folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Teröristler Ülke Yönetiyor

Teröristler Ülke Yönetiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

karı hapisten çıkıyor ülkeyi yönetiyor .. bu sadece ama sadece türkiyede olur.. herzaman dediğimiz gibi " burası türkiye"

ha milletvekiliymiş ulan senin gibi vekilim olmaz olsun. boşuna yolluyoruz milleti askere asıl ibnelikler mecliste dönüyor..asıl meclise darbe yapmak lağzım bu ulusa değil.

abdulkadür aksu denen illet varken şöyle özetliyim bu adamı ben ;

koyu pkklı bir lider aynı zamanda istanbulda pkk nın önüne geçmede gayrimeşru işler yapmasının önüne geçen sedat pekeri hapise attıran adam..bunun nedeni istanbulda istediği gibi at koşturtcekler karanlık işler bir şekilde pkknın elinden dönecek.

sedat peker gibi bi adamı içeriye tıktılar ve istanbul bölgeden bu karının millet vekili olmasını sağladılar...sedat peker üstlerine biniyordu çünkü..

neymiş yeni seçimde akp mafyaların peşine iyice düşecekmiş.. yaw sen kimi kandırıyosun bu ülkede mafyalığı bi sedat pekermi vardıda onun üstüne çullandınız..

aslında sol görüşlü bir insanımdır fakat dsp diye bi kavram banaögre kalmadı.sırf bu yüzden mhpye oy verdim fakat gerçekten ona verdiğimede pişman oldum..gitti pkklılarla tokalaştı.. hani ne oldu şehitleriniz hani şehitler ölmezdi vatan bölünmezdi...

sayın bahçeliye sözüm ise bu işler şehit cenazelerinde bağırmakla olmuyor .. işte meclis göster kendini artık çık şu şehitlerine arkada onların mezarlarında rahat uyumasın sağla...

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    -----------------------------
    Her yerde kürtçe konusuluyor. kürtçe gazeteler çikiyor. kürtçe televizyon yayini yapiliyor. kürtçe egitim veriliyor(akmun partisinin yeni taslagiyla daha kolay olacak!)
    Eee Türkiye'nin nesi kaldi geriye?

Bir internet sitesinde gördügüm bir resmi sizlerle paylasmak istiyorum.Satilmis medyamiz sehitlerimize ne kadar çok önem veriyor.Öykü serter kasari kadar sehitlerimizin degeri yokmus.Sehitlerimize ayirdiklari alana bakin.

http://img407.imageshack.us/img407/9990/showletterxb0ey3.jpg

-----------------------------

kürtçe konusulmasindan rahatsiz misin hacım? bu senin sahsi fikrin diyecek bişey yok yalnız dtp ya da p.kk ile kürtlerin hepsini aynı kefeye koyuyorsun yanlıs yapıyorsun. kürtçe konusmak kürtçe televizyon yayını gazete dergi ve egitim kürtlerin en dogal hakkıdır. bu hakkı sen vermedin. hak verilmez zaten alınır. kürtlerde aldılar bunu!.bundan seneler once de kürtce konusuldugu icin katledilen nice insanımız oldu. o zaman bende bunun hesabını mı sorayım senden? gazete haberine gelince.. dikkat edersen devamı 24. sayfada yazıyor. 24. sayfayı ac bak haberin detaylarını göreceksin. fakat sen kendini baskalarina sövmeye o kadar cok sartlandırmıssın ki bu satırları yazdıgın klavyeye de ne kadar sovmussundur allah bilir..

@stifler: mhp ye oy verecegime parmagım kırılsaydı demişsin.avatarında bir tezatlık yok mu? sadece che yi karizmatik oldugundan mi kullanıyorsun yoksa (: ilginç..

bu arada dikkat edersen yazinin sadece bir kismina alıntı yaptim Firex. Sana da sadece bu alıntı kısmından itibaren cevap yazma hakkı doguyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

türkiyenin el değmez, değişmez, yargiya dışarıdan içeriden hiç kimse müdahale edemez hakime hiç kimse baskı ypamaz Hukuka Giriş Açıköğretim sınıf 1.

bize öğrettikleri şey bu. Eğer ki adalet sistemimiz bu haldeyse bu orospu cezaevinden hemde üstüne üstlük PKK gibi bi örgüte yardım ve yataklıktan yatıosa o cezaevinde şimdide dışarıya çıkıpta milletvekili olabiliyorsa. sonra gidip milletvekili yemini ediyorsa Hukuk sisteminin taaa ana. av. sikeyim.  üniversiteler yıldabinlerce mezun veriyor üstüne üstlük mezun olan p.ç lerden PKK kampına giden adamlar var ulan amkinsan ekmek yediği çanağa sıçarmı bea. FireX in yayınladığı resime bakın bugün milyarlarca lira kazanan manken şarkıcı MAGAZİN dünyasının alayı haber diye üstelik böle gazetedeki yeri çapı büyük yayınlayıp şırnakta 2 şehit haberini küçücük yayınlayan MEDYA dan ne hayır gelirki. bunlar PARA için her şeyi yapar. yüzlerce kez söyledim gene söylüyorum. ben ATATÜRK gibi bir lider e sahip olmak hangi ülkeye nasip olmuş söylermisiniz o bu günler için mi bu ülkeyi 0 dan inşa etti ? ATATÜRK karşıtı olan i.nelerede söylüyorum savaşı askerler kazandı ATATÜRK  netti  diyen şerefsizlerede söylüyorum Çanakkale savaşında ATATÜRK stratejik noktalara yaptığı zekice stratejisiyle TÜRKİYEYE zaferi taşımıştır. tarih kitaplarına bakın Örn ; Malazgirt savaşı 75000 kişiye 150000 kişimiydi neydi amk yarı yarıya farkvar adamlar savaş kazanıo. önemli olan ne kadar çok askerin oluğu değildir staratejinin ne kadar iyi olduğudur. hurrraaa savaşa sürüllen adamlar saten ölür ama iyi bir stratejiyle kazanamıyacağınız savaş yoktur. Bknz : Çanakkale savaşı, KURTULUŞ SAVAŞI. 

ATATÜRK ÜN GEÇLİĞE HİTABESİ GELİYOR HALA AKLIMA HALAN ORDAYIM SİZCE O SÖZ HANGİ DEVİR İÇİN SÖYLENMİŞTİR... 

Living Death
Toplam Hit: 5605 Toplam Mesaj: 34