TRT 6"Na Sıçtı!..
-
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------A. Koyduğumunun Türkiyesinde kendilerini kürt diye adlandıran vatandaş sayısı, 7,-7,5 milyondur.
Kıçınızdan element uydurur gibi kürt nüfusu uydurmayın.
Zaten dünyada 19 milyon küsür kürt vardır. En yoğun yaşadıkları bölge bile değildir T.C.
( Nasıl oluyorda T.C.'de 15 milyon kürt oluyor )
Zazalar bile kürt deildir. Ama bazı ahmaklar ve art niyetli bölücüler bilinçli olarak T.C.'deki kürt nüfusunu abartmakta ve zaza'larıda kürt olarak lanse etmektedirler.
Kürt kelimesini duydukça artık midem kalkıyor. Bune lan böyle yatıyoruz kürt, kalkıyoruz kürt.
Bu ülkenin kürtlerden başka sorunları yokmuş gibi, zaten kürtlerin kendisi başlı başına sorun. Kürtler ne zaman kendi beyinleri ile düşünmeye başlarlarsa o zaman sorun morun kalmaz..
-----------------------------
Rakamlara takılma ,takılıyorsan il il nüfus sayısına bak.Ayrıca bu düşüncelerin imzanla tamamen zıt,.
Atatürkçüsün Müslümansın ve Türksün ?
bu üç yüce kelimeden hangisi senin düşünceni takdir eder? yada seni böyle düşünmeye teşvik eder?
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------A. Koyduğumunun Türkiyesinde kendilerini kürt diye adlandıran vatandaş sayısı, 7,-7,5 milyondur.
Zaten dünyada 19 milyon küsür kürt vardır. En yoğun yaşadıkları bölge bile değildir T.C.
Zazalar bile kürt deildir. Ama bazı ahmaklar ve art niyetli bölücüler bilinçli olarak T.C.'deki kürt nüfusunu abartmakta ve zaza'larıda kürt olarak lanse etmektedirler.
Kürt kelimesini duydukça artık midem kalkıyor. Bune lan böyle yatıyoruz kürt, kalkıyoruz kürt.
Bu ülkenin kürtlerden başka sorunları yokmuş gibi, zaten kürtlerin kendisi başlı başına sorun. Kürtler ne zaman kendi beyinleri ile düşünmeye başlarlarsa o zaman sorun morun kalmaz..
-----------------------------Sen Onu Bide Hakir Gördüğün İnsanlara Sor Yatıyor Iyy Kürt, Kalkıyor Öldürüüüüüün. Gelde Sen Gibi Düşünenler Sayesinde Adamların Izdırabına Bak. Sana Kalsa kökünden temizlerdin kanaatimce. Yazdıklarına Bi Dikkatli bakarmısın, Neden Bu Kadar Öfkelisin, Neden adamların Terörist Halini Daha Benimsiyorsun, Olmasını istediğin Şekil Yada Yakıştırdığın Şekil Olduğu İçinmi.
Onların haysiyeti Sence Yokmu, Onların gururları Sence Yokmu, Herşeyden Önce Onlar İnsan Değillermi. ? Düşmanca Tutumun Neden.?
-----------------------------Bırakın dostum bu mazlum edebiyatını.
Gaziantep'de piyasanın amına koydu bu sözüm ona kürtler.
Dürtmedikleri esnaf, kazıklamadıkları vatandaş, Çeklerinin Dönmediği Fabrika kalmadı. Bu sözüm ona kürtler yüzünden antepde bakkallar borca ekmek bile vermiyorlar.
Bana herkesi mazlum, haksızlığa uğramış olarka göster ama, kürtleri asla......
Burası " TÜRKİYE CUMHURİYETİ "
ANADOLU MEDENİYETLERİ CUMHURİYETİ, Değil.
Beğenmeyen siktirsin gitsin.
