folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Terörist İsimleri Sokak Adı Oldu

Terörist İsimleri Sokak Adı Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

hiç şaşırmadım , akp ülkeyi cok tehlikeli yerlere sürüklüor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

herkes masaüstünde sikilcekler.txt oluştursun. bu iş ilerde bölünmeye giderse akplilerden soracağız.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Özellikle o bölgede konuşlanmış birkaç pezonun önderliğinde halk,devlete karşı kışkırtılıyor,devlet işlerin kızıştırmamak ve ne olup bittiğini deftere yazmak için bazı şeylere göz yumuyor..Şöyle birşey var,kürtlerle ilgili bir sorun olmamasına rağmen o bölgedeki yaşayan kürtlerin kafasında bir sorun var,ufak yaşlardan beri bir çok şey yerleştirilmiş kafalarına ve hala uzun vadede sürdürülebilmesi için bu uğraşılıyor,ufak çocukları da bu yüzden polise sürüyorlar.Ufak yaşta kin yerleştiriyorlar.

Kürtlerle ilgili bir açılım şart idi şimdiye kadar,gerek televizyon gerek gazete gerekse de ileride (seçmeli) ders kürtçe.Akp yönetiminin bu girişimi birilerinin isteğiyle de olsa bence güzel birşey.Şimdiye kadar yapılan hatalar telafi edilmeye çalışılırken bence yine benzer hatalar ile ayrıyetten otoriteyi kaybederek Türk halkının da desteğinin kaybedilmesiyle sonuçlandı.TR de şöyle birşey var ;verilen haklarla,özgürlüklerle ilişkili olan Kürtlerdir,doğru.Fakat her ne özgürlük verilirse verilsin asla bu hakları kullanmayacağı gibi ihtiyacı dahi olmadıgını düşünen bunun yanında kendini TR nin parcasymış gibi görmeyen,kendi devletlerinin kurulması gerektiğini düşününen bir azınlık var.Akp nin yaptığı yanlış burada Kürtler için uğraş verilirken Pkk sempatizanı,sözde kürtlerin temsilcisi dtp yi muhatap almasıdır.

Bir çok kişi işin şiddetle çözülemeyeciğini söylüyor fakat ben öyle düşünmüyorum.ASkeri yöntem asla elden bırakılmamalı ki şuan yapılan tam aksi ki bunun yanında yıpratma ve kadrolaşma,tel. dinlemeleri almış başını gitmiş.Tüm bu sağlanan demokratik hakların suistimali halinde gerekli cezalar anında verilmeli radikal kararlar alınmalıdır.Devletini ve içinde bulundugu milleti seven kendini onlardan sayan kürt kesimi için yapılanların,yine kürt halkına zarar vermekten başka birşey yapmayan Dtp gibi uşakların kendi çıkarlarına kullanmasına izin verilmemelidir.Bunun yanında Bu sorunun uluslarararası bir hal almasının önüne geçilmedilir.Bu uşaklar en azından TBMM milletvekili olarak(Barajı aşamadıkları halde grup kurmaları) Avrupa parlamentosunda konuşmalarına izin verilmemelidir.Daga çıkanın sonunun muhtemelen ölüm olacağı sonucunu,evirip çevirip daga çıkarttırmasak bunları kendi evlatlarımız ölmeze getirmemek lazım.Sadece açılımlar ve sağlanan yeni eşitlikçi politikalar bizi kürtlerle daha da yakınlaştırır,pkk sempatizanı vatanını ve milletini sevmeyen hainlere ise sadece eline koz verir.Bu hakların bu konudaki örnekte oldugu gibi suistimaline izin verilmemeli ve Dtp gibi yavsakları muhatap alma yanlışına düşülmemeli.Hainlerin çözümü bellidir! yapılan açılımın hainlere bir dezavantaj yaratacağına şüpheliyim o açıdan.Bunun yanında Avrupa dan pkk ya akan mali yardımının önüne geçilmesi dolayısıyla bu iş için çok iyi bir örgütlenme şarttır aksi taktirde bu iş kısır döngüden başka yöne gitmez,süregeldiği gibi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

1903 bunu yazdı:
    -----------------------------

kürt açılımı bu ülke için gereklidir.ortada bir kürt sorunu vardır.bunu artık kafanıza sokun.30 senedir silah yoluyla bitmeyen bir terör varsa o bölgede, bu önümüzdeki 500 sene daha zor biteceğini gösterir.ki bu rahatsızlığın geçmişi 30 yıllık değildir.bizim bildiğimiz o kadardır.ta yavuz sultan selim dönemine kadar gider.koskoca yavuz sultan selim bitirememiş, siz hala, aynı zihniyetle, silahla bitirmenin peşindesiniz.

