TRT 6"Na Sıçtı!..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek

Malum,herkesin de bildiği üzere devlete kürtçe girdi..iyi mi oldu kötü mü? tartışılır tabiki..

İyi olduğunu ısrarla inkar edenler bugün gerçek Türk toplumunun tepkisini çekmekte..peki neden? 

Değişik kaynaklara göre Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan 15 milyon kürt var.Ülke nufusunun 70 milyon olduğunu düşünürsek bu oran hiçte küçümsenmeyecek bir kalabalık..

çerkez,zaza,rum,laz,musevi,boşnak... bunlarıda katarsak Türkiye cumhuriyetinde Türk sayısı 45-50 milyon..

hepimiz ermeniyiz diyen terör örgütü üyesine bile öldüğünde acıyan onlara şehit muamelesi yapan Türkler de yok mu? var tabi ki!.. o zaman soruyorum: bu ülke de gerçek Türk sayısı ne kadardır?

puşi takıp sağda solda gezinenler, 15 milyonluk insan topluluğuna asimile olmuş durumdalar..sorsanız halkların kardeşliği,demokrasi,özgürlük derler..bu ülkenin öz kültürü Türk kültürüdür.Fakat öyle bir zamandayız öyle hale geldik ki artık kültürümüzden utananlar var..ne oluyor bize nasıl bi oyun içerisindeyiz!..

TRT devletin resmi yayın kuruluşudur..Yaptığı bu hoşgörüsel yaklaşım beyinlere iyi bir girişimmiş gibi gelse de irdelendiğinde kötü sonuçlar doğuracağı kesin.

Bugün hala devletin otobüsüyle devletin hastanesine gidip muayene olan döndüğünde devletin otobüsüne molotof kokteyliyle saldıran bölücülerin olduğunu düşünürsek bu gibi tavizlerin bölücüler tarafından ''bak eylem yapıyoruz yavaş yavaş sonuç veriyor..demek ki eylemleri daha çok yapmak gerekir.'' diye düşünülmesi son derece normal..

Yakında arabaları ateşe veren,sağda solda bomba patlatan,caddelerde lastik yakan pislikleri sıkça görürseniz hiç şaşırmayın!..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    neye dayanarak bu yazıyı yazdın merak ettim ?

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

Yakında arabaları ateşe veren,sağda solda bomba patlatan,caddelerde lastik yakan pislikleri sıkça görürseniz hiç şaşırmayın!..

bu dediklerin zaten oluyordu trt 6 2-3 gündür açık izlenme oranına baksan 0 dır kimse izlemiodur maksat görüntü olsun bende KÜRDÜM ama PKKlı degilim 

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

Daha önceden de dediğim gibi bu teberLer roj tv-biji tv'de Pkk propagandası izLeyecek onLarı örnek aLacakLarına Trt6'yı izLesinLer daha iyi..Zaten çevremdeki bir çok kürt'ün dediği bu kanaLın açıLmasının kötü oLması nedeni ise Artık DağLarı ve o inLerde yaşayan biLimum hayvanLarı izLeyip zevk aLamayacak oLmaLarı..

Aynı tepkiyi Ahmet türk ve yanındaki g.tLerde vermiştir açıLmasından yana.. Düşünce aynı düşünce artk Propaganda izLeyemeyeceğiz :)..İyi oLdu iyi bunLarın veLedLeri bari düzgün yetişsin hergün propaganda izLemesinLer ki Türk düşmanı oLup ZırhLı araçLara Taş atmasınLar..

BeLki Trt6yı izLerLerde O Küçücük beyinLerine zırhLı araca taş atmanın bi faydası oLmadığını öğrenirLer.. :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    hocam  yazıdan hiç bi b... anlamadım  şu  durumda  ben anlayışşız bi insanmıyım  okudugunu anlamayan insanlardanmıyım... yoksa  sen anlatmak istediğini  anlatamadın mı

kontra bisiklet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    anlamadıgım şey yıllardır televizyon izlerim televizyondan ögrendigim hiç bi bok yok bana ne bi ideoloji ne bir fikir aşıladı sadece boş zaman geçirdim şimdi kalmış trt 6 diosunuz isterse 16 altı olsun televizyon izlemeyle bi mikim olmaz 

