The Matrix
-
bknz. Ghost in the Shell
izlemediyseniz ghost in the shell film serisini izleyin
matrixin atası sayılır bu seri ve yapıldığı zamana gore ileriyi cok iyi gormus, değerlendirmiş bir senaryosu vardır
-
matrixi halen izlememiş biri olarak linkleri isticektim :D matrix serisi galiba 3 filmden oluşuyormuş. matrix 1-2-3 ün ingilizcesini hotfile olarak rica edicektim. şimdiden teşekkürler. edit:hem fileserve tek linklerini buldum(altyazılı) hemde rapid 8 partlık linkler. birazdan buraya koyarım
-
en az 20 kere izlemişimdir matrix serisini :W gece yine izlicem.içimdeki matrix aşkını canlandırdın :|
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
matrixi halen izlememiş biri olarak linkleri isticektim :D matrix serisi galiba 3 filmden oluşuyormuş. matrix 1-2-3 ün ingilizcesini hotfile olarak rica edicektim. şimdiden teşekkürler. edit:hem fileserve tek linklerini buldum(altyazılı) hemde rapid 8 partlık linkler. birazdan buraya koyarım
-----------------------------the matrix, Matrix reloaded, matrix revolutions sıralama böyle ve kesinlikle izlemen gereken bir filmi daha var ben seriyi tekrar tekrar izledikten sonra:) animatrix'i izledim izlemeyenler mutlaka izlesin. Bu yazıyı da ozamanlar okumuştum çok dikkatli bir yazar:) burada bir konuda sorum olmuştu makinelerin dünya'ya olan bağlılığı dünya kaldıkları için insanların enerjilerinden yararlanıyor çünkü aptal insanlar gökyüzünü güneş ışınları gelmeyek şekilde kararttılar(makineler güneş enerjisinden yararlanmasın diye) gerçi bunu yapmamış olsalardı insanlara gerek duyulmayacaktı yani insan kalmayacaktı:) makineler görüldüğü gibi ucabiliyor uzaya, güneş'e yakın gezene uçup gitseler diyordum(bir konuda sorduğum soru buydu)
unutulmayak yaratıcı bir film Matrix.
-
olivetti bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------the matrix, Matrix reloaded, matrix revolutions sıralama böyle ve kesinlikle izlemen gereken bir filmi daha var ben seriyi tekrar tekrar izledikten sonra:) animatrix'i izledim izlemeyenler mutlaka izlesin. Bu yazıyı da ozamanlar okumuştum çok dikkatli bir yazar:) burada bir konuda sorum olmuştu makinelerin dünya'ya olan bağlılığı dünya kaldıkları için insanların enerjilerinden yararlanıyor çünkü aptal insanlar gökyüzünü güneş ışınları gelmeyek şekilde kararttılar(makineler güneş enerjisinden yararlanmasın diye) gerçi bunu yapmamış olsalardı insanlara gerek duyulmayacaktı yani insan kalmayacaktı:) makineler görüldüğü gibi ucabiliyor uzaya, güneş'e yakın gezene uçup gitseler diyordum(bir konuda sorduğum soru buydu) fakat diğer gezegenlerde atmosfer olmadığından sanırım güneş enerjisinden pek yararlanılmayacak malum uzayda güneş ışınları dünyadaki gibi etrafa yansımıyor.
unutulmayak yaratıcı bir film Matrix.
----------------------------Robotlar gezegeni terkedemiyorlar çünkü o bulut tabakası elektromanyetik oldugundan makineleri kapatıyor, devre dışı bırakıyor.. Neo ile triniti kaynaga giderken bombalardan kurtulmak için yükselip bulutların üstüne çıkıyorlardı. Bulutların içinden geçerken gemilerindeki tüm elektronik aletler duruyordu..
-
eve gidince okuyum -çizik-
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu zamana kadar hangi mağarada yaşadın matrixi izlememiş birine ilk defa rastlıyorum :|
-
Yigit bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu zamana kadar hangi mağarada yaşadın matrixi izlememiş birine ilk defa rastlıyorum :|
-----------------------------hacı müridin yaşı 16 gayet normal:)
-
Matrix Felsefesi Belgeselini izlememiş olanlar mutlaka izlesin. İzlemeye değer bi çalışma.
-
Gecenin bu saatinde okuyunca hata verdi benim sistem.seriyi bir daha izleyeceğim...