Tahribat.com Forumları
Genel
Tipik TÜRK Kızı Özellikleri... (Yıl 2003 Holyone"Den Tarihe Damgasını Vuracak Bir Yazı :))
Genel
Tipik TÜRK Kızı Özellikleri... (Yıl 2003 Holyone"Den Tarihe Damgasını Vuracak Bir Yazı :))
-
super bi yazı kutlarım...daha once neredeydi bu yaw?
-
Bu ozelliklerle nasi oluyoda bizi kopek ediyolar onu cozemedim ben :)
Ben sikseler sallamam bi kadini diyende yalan soluyo sike sike salliyoz iste kacari yok ak :D
Cunt Power diye bi gucleri var bunlarin nasi bi guctur ki adami resmen kapisina kopek ediyo valla :)
Got istanbul havaalani kadarda olsa, surati gotumden de beter olsa Cunt power varken bu kadinlari sirti yere gelmez Hele bide biz bu kadar acken :) -
super yaw gercekten tarihe damgasını wuracak bi yazi eline sağlik holy abi
-
la computerwolf öldürdün bisi olum hakkaten düşününce hepsi öyle walla saygılar...
-
İçimdeki bazı özelliklerı holy dai yansıtmış wallahi de elıne sağlık manyak bır yazı yazmışsın...
-
İPnesin sen holyone bende pislik yaptım sondan basladım okumaya bu arada forumdaki benı merak edenler ben olmak deli manyak :P ablanız hehehehe holy bu arada gercekten allah belanı versin emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende erkeklere bır yazı yazıcam -
zuahahahah bencede hakli kizlarin çogu salak bos seyler düsünüp bos yasarlar
-
Musket bunu yazdı:
Serefsizim dokuman arsivine atmak lazim...
++++++++++100000000000000000099990000 -
Kopuyorum!!:D:D:D:D:D:D
-
HolyOne cok yerınde bır tesbıtde bulunmus.Tebrıkler fln.Ben de cok rasladım bu tur davranıslara hepıcıgı dogru...
Toplam Hit: 8220 Toplam Mesaj: 40