The_Holigan(Tariqat_Sapiii) Kalp Spazmı Geçirmiş Hastaneye Kaldırılmış ?
-
merhaba kalp sıpazmı geçirmiş hastaneye kaldırmışlar.. :S kendisine ulaşabilen yada görüşen oldumu?
Geçmiş olsun bu arada umarım en yakın zamanda aramıza dönersin...
-
Ramazanda çok zorladı tabi :) Ramazanda koyma açık şeyler diyoz dinlemiyo çarpıldı veselam :)
neyse bişi olmaz ona öküz gibi herif :)
daha sabah online dı ?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Ramazanda çok zorladı tabi :) Ramazanda koyma açık şeyler diyoz dinlemiyo çarpıldı veselam :)
neyse bişi olmaz ona öküz gibi herif :)
daha sabah online dı ?
-----------------------------olm inşallah olmamıştır daha yani evli cicim ayında :S
-
allahın sopası yok. O_o :)
geçmiş olsun...
-
bugrahan45 bunu yazdı:
-----------------------------
allahın sopası yok. O_o :)
-----------------------------ole demeyin lan yazık valla :S
-
Tahribataa sürprizz yapmışş geçmiş olsun
-
Mrblar Hojalar :S Öncelikle mockingboy 'a Teşekkürler. Evet Doğru Hastanedeydim Aşırı Bronşit , ve Kalp Spazmı 3 Gündür Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesindeydim. Göğüs Hastalıkları Bölümüne Yatışım Gerçekleşti:S fakat bugün taburcu oldum hojalar Msn'm gittiğimde online bırakmıştım ben ayakta tedavi sanıyordum onun için gelirim sanmıştım doktor durmumun ciddi olduğunu söyleyince bende elletmedim bilgisayarı. Teşekkürler Herkese.
-
Geçmiş olsun inşallah bişiyi yoktur la :(
Artık hak yolunu bulur :D Beyaz ışığa gitme lan :D
-
acımız büyük.
-
DJ_Alper:
engin
len
ne oldu
[b] ELA ~ ENGİN AĞAOĞLU ®[/b]☾✫ //[b]Hastaneden Taburcu Oldum. . . Kalp Spazmı + Aşırı Bronşit [/b]:
kalp spazmı be hojam
çok kötüydüm
DJ_Alper:
zıbar yat ozaman olum netde ne için var
bi gdp geldin dimi
[b] ELA ~ ENGİN AĞAOĞLU ®[/b]☾✫ //[b]Hastaneden Taburcu Oldum. . . Kalp Spazmı + Aşırı Bronşit [/b]:
yattığım yerden konusuyorum laptoptan
ewt ışık gördüm
DJ_Alper:
len ıçık felan görmüyonda ben kaçkere gidip geldim manyak oluyo yane dedim öküz gibi bişi olmaz demedimmi :D
-
geçmiş olsun hoca.kalp sapıklıkları kaldırmıyo artık anlaşılan.dikkat et:)