadan da öle düşünüyorum.
-
Ne Mutlu Türküm Diyene sözünden rahatsız olan akp vekilini destekleyen bir topluluk sürüsüne siz ey vatanını seven ülkesini ve şehidini sevenler. hiç uğraşmayın.
Ne Mutlu Türküm Diyene sözünden rahatsız olana siz neyi anlatacaksınız.
Devlet dediğin güçtür. eğer bunu şüpheye sokarsanız şüphe edilmeye başladığı anda erirsiniz bu bu kadar basit.
Bop Eşbaşkanlarının müslüman kanı akıtılmasına seyirci kalanların neyi niye desteklediğini niçin desteklediğini bilmiyor ki...
-
AKP,DTP vs.. konuşmanın bi anlamı kalmıyor artık ama şunu biliyorumki Araplar kindar toplumlardır.Yarın Amerika Irak'tan çıktığında kürtleri kıtır kıtır keseceklerine eminim.İran desen zaten en ufak hatalarında kafalarına sıkıyor susturuyor.Suriyede daha düne kadar kürtlerin ticaret yapma hakkı bile yoktu.Yani kürtler bir tek Türkiye'de rahat nefes alıp yaşayabilirler yoksa telef olur giderler.Çok olmaz bunu kendileride görür .Fakat böyle devam ederlerse görene kadar iş işten geçmiş olacak.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------beni mi kandırıyosun kendini mi onu da anlamadım
evet belli oluyo ne dediğin mesajlarından
benim yanlış anladığım bişey yok bence sen kendi ne istediğine karar ve önce
birilerini savunucam diye düştüğün hâle bak ya da böyle bi amacın yoksa durumun daha vahim
ispanyaya bak demişsin ispanya ile burayı bir tutamazsın
ben katalan kişilerle de konuşmuş biriyim
ispanya araştırılması gerekiyorsa bunu yapması gereken benden çok sensin
-----------------------------evet belli oluyor.anlamıyorsan inan hiçte umrumda değil.sana anlatabilmek için özel olarak efor sarfetmeyeceğim.
ayrıca bana bir soru sordun.buna kesin cevap veremez diye düşündün.ama ben sana cevap verdim.dünyadan somut bir örnek gösterdim.-o örneği desteklemesem de-
seninde buna cevap olarak ''ispanya ile burayı bi tutamazsın'' ''ben katalan kişilerle de konuşmuş biriyim'' ''ispanya araştırılması gerekiyorsa bunu yapması gereken benden çok sensin'' gibi mesajlarınla konuyu geçiştirmeye çalışman gözümden kaçmış değil.
cevap alınca hee evet varmış demekki demek zor birşey değil güzel kardeşim.böyle diyince kimse sana aaa bak ezildi demez.zira cevabı alınca konuyu saptırman seni çok daha aciz gösteriyor.
ne güzel istanbul : )
soru : bana teröristle masaya oturan bir ülke gösterebilir misin ?
cevap : ispanya.
cevaba cevap : ispanya'yla burayı bir tutamazsın...
böyle bir komedi var mı ya : ) bir tutan kim.soru sordun cevabını verdik.böyle kıvırma görmedim : ).