folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder TTNET Ten Yeni Caydırma (Geçirme) Hareketi

TTNET Ten Yeni Caydırma (Geçirme) Hareketi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

aynısını bana superonline yaptı.Aradım dedim benim sizle imzaladığım sözleşmede böyle bir madde yok tek taraflı sozlesmeyı degistiremezsiniz.müsteri temsilcisi kız " bu sadece bzde değil diğer internet hizmeti veren servislerdede aynısı var gibi salakca bir cevap verdi.Beni diğerleri alakadar etmez ben sizinle sozlesme ımzaladım sozlesmede boyle bır madde yoktu dedim.

Sonra musteri hızmetlerıne bir mail attım.ekte sozlesmede vardı.Eğer 19 tl yi faturama yansıtırsanız sizi dava ederim dedim.

Sonuç : Almadılar 19 tl yi...

Hakkınızı arayın sozlesmenızı kontrol edın arkadaslar

o bende hiç yok ya. Hakkı mı hiç arıyamıyorum. Heralde onlar kadar şirret bir yapım yok.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zalimcocuq
    Zalimcocuq's avatar
    Erkek

TTnet linkine tıkladım ve işte gelen yazı :D :D

http://imagesturk.net/images/2013/05/03/iY1sC.png

Zalimcocuq tarafından 03/May/13 11:28 tarihinde düzenlenmiştir

http://tahribat.com/Forum-Djarum-Geldi-191190/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    niye ödemiyorsunuz faturanızı ödeyin gününde kimse ile yüz göz olmayın.

yunusozturk.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı

01 Mayıs 2013 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; ödenmemiş faturalardan dolayı hattı kapatılarak erişimi kısıtlanacak olan abonelerimizin bir sonraki dönem faturasına 19 TL Hizmet Kapama Bedeli (vergiler dahil) yansıtılacaktır. Güncel ücret bilgisi için www.ttnet.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz.

direk yorumsuz diyorum bırakmak istediğinde bile para geçirio adalar lan yok böle zihniyet :<

2 gün önce banada geldi. Aradım müşteri hizmetlerini güzelce anlattım. İlk önce kontrol dahi etmeden borcunuz vardı deyip kesip atmaya çalıştı (çağrı merkezlerinde kibarlığın zararları) bende yumdum gözümü açtığım ağzımı mala bağladı. Kusura bakmayın beyefendi tüm kullanıcılarımıza bilgi amaçlı gönderilmiş bu mail kesinlikle borcunuz yok. 19TL eklenmeyecek sadece bilgi amaçlı olarak gönderildi diye başladı heyecanla anlatmaya. Madem bilgi amaçlı o zaman eşşek gibi 19TL eklenecek diye belirtiyorsanız yine EŞŞEK GİBİ SADECE BİLGİ AMAÇLIDIR diyede belirtin dedim. Sizin saçma sapan politikalarınızın esiri olmak insanları EŞŞEK yerine koymamaya hakkınız yok diyerek saydım savurdum. Bu konuşmalar kayıt altında nede olsa yürü git kime dinletiyorsan dinlet kapıma bekliyorum diyerek suratına kapattım teli. Bu ne saçma sapan bir işleyiş arkadaş. Sinir küpüne döndüm gerizekalılar.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    vukuat bunu yazdı

Hoca bilip bilmeden yorum yapma lütfen. Ortada ödenmemiş bir fatura mevzusu yok. Diretilen sisteme koyun gibi boyun eğmektense hakkını ara ki insanları koyun yerine koymasınlar. O.Ç. o maili 19TL yi bastıra bastıya yazarak gönderiyolarsa yine bastıra bastıra BORCUNUZ BULUNMAMAKTADIR. SADECE SİSTEM MAİLİ VE BİLGİLENDİRME AMAÇLI GÖNDERİLMİŞTİR. diyede belirtmeli. 

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

http://www.izlesene.com/video/kurt-telekom/1005532

:D

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı
    vukuat bunu yazdı

Hoca bilip bilmeden yorum yapma lütfen. Ortada ödenmemiş bir fatura mevzusu yok. Diretilen sisteme koyun gibi boyun eğmektense hakkını ara ki insanları koyun yerine koymasınlar. O.Ç. o maili 19TL yi bastıra bastıya yazarak gönderiyolarsa yine bastıra bastıra BORCUNUZ BULUNMAMAKTADIR. SADECE SİSTEM MAİLİ VE BİLGİLENDİRME AMAÇLI GÖNDERİLMİŞTİR. diyede belirtmeli. 

yani durup dururken senden hadi çıkar 19 lira mı ver dediler.

yunusozturk.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

ya abi su ttnete nie bu kadar yapisiyorsunuz anlamiyorum.

Zamaninda biri net kullandim 10 numara kaliteliydi internet.Uydunetde fena degil.Siktir edin su ibneleri.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    vukuat bunu yazdı
    BaD_BoYs bunu yazdı
    vukuat bunu yazdı

yani durup dururken senden hadi çıkar 19 lira mı ver dediler.

Hele şükür konuyu kavrayabildin hocam. Aynen öyle. Ben cahil cuhala birisi olsam he kardeşim siz ne diyorsanız doğrudur vardır allahın bir hikmeti desem bu O.Ç. önümüzdeki ay kesin faturama 19TL kitlerlerdi. Koyun gibi bir milletiz a.q. hakkımızı aramaktan acizis. Eee atalarımızda söylemiş vakti zamanında insana seven değil siken yaranır. TTNET' de sağolsun üstüne düşen vazifeyi eksiksiz yerine getiriyor.

Gelen Mail İçeriği

http://p1305.hizliresim.com/19/3/mq10s.png

Sorgulama Sistemi : 

http://p1305.hizliresim.com/19/3/mq114.png

.
Toplam Hit: 5664 Toplam Mesaj: 43