folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder The_Holigan(Tariqat_Sapiii) Kalp Spazmı Geçirmiş Hastaneye Kaldırılmış ?

The_Holigan(Tariqat_Sapiii) Kalp Spazmı Geçirmiş Hastaneye Kaldırılmış ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    doğğru yoldasıın hacıım devam et ;) kimse seni durduramaz :p

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
    -----------------------------
    Mrblar Hojalar :S Öncelikle mockingboy 'a Teşekkürler. Evet Doğru Hastanedeydim Aşırı Bronşit , ve Kalp Spazmı 3 Gündür Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesindeydim. Göğüs Hastalıkları Bölümüne Yatışım Gerçekleşti:S fakat bugün taburcu oldum hojalar Msn'm gittiğimde online bırakmıştım ben ayakta tedavi sanıyordum onun için gelirim sanmıştım doktor durmumun ciddi olduğunu söyleyince bende elletmedim bilgisayarı. Teşekkürler Herkese.

şimdi küfür etcem ama geçmiş olsunda ne yazı yazıp gidiyorsun aq tam küfürü hak ediyorsun ha..sanki net dışında ulaşabilceğimiz başka yer var telefonunu pm le

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Mrblar Hojalar :S Öncelikle mockingboy 'a Teşekkürler. Evet Doğru Hastanedeydim Aşırı Bronşit , ve Kalp Spazmı 3 Gündür Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesindeydim. Göğüs Hastalıkları Bölümüne Yatışım Gerçekleşti:S fakat bugün taburcu oldum hojalar Msn'm gittiğimde online bırakmıştım ben ayakta tedavi sanıyordum onun için gelirim sanmıştım doktor durmumun ciddi olduğunu söyleyince bende elletmedim bilgisayarı. Teşekkürler Herkese.

Ciddi bişi olmadığına sevindim konularını zevkle takip ediyorum. :D

since 2005 // tbt
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bugrahan45 bunu yazdı:
    acımız büyük.

bu kez güldürmedi :D:D

Adam gelmiş bile la :D Geçmiş olsun hacım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ya hojalar gerçekten accaip kötü oldum eğer inanmayan yada şaka felan olduğunu sanan varsa bütün film , ciger filmlerimi , kalp grafiklerimi , ekg lerimi , kan test sonuçlarını koyabilirim tarihinede bakın hojalar :S ve inanmayan varsada Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine gidip Engin YILDIRIM 'ı araştırabilirler.

kalp spazmı sonucu kalbim durmuş hojalar ritim 12'ye inmiş :S sonra elektroşok vermişler :S geri gelmişim bugün taburcu ettiler :S

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

ya hojalar gerçekten accaip kötü oldum eğer inanmayan yada şaka felan olduğunu sanan varsa bütün film , ciger filmlerimi , kalp grafiklerimi , ekg lerimi , kan test sonuçlarını koyabilirim tarihinede bakın hojalar :S ve inanmayan varsada Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine gidip Engin YILDIRIM 'ı araştırabilirler.

kalp spazmı sonucu kalbim durmuş hojalar ritim 12'ye inmiş :S sonra elektroşok vermişler :S geri gelmişim bugün taburcu ettiler :S

Gecmis olsun :l

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Sağolun Arkadaşlar Adminlerimizden Valira'yada Çok Teşekkürler. Herkese Çok Teşekkürler Hayat Güzel Yaşayın ;) Gerçekten Yaşayın

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun ....

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hakan1910  Çok Sağol Hojam Eyw.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek

hakan1910  Çok Sağol Hojam Eyw.

geçmiş olsun kardeş.Dua et daha göreceğin günler varmış...

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
Toplam Hit: 11920 Toplam Mesaj: 84