-
CaPTiXX bunu yazdı:
-----------------------------Eksiğimiz olan ilerigörüşlülük yeteneği bize kaybettiren neden..Bu saatten sonra istediğimiz kadar çözüm sölesek işe yaramıcaktır..Kürt kardeşlerimizin! devlete,bizim de onlara olan bakışımız değiştirilmeye çalışılmıştır ama önemli olan bunun nasıl ve ne derece gerçekleştirildiğidir..
Cia dediğinde haklısın..Tv hiç bişey öretmez aksine öreneceğin vakti harcamaya yarar..Duyarsız insan modelidir hedefi..
+bende laz tv istiyorum o zaman açsınlar..haa neymiş o zaman amaç farklıymış..en azından ben öle anlarım.
-------------------------------:) uydu Frekanslarında yeterince karaDeniz yoresine ait kanal oldugunu sanıyorum .
-
s3rs3ri bunu yazdı:
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------s3rs3ri bunu yazdı:
dusundugunden cok fazla kurt var Turkiyede. sadece Istanbulda en az 5 milyon vardir.
En son 10 mılyondu. beşemi düşmüş
-----------------------------gidip saymisligim yok, o arkadas cok az deyince oyle bir ornek verdim.
-----------------------------Al birader oku ve öğren.
Merkezi Amerika’da olan Ethnologue data from : Languages of the World kuruluşunun P.A. Andrews tarafından hazırlanan raporu kaynak alınmıştır.
Türkiyede Etnik Dağılımlar...
% 86.21 Türk = 60.347.000 kişi
% 13.79 Diğer = 9.653.000 kişi
Kürtler %8.36 / 5.852.000
Zazalar %0.53 / 371.000
Çerkezler %2.14 / 1.520.000
Araplar %1.63 / 1.141.000
Lazlar %0.02 / 14.000
Diğer %1 / 700.000
Toplam %13.79
a) Konda A.Ş.'nin İstanbul araştırmasında ana-baba tarafından Kürdüm diyenlerin oranı %7.6 dır. Akraba ilişkileri dahil edildiğinde bu oran %13.1 olmaktadır. Ancak bunların sadece %4' lük bir bölümü hissen-kalben Kürdüm demektedirler.
b) 1993 de TÜSES'in yaptığı araştırmada Kürt olarak belirlediği gurubun genel seçmen sayısı içindeki oranı %9.8 dir
e) Tarafgir verilerin etkisinde olduğu bilinen M.M.Van Bruinessen'e göre dünyadaki Kürt sayısı 15-16 milyon Türkiye'deki Kürtlerin sayısı 7-8 milyondur.
f) Javed Ensari'ye göre dünyadaki Kürtlerin nüfusu 15 milyon civarındadır ve bunların %25'i, 3.375.000'i Türkiye'dedir.
g) Doktora çalışmasında Kürtlerle ilgili nüfus tahminlerini karşılaştırmalı olarak değerlendirmiş olan M.Fany'nin 1930 yılı için Türkiye'de belirlediği Kürt sayısı 1 milyondur. Bu sayısının o günkü Türkiye nüfusu içindeki payı %6.6 dır
h) Almanya'da yayınlanan uluslararası nitelikli "Der Fisher Weltalmanach 95" adlı eserde dünyadaki Kürt nüfusu yaklaşık 16 milyon olarak verilmiş, Türkiye'de ki Kürt sayısı 6.2 milyon olarak gösterilmiştir
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------Sen Onu Bide Hakir Gördüğün İnsanlara Sor Yatıyor Iyy Kürt, Kalkıyor Öldürüüüüüün. Gelde Sen Gibi Düşünenler Sayesinde Adamların Izdırabına Bak. Sana Kalsa kökünden temizlerdin kanaatimce. Yazdıklarına Bi Dikkatli bakarmısın, Neden Bu Kadar Öfkelisin, Neden adamların Terörist Halini Daha Benimsiyorsun, Olmasını istediğin Şekil Yada Yakıştırdığın Şekil Olduğu İçinmi.
