Teröristler Ülke Yönetiyor
-
Cezaevinden milletvekili seçilerek parlamentoya giren DTP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel "Bizden kardeşlerimizi terörist ilan etmemizi istiyorlar. Bunu bizden beklemeyin. Kimse bize kardeşlerimiz için terörist dedirtemez" dedi.
Cezaevinden milletvekili seçilerek parlamentoya giren DTP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel "Bizden kardeşlerimizi terörist ilan etmemizi istiyorlar. Bunu bizden beklemeyin. Kimse bize kardeşlerimiz için terörist dedirtemez" dedi.
Batman Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Yaşar Kemal Kent Ormanı'nın açılışına katılan Tuncel şunları söyledi:
"Kürtler ilk kez 16 sene önce temsilcilerini meclise gönderdi. Ancak bu girişimi sekteye uğratarak milletvekillerimizi hapise tıktılar. Bu kez Bir kadın cezaevinden meclise gitti. Bu Türkiye demokrasisi açısından önemlidir. Yine bize denildi ki 'çocuklarınızı terörist ilan edin, sizi farklılıklarınızla kabul edeceğiz'. Hiçbir Kürt ferdi, kürt halkı bunu kabul etmez. Kimse bunu bizden beklemesin. Kürtler bu ülkede demokratik ve barışçıl ortamda kendi kimliklerini özgürce ifade ederek, farklılıklarıyla bu coğrafyada yaşamak istiyor. Bunu çok net bir şekilde ifade ettik. Bizden faydalanmaları gerekir."
-------------------------------------
Bunları hala mecliste tutanların Allah belasını versin.Bunlara yüz veren akpnin ve asacağız keseceğiz diye meclise girip süt dökmüş kediye dönen devlet bahçelininde Allah belasını versin.Bunca sene bu kadar insan niye şehit oldu sakat kaldı?
Demokratik toplummuş,kürtçe gazeteymiş tvymiş aşama aşama veriyoruz devleti.Hapisten çıkan teröristlerin devletin başında durmasına,böyle aşağılıkça açıklamalar yapmalarına göz yumuluyor.
Bu orospu evladı osman gaydemir bütün açıklamalarına rağmen orada tutuluyor.Senelerin orospuçocuğu ahmet kürt mecliste.Yanıbaşımızda Irak'da kürdistan kuruluyormu desem kuruldumu desem bilmiyorum.
Artık iş çığrından çıktı.İstiklal mahkemelerinin yaptığı gibi bu orospuçocukları toplanıp idam edilmeli.Devlete baş kaldıran herkesin kafası sökülmeli.Başka çaremiz kalmadı.Göz göre göre devlet elden gidiyor.
Gitmiyor demeyin.Üstüne bastıkları toprak kağıt üstünde Türk devletinin kaldı.Her yerde kürtçe konuşuluyor. kürtçe gazeteler çıkıyor. kürtçe televizyon yayını yapılıyor. kürtçe eğitim veriliyor(akmun partisinin yeni taslağıyla daha kolay olacak!)
Eee Türkiye'nin nesi kaldı geriye?
Bunca sene şehit olan,sakat kalan binlerce insanın hesabını kim verecek?
Bir internet sitesinde gördüğüm bir resmi sizlerle paylaşmak istiyorum.Satılmış medyamız şehitlerimize ne kadar çok önem veriyor.Öykü serter kaşarı kadar şehitlerimizin değeri yokmuş.Şehitlerimize ayırdıkları alana bakın.
http://img407.imageshack.us/img407/9990/showletterxb0ey3.jpg
Bunları gördükçe ağırıma gidiyor.Bizde yarın öbürgün askere gidip belki oralarda çarpışacağız ve şehit düşeceğiz.Bütün bunlar içinmi demekten alıkoyamıyor insan kendisini.Allah sonumuzu hayır etsin.Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak desekte.Bizi yöneten şerefsizler yüzünden elden birşey gelmiyor. -
Şimdi bir şey yazsam, beni yanlış anlayıp ırkçı diyecekler :) O yüzden yazmıyorum..