bunu neden yazıyorum ? her konuyu evirip çevirip zorla akp'ye yormak gibi üstün yetenekleri olan arkadaşlar var aramızda.kendi destekledikleri partiler çok çok iyiymişçesine.güzel kardeşim akp'nin o bölgedeki rahatsızlığı ve geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan isyanları çözmek için yaptığı açılımı, gerizekalı kürt siyasetçileri suistimal ediyorsa, bu onların yanlışı, ayıbı ve terbiyesizliğidir.

gerekli organlar, gerekeni yapar.o soysuz, kanıbozuk isimlerde eninde sonunda ordan kalkar.bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok.

ayrıca şimdi çıkıp birileri, madem suistimal ediliyor o zaman bitirsinler açılımı diyebilir.ama olay öyle değil.iki-üç tane gerizekalı halkı kışkırtıyor diye koca bir bölgeye refah kazandırma projesinden vazgeçilmez.

bak güzel kardeşim, ortada bir kürt sorunu var evet kafamızada sokulmuş ki, o senin dediğin suistimal edenlerin kafalarına sıkılsın diye binlerce yorum  var burada..
    30 senedir silah yoluyla bitmeyen deme şuna bitirmek istenilmeyen de. askerin önünden geçen pkklılara, gelen emir üzerine asker kurşun sıkamıyosa bu iş bitmez evet.. böyle kürt açılımıyla cartla curtla hayatta bitmez. birazcık milliyetçi duyguların varsa, kendi topraklarında senin askerine kurşun sıkan orospu çocuklarının isimlerinin sokaklara verilmesinin ne demek olduğunu anlar, kürt açılımıyla sorun çözme yanlısı olmazsın. asın o imralıdaki orospu çocuğunu bak gerek kalıyomu kürt açılımına fln?

bu konuyu evirip çevirmeye gerek yok, kendisi akp zaten. sen teröristleri alırsan meclise, dağdan inenleri davulla zurnayla karşılarsan, milyonlarca genç işsizin varken onlara iş imkanı sağlarsan, kısacası götlerini kaldırıp, her imkandan yararlanmalarını sağlarsan bu olaylar zaten durmaz.. anlayabiliyomusun?

gerekli organların gereğini yaptığını göremiyoruz. sanki daha çok destek oluyolar..

onların ordan kalkması için tayyipin inmesi lazım tahttan.

ulan darbe olsada gerekli şahıslara bi ders verilse dedittiriyo şu olaylar insana.

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

yascakucuk bunu yazdı:

Şimdi tüm bu akp politikası sonucunda yapılanlara bakarak şunu söylesek;

" AKP'ye oy veren herkes tüm bu vatan'a ihanet planına ve kahbeliklere, şerefsizliklere dolaylı yoldan destek veriyorlar, tüm bu soysuzluklara ortak oluyorlar "

çokmu ağır kaçar ?

Başına bilmeden dersren altına imzamı atarım.

Kardeşim benim;

Neden bilmeden olsun, oy verme yaşı 13 mü bu ülkede, aklı baliğ, reşit olan 18 yaşındaki her türk vatandaşı oy kullanma hakkına sahip değilmi ?

Tüm bu akp politikası aleni şekilde ortaya konmuyormu, bilinmemesi için bir gizlilik politikasımı var, yapılanlar görülmüyormu ?

Dostum madem o kadar genç bu akp yi başa getiriyor.Demekki senin göremediğin göremeyeceğin şeyleri görüyorlar kusura bakma.

https://t.me/pump_upp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:

yascakucuk bunu yazdı:

Şimdi tüm bu akp politikası sonucunda yapılanlara bakarak şunu söylesek;

" AKP'ye oy veren herkes tüm bu vatan'a ihanet planına ve kahbeliklere, şerefsizliklere dolaylı yoldan destek veriyorlar, tüm bu soysuzluklara ortak oluyorlar "

çokmu ağır kaçar ?

Başına bilmeden dersren altına imzamı atarım.

Kardeşim benim;

Neden bilmeden olsun, oy verme yaşı 13 mü bu ülkede, aklı baliğ, reşit olan 18 yaşındaki her türk vatandaşı oy kullanma hakkına sahip değilmi ?

Tüm bu akp politikası aleni şekilde ortaya konmuyormu, bilinmemesi için bir gizlilik politikasımı var, yapılanlar görülmüyormu ?

Dostum madem o kadar genç bu akp yi başa getiriyor.Demekki senin göremediğin göremeyeceğin şeyleri görüyorlar kusura bakma.

Sanırım yanlış anladın ben akp'yi iktidar yapan yaş aralığını kastedmedim,

yascakucuk kardeşimin " Başına bilmeden dersren altına imzamı atarım. " sözüne karşılık onu yazdım, demek istediğim oy kullanan herkesin asgari 18 yaşında olduğunu belirttim,

Diyelimki senin dediğin gibi olsun, genç kesim akp'yi iktidar yapsın, nedir benim göremediğim de, o gençlerin gördüğü?

