The_Holigan(Tariqat_Sapiii) Kalp Spazmı Geçirmiş Hastaneye Kaldırılmış ?
-
doğğru yoldasıın hacıım devam et ;) kimse seni durduramaz :p
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------
Mrblar Hojalar :S Öncelikle mockingboy 'a Teşekkürler. Evet Doğru Hastanedeydim Aşırı Bronşit , ve Kalp Spazmı 3 Gündür Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesindeydim. Göğüs Hastalıkları Bölümüne Yatışım Gerçekleşti:S fakat bugün taburcu oldum hojalar Msn'm gittiğimde online bırakmıştım ben ayakta tedavi sanıyordum onun için gelirim sanmıştım doktor durmumun ciddi olduğunu söyleyince bende elletmedim bilgisayarı. Teşekkürler Herkese.
-----------------------------şimdi küfür etcem ama geçmiş olsunda ne yazı yazıp gidiyorsun aq tam küfürü hak ediyorsun ha..sanki net dışında ulaşabilceğimiz başka yer var telefonunu pm le
-
Mrblar Hojalar :S Öncelikle mockingboy 'a Teşekkürler. Evet Doğru Hastanedeydim Aşırı Bronşit , ve Kalp Spazmı 3 Gündür Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesindeydim. Göğüs Hastalıkları Bölümüne Yatışım Gerçekleşti:S fakat bugün taburcu oldum hojalar Msn'm gittiğimde online bırakmıştım ben ayakta tedavi sanıyordum onun için gelirim sanmıştım doktor durmumun ciddi olduğunu söyleyince bende elletmedim bilgisayarı. Teşekkürler Herkese.
-----------------------------Ciddi bişi olmadığına sevindim konularını zevkle takip ediyorum. :D
-
bugrahan45 bunu yazdı:
acımız büyük.
-----------------------------bu kez güldürmedi :D:D
Adam gelmiş bile la :D Geçmiş olsun hacım
-
ya hojalar gerçekten accaip kötü oldum eğer inanmayan yada şaka felan olduğunu sanan varsa bütün film , ciger filmlerimi , kalp grafiklerimi , ekg lerimi , kan test sonuçlarını koyabilirim tarihinede bakın hojalar :S ve inanmayan varsada Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine gidip Engin YILDIRIM 'ı araştırabilirler.
kalp spazmı sonucu kalbim durmuş hojalar ritim 12'ye inmiş :S sonra elektroşok vermişler :S geri gelmişim bugün taburcu ettiler :S
-
-----------------------------ya hojalar gerçekten accaip kötü oldum eğer inanmayan yada şaka felan olduğunu sanan varsa bütün film , ciger filmlerimi , kalp grafiklerimi , ekg lerimi , kan test sonuçlarını koyabilirim tarihinede bakın hojalar :S ve inanmayan varsada Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine gidip Engin YILDIRIM 'ı araştırabilirler.
kalp spazmı sonucu kalbim durmuş hojalar ritim 12'ye inmiş :S sonra elektroşok vermişler :S geri gelmişim bugün taburcu ettiler :S
-----------------------------Gecmis olsun :l
-
Sağolun Arkadaşlar Adminlerimizden Valira'yada Çok Teşekkürler. Herkese Çok Teşekkürler Hayat Güzel Yaşayın ;) Gerçekten Yaşayın
-
Geçmiş olsun ....
-
hakan1910 Çok Sağol Hojam Eyw.
-
hakan1910 Çok Sağol Hojam Eyw.
-----------------------------geçmiş olsun kardeş.Dua et daha göreceğin günler varmış...