Onların haysiyeti Sence Yokmu, Onların gururları Sence Yokmu, Herşeyden Önce Onlar İnsan Değillermi. ? Düşmanca Tutumun Neden.?
-----------------------------Bırakın dostum bu mazlum edebiyatını.
Gaziantep'de piyasanın amına koydu bu sözüm ona kürtler.
Dürtmedikleri esnaf, kazıklamadıkları vatandaş, Çeklerinin Dönmediği Fabrika kalmadı. Bu sözüm ona kürtler yüzünden antepde bakkallar borca ekmek bile vermiyorlar.
Bana herkesi mazlum, haksızlığa uğramış olarka göster ama, kürtleri asla......
Burası " TÜRKİYE CUMHURİYETİ "
ANADOLU MEDENİYETLERİ CUMHURİYETİ, Değil.
Beğenmeyen siktirsin gitsin.
Beğenmeyen Siktirsin Gitsin, Bu Söze Gülerim işte. Beğenmeyen Siktirmiyor işte. Sen Kovalarsan Dağa Çıkıyor Gel Buraya Erkeksen Gel Diyor. Sonrada Evlere Ateş Yağıyor Anaların Babaların Yürekleri Yanıyor.
Arkasına Sığındığın Bahanelere Bak. Dönmeyen Çekler Bilmem Neler, Yurdumda Üçkağıtçısıda var Beş Kağıtçısıda var. Bunlar Öyle yada Böyle Yakalanıp Cezalarını Çekiyorlar Hukuksal Sorunlardır Bunlar. Ayrıca Sosyo Ekonomik Problemlerin İnsanları İttiği Durumlardır.
Kürtleri Aklına Gelen Her Tür Pislikle Bağdaştırman Enteresan, Ben Asıl Düşmanlık Sebebinin Beyninin Bilinç altındanmı Yoksa Dayanabileceğin Hakiki Gerçeklerin Olduğunamı Dikkat çekmek istiyorum..
Tam Olarak Bana Neden Bu Irkın İnsanlarından Nefret Ettiğini Açarmısın. Neticede Kurtuluş Savaşında Altındaki Deve Değillerdi Yada At. Bu İnsanlar Satmadılar Seni Diye Bu gün Duyduğun Nefret Ve Bu Nefretle İğrenç İnsalar Gibi Görüldükleri Kendi Topraklarında Yaşayamamanın Ezilmişliğini Neden Yaşatıyorsunuz Bu İnsanlara.
-
Aynen katılıyorum. Ne sorunmuş arkadaş bu sorundan çok, rahat batması olayı bana göre. Hala kalkmış bu devirde kürtlere ezilmiş halk vs.. deyip kürt acitasyonu çekenler var. Ulan zamanında okul yaptılar yıktınız,öğretmen gönderdiler taradınız,gündüz güler yüzlü göründünüz akşam peşmerge olup tehtid ettiniz,size daha ne yapacaklar. Kürtlerin çoğunluğunun ayrılıkçı düşüncesi olmasa pkk hikayesi şimdiye kadar bitmişti.Kıçıkırık bir kanallamı dağa çıkmaya engel olacaklar,dağdakileride bu kanalamı indirecekler.Bizim düşman olmadığımızı anlatıp,dost olduğumuz anlatılacakmış pehhh. O kanalı bizim dost olduğumuzu bilen insan izler zaten amk teröristin o kanalla işi ne :S -
voodoo bunu yazdı:
CaPTiXX bunu yazdı:
-----------------------------Eksiğimiz olan ilerigörüşlülük yeteneği bize kaybettiren neden..Bu saatten sonra istediğimiz kadar çözüm sölesek işe yaramıcaktır..Kürt kardeşlerimizin! devlete,bizim de onlara olan bakışımız değiştirilmeye çalışılmıştır ama önemli olan bunun nasıl ve ne derece gerçekleştirildiğidir..
Cia dediğinde haklısın..Tv hiç bişey öretmez aksine öreneceğin vakti harcamaya yarar..Duyarsız insan modelidir hedefi..