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Biz kimseyi, kürt, çerkez, tatar, gürcü vs diye ayırmadık, ayırmayızda. Bu bir takım güçlerin devleti bölme ideolojisidir. Yalnız sürekli doğulu insanların bir kısmının, hakkımız yeniyor, devlet istiyoruz vs gibi düşünceleri yüzünden eyleme dönüşen bir çok olay neticesinden ülkemiz yıllardır ağır yaralar almıştır. Bugün pkk ve türevi yasa dışı terör örgütleri yüzünden harcanan para milyar dolarlar değerinde. Ve sonuç olarak devlet bu sorunu çözmek yerine onlara giderek daha etkili haklar tanımaktadırlar. Ne kadar gizlensede hala dağdan inen ve itirafçı olan teröristlere ev veren ve onların cezalarını iptal eden devletimiz, bugunde istedikleri gibi bi tv kanalı açtılar.

Atamın Türk tanımı, "Kendini Türk hisseden herkez Türktür !!", peki biz bu ülkenin asıl sahipleri olan Tükler şuan bile bir çok konuda zorluk yaşarken neden, bu ülkeye ihanet eden, bölücülük yaratmaya çalışan insanlara ayrılacalık tanınıyor ?

Biz yeri geldiği zaman hakkını arıyan, yıllardır en zeki milletiz diye uyutulan Türkler, bir yunan lı kadar olup, hakkımız olanı aramıyoruz.

Bunlar az bile, bence istedikleri topraklarıda verelim, nasıl olsa buna da susacağız, hiç olmazsa oraya harcanan para ile geri kalan topraklarda yaşayan insanlara biraz daha refah sağlanabilir...

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek

Eksiğimiz olan ilerigörüşlülük yeteneği bize kaybettiren neden..Bu saatten sonra istediğimiz kadar çözüm sölesek işe yaramıcaktır..Kürt kardeşlerimizin! devlete,bizim de onlara olan bakışımız değiştirilmeye çalışılmıştır ama önemli olan bunun nasıl ve ne derece gerçekleştirildiğidir..

Cia dediğinde haklısın..Tv hiç bişey öretmez aksine öreneceğin vakti harcamaya yarar..Duyarsız insan modelidir hedefi..

+bende laz tv istiyorum o zaman açsınlar..haa neymiş o zaman amaç farklıymış..en azından ben öle anlarım.

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    tek güzel yanı artık pkk propagandasını izlemek zorunda olmamalarıdır fakat bu şekilde de belki Türkçe öğrenme gereksiniminde bulunmayacaklardır ben demiyorum ki kürtçe konuşmasınlar keşke ben de bilsem öğrensem zaten kültürel farklılıkları olan insanların(haliyle tabi ki) iletişim sağlayacakları dilden de mahrum olmaları kopukluğu arttıracaktır umarım trt6 bilinçli bi yayın süreci gösterir ve bu kopukluğu en aza indirir mümkünse ortadan kaldırır Hindistan'da yüzyılarca sağlanamayan siyasi birliğin önündeki engeller kast sisteminin yanındaki kültürel ve dilsel farklılıklar olarak öğretilmedi mi ? Bize gayet tabi Hİndistan tarihini bilmiyorum fakat benzer bi model olduğunu düşünüyorum ve ayrıca evet İlkokul bilgimle yapıyorum bu yorumumu onlar bile yeterli oluyor kanımca daha fazla bilgi birikimiyle yapan arkadaşa/arkadaşlara teşekkür ederim saygı duyarım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bir ülkede birden fazla toplum olabilir osmanlı türkiye cumhuriyetinden önce imparatorluk gibi çok uluslu bir devletti  o yüzden ülkemizde

türk kürt ermeni laz hepsini bulmak mümkün ne ararsan ama bana göre türkiye nin resmi dili türkçe oldu için herkez bu dili kullanmalıdır

BİR ÜLKEYİ ÜLKE YAPAN  3 ŞEY VARDIR

toplum toprak dil   bukadar başka birşey deil  ama siz içten bölünmeyi başlatttınız... 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    sen 6 nın neden açıldığının farkındamısın ? yazık sana =) senin için trtye söleyip özel kanal açtırmak lazım böle çizgi film falan gösteren hala çocuk gibi düşünüyorsun =)
Toplam Hit: 7344 Toplam Mesaj: 52