The_Holigan(Tariqat_Sapiii) Kalp Spazmı Geçirmiş Hastaneye Kaldırılmış ?
-
Morq Geçmiş Olsunnn :|
-
eyw.sağolun arkadaşlar teşekkürler
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------
İşte Toprağım Ya :) GaziAntep Heyttt Beee :) " YaSevYaTerkEt " Eyw. Kardeşim ;) Sağolasın
-----------------------------biz bi helva yiyelim dedin kızdın adam siyah çelenk yapmış ona teşk ediyon :)
siyah çelenk hastaya gitmiyo biliyosundur
-
geçmiş olsun hocam...
-
sapık'a ulan üşenmedin gittin mutfaktan tabağı aldın masaya koydun fotorafını çektin nahının fotosunu çektin photoshop yaptın üstüne bide yükledin mi??
yuhhh!
-
Geçmiş olsun sapık. Dikkat et kendine
-
gerçeği söylesene ,
ya yenge bilgisayarı kurcalarken sen videoları bulacak diye kalp spazmı geçirdin , ya da gerçekten yenge videoları gördü , kalp spazmı geçirmene bizzat yardım etti ))
neyse geçmiş olsun
-
geçmiş olsun dikkat et kendine
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------
İşte Toprağım Ya :) GaziAntep Heyttt Beee :) " YaSevYaTerkEt " Eyw. Kardeşim ;) Sağolasın
-----------------------------biz bi helva yiyelim dedin kızdın adam siyah çelenk yapmış ona teşk ediyon :)
siyah çelenk hastaya gitmiyo biliyosundur
-----------------------------la :| :S wallaha billaha aklımdan çıktı :S oha :S la ne bilim m.k bi baktım yazıda geçmiş olsun yazıo normalde başmız sağolsun yazardı :S aklımada hiç gelmedi alperim özür dilerim :S hemen editliyorum ! :S
-
student bunu yazdı:
-----------------------------gerçeği söylesene ,
ya yenge bilgisayarı kurcalarken sen videoları bulacak diye kalp spazmı geçirdin , ya da gerçekten yenge videoları gördü , kalp spazmı geçirmene bizzat yardım etti ))
neyse geçmiş olsun
-----------------------------Öncelikle geçmiş olsun.Student hocam sapık abi öle bişi yapmaz :D