folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder TTNET Ten Yeni Caydırma (Geçirme) Hareketi

TTNET Ten Yeni Caydırma (Geçirme) Hareketi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

01 Mayıs 2013 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; ödenmemiş faturalardan dolayı hattı kapatılarak erişimi kısıtlanacak olan abonelerimizin bir sonraki dönem faturasına 19 TL Hizmet Kapama Bedeli (vergiler dahil) yansıtılacaktır. Güncel ücret bilgisi için www.ttnet.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz.

direk yorumsuz diyorum bırakmak istediğinde bile para geçirio adalar lan yok böle zihniyet :<

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

uydunet candir

Anarsistherif...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

nereden bakarsanız bakın politikaları saçma adamların

borcumuzu ödemediğimiz interneti kapatıyor,  kapalı olduğu zamandan iptal sürecine girene kadar açıkmış gibi fatura çıkartıyor. sonra borcunu ödüyorsun kullanmadığın ayları dahil açılacak internet birde açma kapama bedeli alıyor. 

sonra da ülkemizde tüketici hakları gelişti diyoruz. s*kerim öyle gelişen tüketici hakkını

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek
    oliWeR bunu yazdı

nereden bakarsanız bakın politikaları saçma adamların

borcumuzu ödemediğimiz interneti kapatıyor,  kapalı olduğu zamandan iptal sürecine girene kadar açıkmış gibi fatura çıkartıyor. sonra borcunu ödüyorsun kullanmadığın ayları dahil açılacak internet birde açma kapama bedeli alıyor. 

sonra da ülkemizde tüketici hakları gelişti diyoruz. s*kerim öyle gelişen tüketici hakkını

Bi posta sen at, sırada ben de varım. Ben de s*kicem.

Geçen fatura ödeme sayfasında gördüm ben de o duyuruyu. Şaka gibi ama gerçek maalesef, müşteri temsilcisi de doğruladı.

Yağlamış geliyor TTNet, ya o ya biz :/

anlıyorum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

aynısını bana superonline yaptı.Aradım dedim benim sizle imzaladığım sözleşmede böyle bir madde yok tek taraflı sozlesmeyı degistiremezsiniz.müsteri temsilcisi kız " bu sadece bzde değil diğer internet hizmeti veren servislerdede aynısı var gibi salakca bir cevap verdi.Beni diğerleri alakadar etmez ben sizinle sozlesme ımzaladım sozlesmede boyle bır madde yoktu dedim.

Sonra musteri hızmetlerıne bir mail attım.ekte sozlesmede vardı.Eğer 19 tl yi faturama yansıtırsanız sizi dava ederim dedim.

Sonuç : Almadılar 19 tl yi...

Hakkınızı arayın sozlesmenızı kontrol edın arkadaslar

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aslında şöyle topluca bırakıp başka bir firmaya geçse 1 milyon kişi :D ozman bak neler oluyo

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

siktiminin şirketi hep karşıma çıkıyor heeeep a.q şirketi batsa keşke diyorum başka adam gibi birileri geçse başa ama hayaaaaal sadece

milletin kanını emmeye devam durmak yok

haram zıkkım olsun ipnelere

KNOWLEDGE IS POWER!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kuzen 3 aydır ödemiyordu.Borcuna baktık ki bu 19 lira vardı bide.Tamda 1 mayısta bakmışsık :) Hırsız bunlar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeonX
    LeonX's avatar
    Erkek
    Mycity bunu yazdı

aslında şöyle topluca bırakıp başka bir firmaya geçse 1 milyon kişi :D ozman bak neler oluyo

keşke nerde o dayanışma

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    LeonX bunu yazdı
    Mycity bunu yazdı

keşke nerde o dayanışma

magduroldum.org u hacklemeselerdi yapcaktık bişeyler ama saolsunlar şikayetvar.com var dediiler buna gerek yok hackleyen arkadaşa buradan selam

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Superonline'nin 8 Mbit e kadar sınırsız 50 Gb AKK lı 34,90 TL'lik tarifesi devam ediyormuş..

Detaylar buradan : http://www.tahribat.com/Forum-Superonline-8-Mbite-Kadar-Sinirsiz-Internet-34-90-Tl-175147

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
Toplam Hit: 5659 Toplam Mesaj: 43