Yoksa bizim gözümüze perdemi indi ? Hz. Tayyip'in sırtında kanatlar var da, benmi göremiyorum?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Benim hamsterim bile havuç uzatınca çekip alıyor ve yiyor, bunlar mı yapmıycak bi gidin allahınızı severseniz ya :)

http://yigitdemirag.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

vay anasını ne açılımmış be şehitlerin kanı kurumadan -.- hala akp yi savunanlar var aferim aferim alkış alkış! tayyip herkesi besliyon bi beni beslemiyon be benide besle seni savunim =) 100 200 liraya vatanı satçam 1903 gibi söz xD

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

1903 bunu yazdı:

kürt açılımı bu ülke için gereklidir.ortada bir kürt sorunu vardır.bunu artık kafanıza sokun.30 senedir silah yoluyla bitmeyen bir terör varsa o bölgede, bu önümüzdeki 500 sene daha zor biteceğini gösterir.ki bu rahatsızlığın geçmişi 30 yıllık değildir.bizim bildiğimiz o kadardır.ta yavuz sultan selim dönemine kadar gider.koskoca yavuz sultan selim bitirememiş, siz hala, aynı zihniyetle, silahla bitirmenin peşindesiniz.

bunu neden yazıyorum ? her konuyu evirip çevirip zorla akp'ye yormak gibi üstün yetenekleri olan arkadaşlar var aramızda.kendi destekledikleri partiler çok çok iyiymişçesine.güzel kardeşim akp'nin o bölgedeki rahatsızlığı ve geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan isyanları çözmek için yaptığı açılımı, gerizekalı kürt siyasetçileri suistimal ediyorsa, bu onların yanlışı, ayıbı ve terbiyesizliğidir.

gerekli organlar, gerekeni yapar.o soysuz, kanıbozuk isimlerde eninde sonunda ordan kalkar.bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok.

ayrıca şimdi çıkıp birileri, madem suistimal ediliyor o zaman bitirsinler açılımı diyebilir.ama olay öyle değil.iki-üç tane gerizekalı halkı kışkırtıyor diye koca bir bölgeye refah kazandırma projesinden vazgeçilmez.

kısaca desene terörü bitiremessen teröristle anlaş istediğini ver öyle bitsin

bu ülkede kürt sorunu yok piç sorunu var terör sorunu var

aklı başında hiçbir kürdün vatanını Türkiye'yi Türkler kadar sevmekten çok bişey yaptığını görmedim

askerde nasıl terörist vur < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> duğunu heyecanla anlatan kürt abiler tanıdım

bir de piçler tanıdım yemeğini yediği vatana ihanet eden üstüne hâlâ bu elden yemek yemeye devam eden soysuz köpekler tanıdım

he bir de örnek verirsen sevinirim

dünyanın tek bir yerinde teröristle masaya oturulduğunun anlaşıldığının örneğini ver

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

oliWeR bunu yazdı:

iyide canım kardeşim sen şimdi tayipin Yavuz Sultan Selimden senin tabirinle ecdadımızdan daha akıllı olduğunumu düşünüyorsun?

Yavuz Sultan Selimden örnek verdin diye oradan devam ediyorum

hayır böyle birşey ne söylüyorum, ne ima ediyorum.çünkü o günün koşulları farklı.belki yapılması gereken oydu ve yapıldı.ama ondan sonra sürekli aynı önlemlerin alınması, aynı olayların tekrarlanması görüldüğü gibi olayları bitiremedi.e hala aynı şeyi yapmanın manası var mı ? hala dağda 2-3 terörist öldürüldü mü seviniyoruz.evet mutlu eden bir olay.hainlerin gebermesi benim de hoşuma gidiyor.ama genel anlamda ülke refahına ne katkısı var ? koca bir sıfır.10 tane ölüyor, yerine bu düzende 100 tane daha geliyor.bu şekilde bitmeyeceği aşikar.

her zaman şunu savunurum.mesela bir isviçreliyi hiç bir şekilde, hiç bir vaatle kandırarak dağa çıkaramazsın.çünkü ihtiyacı yok.dağa çıkması için bir sebep yok.zaten en güzel eğitimi alabiliyor, en güzel yaşam standardında yaşayabiliyor.ülkemizde de dağa çıkanı vurmak yerine-zaten yüzyıllardır yapılan şey- dağa çıkma sebeplerini ortadan kaldırabilmek daha yararlı olacaktır.tabiki bunlar benim görüşüm.illa doğrudur diye birşey yok.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
Toplam Hit: 7889 Toplam Mesaj: 48