The Matrix
-
Çok süper bi yazı olmuş kafamdaki bazı boşlukları doldurdum okuyunca.
Benimde bir sorum olcak;Son filmde neonun kaynakta konuştuğu şey mimarmıydı?Neoya noldu?Zion yok edilemedi başka bi taktik falanmı izlicek artık mimar?
-
eexper bunu yazdı:
-----------------------------
Matrix Felsefesi Belgeselini izlememiş olanlar mutlaka izlesin. İzlemeye değer bi çalışma.
-----------------------------Biliyorum bunu artık olarak Vanilla Sky'da dahil buna ki Vanilla kesmedi beni. (:
-
çok güzel bi yazıymış. kelime kelime 2 kere okudum bi çok noktayı aydınlattı...
-
canerator bunu yazdı:
Benimde bir sorum olcak;Son filmde neonun kaynakta konuştuğu şey mimarmıydı?Neoya noldu?Zion yok edilemedi başka bi taktik falanmı izlicek artık mimar?
-----------------------------aynen.bende merak ediyprum.acaba akıllarında bir devam filmi mi vardı.çünkü yazıya göre ajan smith neoyu öldüremiyordu fakat filmde beynine kaydı.ama ölmemişte olabilir.ayrıca evet zion yok edilmedi.neonun ajan smitle döwsmeden önce konstuu ilginc cisim tüm saldrıan makinaları durdurdu.döngü kırıldı ve zion varlığını devam mı ettirecek.?biliyorsan aydınlat oldwolf hocam.
-
_karantina_ bunu yazdı:
canerator bunu yazdı:
-----------------------------aynen.bende merak ediyprum.acaba akıllarında bir devam filmi mi vardı.çünkü yazıya göre ajan smith neoyu öldüremiyordu fakat filmde beynine kaydı.ama ölmemişte olabilir.ayrıca evet zion yok edilmedi.neonun ajan smitle döwsmeden önce konstuu ilginc cisim tüm saldrıan makinaları durdurdu.döngü kırıldı ve zion varlığını devam mı ettirecek.?biliyorsan aydınlat oldwolf hocam.
----------------------------- -
guzel konu okumayan varsa okusun diyerekten
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------guzel konu okumayan varsa okusun diyerekten
aynen 2-3 kere okudum heralde :Ddehşet yazmış ya kim yazdıysa. -
pcdoktor636 bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
aynen 2-3 kere okudum heralde :Ddehşet yazmış ya kim yazdıysa.
-----------------------------okumanın zamanı geldi sanırım.:)
-
ulan iki mesajda filmi sanki tekrar izledim :D
ama ekşideki eleman çok iyi özetlemiş yav.. hiç bu açıdan bakmamıştım..
kim bilir kaç kere izlemiş manyak :D
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------Geçen yarısını okumuştum sayende devamı geldi :)