Devlet BAHÇELİ'nin konuşacağı zaman gelecek, bundan eminim..2-3 çapulcu sağda solda ileri geri konuşuyor diye dünyaları yıkar, "hööytt sen kimsin uleeeyn" diye üstüne gidersen, onları amacına ulaştırırsın..
Ama diğer konularda gerçekten haklısın, bir şeyler yapılmalı..
-
Mhp ye oy verdiğim eli sikeyim. alanlarda ip atmak kolaydı ulan mecliste kurşun sıkanların elini sıktın. tayibeye böyle şöyle dedin sen ondanda ibne çıktın. Alayının Allah belasını versin.
-
ya hoca aklıma geldikce bu konu çıldırıyorum bizide şerefsizler yonetiyor adam hapisten çıkıypr ben ülkeyi yöneticem diyor çok yazık çook.
-
ekonomi dügün hocalar önüne geleni götümüzü bile sattılar zaten, siz akpye oy verin...
-
+ 100000000
o kadar doğru konuştunki üstüne söylenecek bişey kalmadı...şimdi o parti bu parti diye eleştirmicem...sonra ortam gerilmesin ama gazete haberini görünce şok oldum diyebilirim...bu kadar açık açık o..pu çocuklugu yapılmazki kardeşim...ayıp a.q pittbulunun da sunucununda...Hürriyet gazetesi boykotum bu saniyeden itibaren başlamış bulunuyor ve tüm arkadaşlarıma mail'le atıcam...o kadar üzüldüm ki görünce...ne yazsam bilmiyorum...allah belalarını versin...
PKK'nın da a.q - Hürriyet'İnde a.q - DTP'nin de a.q - bu gazeteyi kınamayan devletin'De a.q
-
bizi biz yapan...kültürümüze seklini veren kirmizi cizgilerimizi birileri silip silip tekrar ciziyor...söz geciremeyen pasif tutumlu hükümet bireyleri sayesinde geldigimiz nokta budur...
havaalaninda bahceli'ye oy veren enayilerden biride benim...
-
Biz Bahçeli'yi teröriste haddini bildirsin diye meclise gönderdik o kalktı teröristin elini sıktı. Meydanda attığın urganı,meclis kürsüsünden "MHP nin olduğu yerde sizin gideceğiniz yer burası" deyip dtplilerin önüne atsana.Ardından "Size uygulanacak demokrasi bu,alın size demokrasi tepe tepe kullanın,ister kendiniz asın ister imralıdaki çapulcuyu asın seçim sizin" desene. akp den ne bekliyon adamlarzaten abd nin köpeği kendi taşeronlarınıda cumhurbaşkanı yaptılar. İlk ol kaos çıkar,ülke krize girer diye tırsma,bugün böyle birolaydan olacak kriz yarın çıkacak içsavaş yada parçalanmadan iyidir...
-
doğru dersiniz müridler hürriyet okuyanın bundan sonra taa a.q bu d..p ye oy veripde bunları o meclise sokanlarında ,,,,,bunları hala niye yaşatırlar bilmiyorum ki a.q. ÖZGÜRLÜK DENİLEN ŞEY BU KADARDA ÖZGÜR OLMAMALI....
-
istanbul otobüslerini de ekleseydin hoca !!!!
otobüs şöförlerinin alası pkk lı kürtlerin eline geçmiş durumda. adam bi rüşvet veriyor zamanla öğreniyor ve şöför oluyor geçiyor otobüsün başına.eee yolsuzluk ordan başlamışsa. ayrıca istanbula her geçen gün göç durumu da var. adam pkk lı zengin .çağırıyor doğudan akrabasını yerleştiriyor istanbula öyle öyle öyle. istanbula pkk doluyor.
bahçeli idam yasasını kaldırmakla hata yapmış ve buna hala göz yummakta. yazıklar olsun. hepsi aynı.
-
Günaydın !