TTNET Ten Yeni Caydırma (Geçirme) Hareketi
-
01 Mayıs 2013 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; ödenmemiş faturalardan dolayı hattı kapatılarak erişimi kısıtlanacak olan abonelerimizin bir sonraki dönem faturasına 19 TL Hizmet Kapama Bedeli (vergiler dahil) yansıtılacaktır. Güncel ücret bilgisi için www.ttnet.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz.
direk yorumsuz diyorum bırakmak istediğinde bile para geçirio adalar lan yok böle zihniyet :< -
uydunet candir
-
nereden bakarsanız bakın politikaları saçma adamların
borcumuzu ödemediğimiz interneti kapatıyor, kapalı olduğu zamandan iptal sürecine girene kadar açıkmış gibi fatura çıkartıyor. sonra borcunu ödüyorsun kullanmadığın ayları dahil açılacak internet birde açma kapama bedeli alıyor.
sonra da ülkemizde tüketici hakları gelişti diyoruz. s*kerim öyle gelişen tüketici hakkını
-
oliWeR bunu yazdı
nereden bakarsanız bakın politikaları saçma adamların
borcumuzu ödemediğimiz interneti kapatıyor, kapalı olduğu zamandan iptal sürecine girene kadar açıkmış gibi fatura çıkartıyor. sonra borcunu ödüyorsun kullanmadığın ayları dahil açılacak internet birde açma kapama bedeli alıyor.
sonra da ülkemizde tüketici hakları gelişti diyoruz. s*kerim öyle gelişen tüketici hakkını
Bi posta sen at, sırada ben de varım. Ben de s*kicem.
Geçen fatura ödeme sayfasında gördüm ben de o duyuruyu. Şaka gibi ama gerçek maalesef, müşteri temsilcisi de doğruladı.
Yağlamış geliyor TTNet, ya o ya biz :/
-
aynısını bana superonline yaptı.Aradım dedim benim sizle imzaladığım sözleşmede böyle bir madde yok tek taraflı sozlesmeyı degistiremezsiniz.müsteri temsilcisi kız " bu sadece bzde değil diğer internet hizmeti veren servislerdede aynısı var gibi salakca bir cevap verdi.Beni diğerleri alakadar etmez ben sizinle sozlesme ımzaladım sozlesmede boyle bır madde yoktu dedim.
Sonra musteri hızmetlerıne bir mail attım.ekte sozlesmede vardı.Eğer 19 tl yi faturama yansıtırsanız sizi dava ederim dedim.
Sonuç : Almadılar 19 tl yi...
Hakkınızı arayın sozlesmenızı kontrol edın arkadaslar
-
aslında şöyle topluca bırakıp başka bir firmaya geçse 1 milyon kişi :D ozman bak neler oluyo
-
siktiminin şirketi hep karşıma çıkıyor heeeep a.q şirketi batsa keşke diyorum başka adam gibi birileri geçse başa ama hayaaaaal sadece
milletin kanını emmeye devam durmak yok
haram zıkkım olsun ipnelere
-
Kuzen 3 aydır ödemiyordu.Borcuna baktık ki bu 19 lira vardı bide.Tamda 1 mayısta bakmışsık :) Hırsız bunlar.
-
Mycity bunu yazdı
aslında şöyle topluca bırakıp başka bir firmaya geçse 1 milyon kişi :D ozman bak neler oluyo
keşke nerde o dayanışma
-
LeonX bunu yazdıMycity bunu yazdı
keşke nerde o dayanışma
magduroldum.org u hacklemeselerdi yapcaktık bişeyler ama saolsunlar şikayetvar.com var dediiler buna gerek yok hackleyen arkadaşa buradan selam
-
Superonline'nin 8 Mbit e kadar sınırsız 50 Gb AKK lı 34,90 TL'lik tarifesi devam ediyormuş..
Detaylar buradan : http://www.tahribat.com/Forum-Superonline-8-Mbite-Kadar-Sinirsiz-Internet-34-90-Tl-175147