folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Teröristler Ülke Yönetiyor

Teröristler Ülke Yönetiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    hiçbir parti bir şey yapamaz.yaparsak biz yaparız bir şeyler. kan dökmenin vakti geldi de geçiyor...

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    ülke sadece kürtlere gitmiyor ki. akp ülkeyi sattı, hemde herkese... kürtler sadece bunun parçası. kürtlerin arkasında ABD var, akpde ABD'nin köpeği; durumun bu hale gelmesine şaşmamalı. ülke bitti artık. 100 yıl sora tarih kitaplarında anlatılcak bunlar

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------
    ekonomi dügün hocalar önüne geleni götümüzü bile sattılar zaten, siz akpye oy verin...
    hocam ya baykala versek cok mu hosunuza giderdiki zaten baq adama korkudan evının bahcesine cıkamıyor..:)

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek
    bence akp kötünün iyisi !

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    bencede ole akp kotulerın en iyisi.. cem uzana versek yandık ulkkeyi soyar walla :D

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercan10
    ercan10's avatar
    Erkek
    bu gunki manzarayı ruyamda gorsem kabus diye uyanırdım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    e-toLqa bunu yazdı:
    Günaydın !

Bu günadın bana mı? Ben bunları en başından beri söylüyorum.Forumda aratan görür mesajlarımı.

takip edenler var hocam sen rahat ol...

all this pain is an illusion...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kyu
    Kyu's avatar
    Erkek

SeNoRa_SeReNo bunu yazdı:
    ''Hiçbir Kürt ferdi, kürt halki bunu kabul etmez'' tuncelinde bu sözü ne demek kürt ferdi kürt halkıı kürt die bişi yhok herkes türk türkiye sınırları içinde yasayan herkes TÜRK tür..... bunnar bnm görüşlerim ark. lar...

admlarn kimlignde t.c yazıo hala kürdm kürdm.. a.q

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek
    aq aklıma yazcak bişeyde gelmiyo yazıklar olsun diyorum bu ülkede bir itle bir kaşarın başına glenler dağda vatan için can verenlerden daha kıymetli dağdaki askerler onlara para kazandırmıyor tabi ama onlar bilmiyorlar o şehitler olmassa bu ülkede yatacak yer bulamazlar bu millet artık kendinden geçmiş bir şekilde cembinde başka hiç biyerini düşünmeyen millet oldu istikrar olsun istiyorum diyolar sen istikrar istiyosun ama bende askerin şehit olmamasını istiyorum bi orospunu hapisten çıkıp siz kimsiniz lan deyip bu yüce millete kafa tutamamasını istiyorum bir şerefsizin dağda bulunan askerin suyunu kesmemesini istiyorum ama inşallah o akp ye oy verip vatanın satılmasını milletin canın yanmasına neden olanların çocuklarıda dağın birinde askerlik yapar şehit  olursa sakın ağlayıp vatan sağolsun demesinler çünkü onlar en baştan bu vatanın kalbine kurşun sıktılar

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

Ben böyle parlomentonun taaaaa amk

bi de şu akp kötünün iyisi olayına da ne diyedim??? Göz göre göre mikiyolar bi o yönü iyi yediimiz dalganın nerden geldiğini biliyoz fln mı diyonuz anlamıyom ki.Diğerleri de tamam çok da iyi yönetmiyodu ama otu boku satıp vatanı da parası olan gavura hırsıza çapulculara bırakmıyodu!!!!! bu gün bi ekonomik kriz patlak verse görecem ben kötünün iyisini toplayacak mecalimiz var mı durumu görecez(allah korusun)

Toplam Hit: 5142 Toplam Mesaj: 34