folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder TTNET Ten Yeni Caydırma (Geçirme) Hareketi

TTNET Ten Yeni Caydırma (Geçirme) Hareketi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek

Elektrik kesilir, iş gücü gerektirir. Fason bir şirketten eleman gelir, hattı keser = iş gücü. 

Su kesilir, eleman gelir, tapa vs.. koyulur = iş gücü + malzeme.

Doğal gaz kesilir, yine eleman gelir vanaya kilit koyar = iş gücü + malzeme. 

Kısacası bu hizmetlerin kesilmesi halinde ek bir ücret talep etmelerini "bir nebze" anlıyorum.

Ancak herşeyin otomatik ve uzaktan sistem aracılığı ile yapıldığı internet hizmetinin kesintisinde hiç bir gider yokken, ve borç faizi zaten işliyorken ve hatta hatta alınamayan hizmetin bedeli ödenirken (su, gaz, elektrikte kesinti sırasında sabit kalemler dışında ödeme yapmazsınız, hizmet alınmadığından sayaç çalışmamaktadır) bu "haracı" "ya o hepsinde var" deyip mazur görenleri gözlerinden öpüyorum.

buzukatak tarafından 05/May/13 15:39 tarihinde düzenlenmiştir

anlıyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı
    vukuat bunu yazdı
    BaD_BoYs bunu yazdı
    vukuat bunu yazdı
    niye ödemiyorsunuz faturanızı ödeyin gününde kimse ile yüz göz olmayın.

Hoca bilip bilmeden yorum yapma lütfen. Ortada ödenmemiş bir fatura mevzusu yok. Diretilen sisteme koyun gibi boyun eğmektense hakkını ara ki insanları koyun yerine koymasınlar. O.Ç. o maili 19TL yi bastıra bastıya yazarak gönderiyolarsa yine bastıra bastıra BORCUNUZ BULUNMAMAKTADIR. SADECE SİSTEM MAİLİ VE BİLGİLENDİRME AMAÇLI GÖNDERİLMİŞTİR. diyede belirtmeli. 

yani durup dururken senden hadi çıkar 19 lira mı ver dediler.

Hele şükür konuyu kavrayabildin hocam. Aynen öyle. Ben cahil cuhala birisi olsam he kardeşim siz ne diyorsanız doğrudur vardır allahın bir hikmeti desem bu O.Ç. önümüzdeki ay kesin faturama 19TL kitlerlerdi. Koyun gibi bir milletiz a.q. hakkımızı aramaktan acizis. Eee atalarımızda söylemiş vakti zamanında insana seven değil siken yaranır. TTNET' de sağolsun üstüne düşen vazifeyi eksiksiz yerine getiriyor.

Gelen Mail İçeriği

http://p1305.hizliresim.com/19/3/mq10s.png

Sorgulama Sistemi : 

http://p1305.hizliresim.com/19/3/mq114.png

arkadaş sen millete kızıyorsun ama kendi kendine cellannenip gaza gelip ortalığı ayağa kaldırmışsın. tamam telekomun a q ttnetin fahiş fiyatlarının a.q uyguladıkları fiyat politiksının a.q hepsini amk ama sen sana gelen mesajı anlayarak okumamış sonra müşteri hizmetlerini arayıp açmış ağzını yammuşsun gözünü. orada sana 19 tl geçirdik demiyor. eğer ödemezsen açma kapama beledi olarak 19 lira geçireceğiz diyor. tamam niye kapandığı zaman 19 lira geçiriyorsunuz diye arayıp sövebilirsin ama henüz geçirilmeyen bi fiyattan dolayı niye geçirdiniz demen saçma olmuş :)

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
Toplam Hit: 5656 Toplam Mesaj: 43