The Matrix

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

bknz. Ghost in the Shell

izlemediyseniz ghost in the shell film serisini izleyin

matrixin atası sayılır bu seri ve yapıldığı zamana gore ileriyi cok iyi gormus, değerlendirmiş bir senaryosu vardır

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    matrixi halen izlememiş biri olarak linkleri isticektim :D matrix serisi galiba 3 filmden oluşuyormuş. matrix 1-2-3 ün ingilizcesini hotfile olarak rica edicektim. şimdiden teşekkürler. edit:hem fileserve tek linklerini buldum(altyazılı) hemde rapid 8 partlık linkler. birazdan buraya koyarım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheWorm
    TheWorm's avatar
    Erkek

en az 20 kere izlemişimdir matrix serisini :W gece yine izlicem.içimdeki matrix aşkını canlandırdın :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:
    -----------------------------
    matrixi halen izlememiş biri olarak linkleri isticektim :D matrix serisi galiba 3 filmden oluşuyormuş. matrix 1-2-3 ün ingilizcesini hotfile olarak rica edicektim. şimdiden teşekkürler. edit:hem fileserve tek linklerini buldum(altyazılı) hemde rapid 8 partlık linkler. birazdan buraya koyarım

the matrix, Matrix reloaded, matrix revolutions sıralama böyle ve kesinlikle izlemen gereken bir filmi daha var ben seriyi tekrar tekrar izledikten sonra:) animatrix'i izledim izlemeyenler mutlaka izlesin. Bu yazıyı da ozamanlar okumuştum çok dikkatli bir yazar:) burada bir konuda sorum olmuştu makinelerin dünya'ya olan bağlılığı dünya kaldıkları için insanların enerjilerinden yararlanıyor çünkü aptal insanlar gökyüzünü güneş ışınları gelmeyek şekilde kararttılar(makineler güneş enerjisinden yararlanmasın diye) gerçi bunu yapmamış olsalardı insanlara gerek duyulmayacaktı yani insan kalmayacaktı:) makineler görüldüğü gibi ucabiliyor uzaya, güneş'e yakın gezene uçup gitseler diyordum(bir konuda sorduğum soru buydu)

unutulmayak yaratıcı bir film Matrix.

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek

olivetti bunu yazdı:

pcdoktor636 bunu yazdı:

the matrix, Matrix reloaded, matrix revolutions sıralama böyle ve kesinlikle izlemen gereken bir filmi daha var ben seriyi tekrar tekrar izledikten sonra:) animatrix'i izledim izlemeyenler mutlaka izlesin. Bu yazıyı da ozamanlar okumuştum çok dikkatli bir yazar:) burada bir konuda sorum olmuştu makinelerin dünya'ya olan bağlılığı dünya kaldıkları için insanların enerjilerinden yararlanıyor çünkü aptal insanlar gökyüzünü güneş ışınları gelmeyek şekilde kararttılar(makineler güneş enerjisinden yararlanmasın diye) gerçi bunu yapmamış olsalardı insanlara gerek duyulmayacaktı yani insan kalmayacaktı:) makineler görüldüğü gibi ucabiliyor uzaya, güneş'e yakın gezene uçup gitseler diyordum(bir konuda sorduğum soru buydu) fakat diğer gezegenlerde atmosfer olmadığından sanırım güneş enerjisinden pek yararlanılmayacak malum uzayda güneş ışınları dünyadaki gibi etrafa yansımıyor.

unutulmayak yaratıcı bir film Matrix.

----------------------------

Robotlar gezegeni terkedemiyorlar çünkü o bulut tabakası elektromanyetik oldugundan makineleri kapatıyor, devre dışı bırakıyor..  Neo ile triniti kaynaga giderken bombalardan kurtulmak için yükselip bulutların üstüne çıkıyorlardı. Bulutların içinden geçerken gemilerindeki tüm elektronik aletler duruyordu.. 

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    eve gidince okuyum -çizik-

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:

hocam bu zamana kadar hangi mağarada yaşadın matrixi izlememiş birine ilk defa rastlıyorum :|

www.yesilgrow.com - Growshop
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

Yigit bunu yazdı:

pcdoktor636 bunu yazdı:

hocam bu zamana kadar hangi mağarada yaşadın matrixi izlememiş birine ilk defa rastlıyorum :|

hacı müridin yaşı 16 gayet normal:)

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eexper
    eexper's avatar
    Erkek

Matrix Felsefesi Belgeselini izlememiş olanlar mutlaka izlesin. İzlemeye değer bi çalışma.

Tıkla

Benden korkunç cevaplar duymak istemiyorsan, bana korkunç sorular sormaktan vazgeçmelisin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek
    Gecenin bu saatinde okuyunca hata verdi benim sistem.seriyi bir daha izleyeceğim...

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
Toplam Hit: 16303 Toplam Mesaj: 64