+bende laz tv istiyorum o zaman açsınlar..haa neymiş o zaman amaç farklıymış..en azından ben öle anlarım.
-------------------------------:) uydu Frekanslarında yeterince karaDeniz yoresine ait kanal oldugunu sanıyorum .
ahaha:D devletin kanalımı onlar:Dolmasnı istiyomuyuz hayır..
-
yasevyaterket cosmussun yine.
hatayi nerde yapiyoruz biliyormusun herkesi ayni kefeye koydugumuz icin.
bepi kurtlerin arasinda Turkiye yi seven adam yokmu ?
var
sen bu sekilde catarak neyi ispatliyorsun veya kimi kazanabilecegini saniyorsun.
trt 6 nin etkilerini zaman gosterecektir. bana sorarsan su aralar pek zamani degildi trt6 nin.
birde ne hikmetse bu araba yakma bombalama teror orgutu baskinlari bi yogunlasiyor bi durgunlasiyor. sanki birisi bi dugmeye basiyor olaylar basliyor
sonra bi dugmeye basiyor hersey sut liman oluyor
--
tartismalarinizin boyutunu kufur boyutuna getirmeyin
-
T.C bile saymamışken kürt nüfusunu,elin amerikan ı mı bilecek ne kadar olduğunu.Bu şekil boktan araştırmalara inanmayın bunlar önyargı oluşturmak için yapılıyor..
Önemli olan sayıların nufüsüna oranı değil..Bence önemli olan sayılarının o dediğiniz T.C yi benimsemiş olanlara oranı..Kürtlerin yüzde kaçı vatanını seviyordur bu önemli.
Başlığı açan arkadaştaki endişelere saçma demek yanlış olur.Bu tespitleri bende düşündüm fakat olay şu insan doğru olanın ne olduğuna karar verebilecek zekaya sahip,evet pkk-dtp bunu kullanarak verdiğiniz oyları size geri döndürdük diyebilir..Bence bu negatifliğin yanında yaratacağı pozitif etkileri de düşünmek lazım..
Ayrıca sayının öneminin olmadığına israiloğullarına bakarak karar verebilirsiniz..Dünyadaki 15 milyon yahudinin yaptığını 70 milyon Türk yapabiliyor mu.Ermenilerin lobisine bile tarihçilerle cevap vermeye çalışacak kadar aciziz.(Son zamanlarda bizde (abd) lobiciliğe desteğimizi arttırdık bu da işin ayrı ve güzel tafı tabi)
-
Kürdün Nüfusunu, Tamtamcıların Labaratuar analizlerinden Öğrenmeye Yada Dili Hakkındaki Gerçekleri Tatamcı İzahatiyle Öğrenmeye İhtiyacı Yada İsteme Sebebi Yoktur. Bu Onu İnkar Edenlerin Acizce Başvurdukları Yollardır.
Kürt Anasından babasından Dünyaya Geldiği Gibi Herkes Gibi Irkını Öğrenir. İlginçtirki Bu İnsanların Irk Analizleri Dil analizleri Yoksunuz Hiç Varolmadınız, Kafanızdan Uyduruyorsunuz Ama Daha İlginçtirki Türküleriniz, Kültürleriniz Vede Dilinizle Varsınız Diyemiyorlar ve Bu Gerçeği Berteraf Ediyorlar.
Bırakın arkadaşlar Bunlar Çok Önemsiz Ayrıntılardır, Önemli Olan ayrıntı, Peşmerge Giysi Giymiş, Türkiyede Olta Atanları Konuşmuyoruz Burada Türkiyem İnsanı, Türkün Kürdosunu Konuşuyoruz Burada. Türkün Kardeşi Kürtlere Ben Sana İki Sürterim Bi Dürterim Beğenmiyosan Siktir Git Demeniz Bir İnsani Sorunmudur Değilmidir İşte Bu Önemlidir. Sorun Burada.....