folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tipik Türk Erkekleri



Tipik Türk Erkekleri

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Kasım/2007
    Dişi

                                                                                                TİPİK TÜRK ERKEKLERİ

     

    Tahribat.com’la tanıştığımda ilk olarak gözüme çarpan HolyOne a ait “Tipk Türk Kızları” adlı yazıdan sonra sitenin böyle bir dökümana ihtiyacı olduğunu düşündüğümden bu yazıya başlamış bulunuyorum.

    Efenm en başta belirtmekte fayda var Friedrich Nietzsche’nin o asil ve özlü sözünü; “ Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.” Ancak bu demek değildir ki çoğunluk sağlanamaz.Aksine aşağıda belirteceğim özellikler bu kategoriye girmektedir.

    Tipik Türk erkeği varoştur. Eve gelir annesine bağırır, kahveye gider okeye dördüncü bulamadığı için ona buna bağırır, sevgilisiyle deniz kenarına gider “Sen niye ona baktın ?” diye sevgilisine bağırır. Halbuki kız sadece önüne bakmaktadır. Ağza alınmayacak bütün küfür ve argolar onların ağızlarına pelesenk olmuştur. Nezaket kavramı onlar için sadece ayıya dayı dedikleri zaman diliminde bir anlam kazanır.

    Ayrıca lise kapılarında nasip aramaları da belirgin özellikleri arasındadır. Ancak “Üniversitede kızlar veriyormuş.” efsanesinden sonra üniversite kapılarında da görülme ihtimali yakın zaman içinde bir hayli artacağa benziyor.

    Baba parası yerler efenm. Hiçbir baltaya sap olamazlar. Gençlik dönemlerini kahvelerde, ülkü ocaklarında ya da kendi gibi Tipik Türk Erkeği özellikleri taşıyan arkadaşlarıyla boş boş geçirirler. Askere giderler baba parası, okurlar baba parası, Tipik Türk Kızı modunda sevgilileri olur, boyunlarında altın zincir, o bar senin bu bar benim eğlenirler yine baba parası. Sonra yine baba parası sayesinde ev bark, iş güç kurmaya kalkarlar ama ellerine yüzlerine bulaşır. Kendi başının çaresine bakmaya alışık olmadıklarından ne eşine doğru düzgün bir yaşam sağlarlar, ne de çocuklarına..

    Sonra Tipik Türk Erkeği eğitime önem vermez. Kadına saygıları sıfırdır. Çocuğunu okula göndermez, eşini işe göndermez.

    Tipik Türk erkeği, eğer bilişimci değilse (ki aslında bilişimci ruhu taşıması bu özelliğe engel değildir) bilgisayar başına MSN, IRC ve bilimum sohbet prgramları ve arkadaşlık sitelerinde, tabiri caizse  karı-kız düşürmek amacı güderek oturur ve tatmin edici bir hasılat elde etmeden o günü bitirmez.Sonra da arkadaş ortamına “akarak” sanal ortamda bir Brad Pitt, bir David Beckham, e hiç olmadı bir adet İbrahim Tatlıses maskesi takarak oltaya düşürdüğü tipik kızları kullanarak bolca ego tatmini yapar.

    Aslına bakarsak bu erkekler sanal ortamda öyle romantikleşir, öyle duygusal olurlar ki, anlatılmaz yaşanır cinstendir. Sanal ortamda Sezen Cumhur Önal edası takınıp, bir bayanla yüzyüze muhabbet sırasında  ise eli ayağı birbirine dolaşan, ses tellerinde o sırada fazla miktarda salgılanan hormanlar nedeni ile hasar meydana gelmiş olabilitesi yüksek, ne diyeceğini bilemez halde abuk sabuk kelimeleri bir araya getimeye çalışan adeta “but yemiş düldüle dönen” erkeklerdir.

    Tipik Türk Erkeğinin elinden tesbihi düşmez. Bu tip erkekler yaka bağır açık, özellikle göğüs kıllarını bir çeşit aksesuar olarak kullanan, yumurta topuk sivri burun ayakkabılarına toz kondurmayan, toplum içinde iğrenç bir şekilde balgam çıkartmaktan zevk aldıklarına şahit olduğum, ayrıca burun ve bilimum organlarını karıştırmaktan, oynamaktan ve yerleştirmekten çekinmeyen taş devrine ait kalıntılar taşıyan erkeklerdir. Bunların kendilerine ve eşlerine de saygıları yoktur efenm ki topluma saygıları olsun.

    Bir diğer özellikleri ise en pısırığının bile kendi arkadaş ortamında sevgili muhabbeti olduğunda birden aslan kesilmesi, “O kim ki olum, dediğim bir şeyi bir yapmasın sıkıyosa..” ya da “Eve giriş saati belirledim, o saatte giriyor, konuşma dediklerimle konuşmuyor, bir yere gidecekse ailesinden önce benden izin istiyor yoksa yer kıçına tekmeyi olum..” vb. cümleler kurup aptalca bi sebep yüzünden kıçına tekmeyi yediğinde yine aynı arkadaşlarına “Ben onsuz napacam lan, terketti beni kaltak, ölmek istiyorum.. böhüü !” diye sitem etmeleridir.

