Genel
Tipik TÜRK Kızı Özellikleri... (Yıl 2003 Holyone"Den Tarihe Damgasını Vuracak Bir Yazı :))
Tipik TÜRK Kızı Özellikleri... (Yıl 2003 Holyone"Den Tarihe Damgasını Vuracak Bir Yazı :))
-
ya mükemmel bi yazı olmuş! ama teknoloji olayında şu cep telefonu meselesi unutulmuş btn kızların sağ elinde yapışmış halde bi cep telefonu bulunur! ben bu kadar çok kime mesaj attıklarını anlamıyom bide şu telefonda konuşma olayları beni öldürüyo!!! kim bu kadar uzun süre telefonda knşr anlamıom! telefon kulakları ile bütünleşmiş durumda!! bi erkek oysaki telefonda bu kadar uzun muhabbet etmes!! max görüşme süresi 8 dakikadır!! ben Bunun blr bunu sölerim!!!
-
şikayet eden çokda düzeltmeye çalışan yok derim çoğunluk böyle (düzeltmeye çalışanlara yok sözüm). eyvallah yinede
-
burda kopuş oluyo :D
Evlendikten sonra ise kocalarını her gece yatakda dinç tutmanın yolunu ararlar. Daha önce aklın nerdeydi diyesi geliyor insanın.
-
valla süper olmuş.Hemen bunuda arşive ekliyom
-
arkadaşlar yazı geçenlerin berkide çoğu doğru olabilir ama bunu böyle sanal ortamda hatta çop büyük bir payşalım portalında dile getirmek bence yanlış bayan tahribat üylerimiz olabilir ve bunu okuduklarında haliylen kızacaklar veya şu konuyu şöyle ele alalım yine böyle bir portal delimanya orda erek ve bayan üyeler eşit biri kalkıpta erkekler şöyledir böyledir yazssa ne olur bütün kaynaşım yok olur ve çok tartışma çıkar şahsen bizim hakkımızda böyle şeyler yazılsa onu yazanın ..........!
-
a.q bazen bu yaşam formlarının peşinden koştuğum için kendimden utanıyom :)
-
freetekno bunu yazdı:
arkadaşlar yazı geçenlerin berkide çoğu doğru olabilir ama bunu böyle sanal ortamda hatta çop büyük bir payşalım portalında dile getirmek bence yanlış bayan tahribat üylerimiz olabilir ve bunu okuduklarında haliylen kızacaklar veya şu konuyu şöyle ele alalım yine böyle bir portal delimanya orda erek ve bayan üyeler eşit biri kalkıpta erkekler şöyledir böyledir yazssa ne olur bütün kaynaşım yok olur ve çok tartışma çıkar şahsen bizim hakkımızda böyle şeyler yazılsa onu yazanın ..........!
güzel kardeşim yarası olan gocunur. bana kalırsa gerçekleri söylemek suç değil. zaten bu bir genellemedir sonuçta herkes böyle diye bişey yok.
bi de eklemek isterim ki helal olsun valla güzel analiz etmiş hojam
-
freetekno bunu yazdı:
valla ben pek kizmiyom digerleride kizmiyodur heralde çunku bence tahribatta böyle bi kiz yok :d -
isteyen vardi formda :)..karidan kizdan uzak durun okuyunda :))
-
vaktim yok okumadım ama senin yazdıgın herşey güzel bi ara okurum kib.