The_Holigan(Tariqat_Sapiii) Kalp Spazmı Geçirmiş Hastaneye Kaldırılmış ?
-
oysa canım nekadar çok irmik helvası çekmişti tüh a.q :)=
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------olduuu :) Bende sana yedirirdim :D beyaz çarşafla kalkar böööööööööö die bağırırdım o helvanın her bi irmiii alttan çıkardı korkudan :W artık kısmet alperim sende yiecekmişiz :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------buyur :)
-
hoca denizlide hacı bilmem ne var orası çok iyi yapıyo :)
off off cumartsi yiyem bari kimsenin öleceği yok :D
-
Hacı oruç tutanlar kulağınızı çınlatmasın :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Madem Canın Helva İstedi Al O zaman Alperim :) Senden mi Esirgice Allah aşkına canımmm :D
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hoca denizlide hacı bilmem ne var orası çok iyi yapıyo :)
off off cumartsi yiyem bari kimsenin öleceği yok :D
-----------------------------Madem Canın Helva İstedi Al O zaman Alperim :) Senden mi Esirgice Allah aşkına canımmm :D
----------------------------
-
-
Aspirin Hapı Gibi , Popon Var Kapı Gibi :D senin için besledim , Keserin Sapı Gibi :W lkajfalşfjklafklajf Bu Tekerleme Sanaydı "YaSevYaTerKet"
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
Mrblar Hojalar :S Öncelikle mockingboy 'a Teşekkürler. Evet Doğru Hastanedeydim Aşırı Bronşit , ve Kalp Spazmı 3 Gündür Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesindeydim. Göğüs Hastalıkları Bölümüne Yatışım Gerçekleşti:S fakat bugün taburcu oldum hojalar Msn'm gittiğimde online bırakmıştım ben ayakta tedavi sanıyordum onun için gelirim sanmıştım doktor durmumun ciddi olduğunu söyleyince bende elletmedim bilgisayarı. Teşekkürler Herkese.
-----------------------------hocam şimdi gördüm geçmiş olsun... umarım simdi daha iyisindir..