    Ayrıca Tipik Türk Ekeğinin beyni maalesef her kızı iki ayaklı sex objesi, yürüyen porno filmmiş gibi algılayacak şekilde çalışır. Bir hatun gördüklerinde sexten başka bir şey düşündükleri pek nadir görülür. “Of abi bi hatun gördüm bugün taş taş..”  Eğer bu böyle bir hatun gördüğünde aklından bu cümleyi geçirmemişse o an ya futbol düşünüyordur ya da futbol, evet evet ! Hepsinin dilinde “Huyu güzel olsun, zeki olsun, dış güzellik önemli değil.”  vs. şeklinde cümleler dolaşıp, gördüğü en aptal ve sarışın kıza sulanma grafikleri maximum seviyededir. Sonra da “Abi her dediğime bön bön bakıyo, her istediğimde veriyo, bu kaşar bana gelmez, sıkıldım artık.” diye dert yanarlar. Gel de arkadaş ol böyleleriyle !

    Ha bir de “Bekaret” kavramı var tabii. Evlenene kadar her türlü ilişkiyi yaşar, ancak eşi olacak kişinin “Bakire” olmasını ister. Oldu efenm, yanında bir bardak soğuk gazoz da verelim mi? Müessesemizin ikramı !

    Son olarak her Tipik Türk Erkeği bir gün mutlaka bir Tipik Türk Kızı ile evlenir ve bu füzyondan sonra mini mini “Tipik Türk Çocukları” meydana gelir. Ancak şunu belirtmekte fayda var; Tipik Türk Erkeği aile planlamasına da önem vermediğinden her füzyon tepkime gibi bu da denetim altında olmalıdır yoksa “Tipitip”ler  ile başedilemez. Devlet bu işe bir el atsın efenm.

    -Lütfen her şeyi devletten beklemeyiniz :) 

     

    Saygılar..

     

                                                                                                                                                                                                    STIGMA


    allcolorsarebeautiful.net
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2007
    Erkek
    merhaba dünyalı biz dostuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    hatta daha gereksizi için;

    bkz: http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=61435

    bkz: http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=61051 

    =)


    herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2005
    Erkek
    ahaha güzel yazmışsın :)) var böyle bi kitle ne yazıkki..

    "Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mart/2008
    Erkek
    Bahsedilen Tipten bir türk erkegi olmadıgım için mutluyum :}

    I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ağustos/2007
    Erkek
    tamam sakin ol hepsi gecicek merak etme sen :/

    Hardcore Gamer - Android Game Developer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Kasım/2007
    Dişi

    Madcrazy bunu yazdı:
    -----------------------------
    tamam sakin ol hepsi gecicek merak etme sen :/
    -----------------------------

    Bu yazı saygı çerçevesinde her türlü yoruma açıktır ama sadece yazı..

     


    allcolorsarebeautiful.net
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Ağustos/2005
    Erkek

    güzel yazmışsın. çoğu dediklerin doğru. yalnız bunun sebebi arkadaş ortamından başka bişey değil. özellikle lisede hangi tür ortama girersen o şekilde hayatın şekilleniyor. tabi bu ortamların çoğu senin yazdığın yazılar çerçevesinde.

    ne yapalım bunlarıda böyle kabul etmek ve ona göre davranmak zorundayız. ama şunuda unutma yazdıklarının tersini düşün. bu şekilde kızlarda mevcut.


    Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Aralık/2005
    Erkek

    yazı için mersi.demekki Tipik Türk erkeeee deilmi$im bunu farktım :B 


    Edit :

    bişeye daha farktım :B “but yemiş düldüle dönen” ne demek oluyor acabağ :| dut yemi$ bülbül olmasin o ya :P yada bizim redkit in atı etle/butla besleniorduda biz mi bilmiorduk :S

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slave13_
    slave13_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Haziran/2007
    Erkek
    wah yavrum geçicek çok az kaldı bu jenerasyondan

    Gördüm ölümü kaç kez <br> Selam verip geçti gülümseyerek <br> Ben korkusuz Kepez <br>
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ocak/2006
    Erkek

    ...Tipik Türk erkeği varoştur. Eve gelir annesine bağırır, kahveye gider okeye dördüncü bulamadığı için ona buna bağırır...

    O adamın omuzlarındaki yükün farkındamısın, babana sorsana bi ev nasıl gecindiriliyor, hayat nasıl kazanılıyor. insanların bu davranısları gostermesinin sebebinin Türk olmalarından kaynaklandıgınımı sanıyorsun. tum bunların tek sebebi hayat standartları. insana insan muammelesi yapıldıgı vakit, bu insanlarında senin olmasını istedigin gibi davranacaktır hic suphen olmasın.
    degindigin diger bazı konularda haklısın, ama o konularda genelleme yapmaya yetecek kadar cok insan tarafından uygulanan davranıslar degil. Yazdıkların Tipik Türk seklinde genellenemez.


    Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
Toplam Hit: 8817 Toplam Mesaj: 49