folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder TTNET Ten Yeni Caydırma (Geçirme) Hareketi

TTNET Ten Yeni Caydırma (Geçirme) Hareketi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    Bad_boys yukarıdaki mesajını yeni gördüm olayda seni muhatap edip yazmadım borcunuzu neden ödemiyorsunuz ödeyin diye borcunu ödemeyip açma kapama yaptıranlara ödemelerinizi düzenli yapın netiniz kesilmesin şeklinde yazdım sen ise mesajına istinaden üstüne alındın ttnet sana gönderdiği mesajlar gibi banada gönderiyor artık umursamıyorum bu mesajları 2006 yılından beri ttnet kullanıcısıyım 1 kere bile faturamdan dolayı netim kesilmedi.

yunusozturk.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    vukuat bunu yazdı
    Bad_boys yukarıdaki mesajını yeni gördüm olayda seni muhatap edip yazmadım borcunuzu neden ödemiyorsunuz ödeyin diye borcunu ödemeyip açma kapama yaptıranlara ödemelerinizi düzenli yapın netiniz kesilmesin şeklinde yazdım sen ise mesajına istinaden üstüne alındın ttnet sana gönderdiği mesajlar gibi banada gönderiyor artık umursamıyorum bu mesajları 2006 yılından beri ttnet kullanıcısıyım 1 kere bile faturamdan dolayı netim kesilmedi.

Yok hocam ben üstüme falan alınmadım. Yazdığın o mesajdan önceki mesajları okursan eğer kimse faturamı ödemedim diye ttnet internetimi kesti yada faturamı ödemedim diye bu maili gönderdi diye bir mesaj yazmamış. Sen direk bodozlama ve kusura bakma lütfen olaya at gözlüğü ile bakarak faturanızı ödeyin v.s. gibisinden yorumu sallamışsın. Önce olayı anlamak dinlemek öyle yada böyle hakkını aramak gerekiyor hocam. Yani yanlış anlama senlik yada benlik bir mevzu değil :) İnanki sinir bozucu bir durum. Maile dikkat edersen sanki benim geçmişte borcum varmış da ödememişim de TTNET' de bana acımış ve internetimi kesmemek için 1 mayıstan itibaren 19TL faturama yansıtacakmış. Varmı böyle bir saçmalık. Mail ayrı saçma müşteri hizmetleri ağzına sıçmadıktan sonra adam gibi konuşma ve bilgi vermekten aciz. İnsanları düpediz koyun muamelesi yapıyorlar. Aha bu sopa bunu içine alacaksın muhabbetini döndürüyorlar. Bana mail göndermesin demiyorum. Madem sistem mesajı bu madem otomatik mesaj. Nasıl 19TL' yi siyah puntolar ile yazıyorsanız mail sonunada aynı şekilde bu bir sistem mesajıdır sadece bilgilendirmek amaçlıdır sistemde kayıtlı geçmişe yönelik borcunuz bulunmamaktadır diye yazsınlar o zaman.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Bu zaten yok muydu? 15 liraydı galiba. Faturalarımı 3 ayda 1 kapanınca ödediğimden biliyorum :D

Yıllarca ttnet, son 1 yılda da dsmart hep geçirdi bana :| Ayrıyetten sadece internet faturasında değil herşeyde var bu açma kapama zımbırtısı.

Altan naptın oğlum :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    SerYolcu bunu yazdı

Superonline'nin 8 Mbit e kadar sınırsız 50 Gb AKK lı 34,90 TL'lik tarifesi devam ediyormuş..

Detaylar buradan : http://www.tahribat.com/Forum-Superonline-8-Mbite-Kadar-Sinirsiz-Internet-34-90-Tl-175147

al da gör hocam. giden geleni aratır diye bir söz var. durmadan internet kesiliyor, internet kesilince ev telefonu falan da çalışmıyor. tam facia superonline. kesinlikle uzak durun...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    LeonX bunu yazdı
    Mycity bunu yazdı

aslında şöyle topluca bırakıp başka bir firmaya geçse 1 milyon kişi :D ozman bak neler oluyo

keşke nerde o dayanışma

istenilirse, sözlükçülerle de temasa geçilerek hayata geçirilebilecek bir organizasyon olur. ama uğraşacak adamlar lazım..

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    fatX bunu yazdı

Bu zaten yok muydu? 15 liraydı galiba. Faturalarımı 3 ayda 1 kapanınca ödediğimden biliyorum :D

Yıllarca ttnet, son 1 yılda da dsmart hep geçirdi bana :| Ayrıyetten sadece internet faturasında değil herşeyde var bu açma kapama zımbırtısı.

hocam bu bahsettiğin şey 2 ay faturanı ödeme 15 tl geliodu vardı biz yoktusunu tartışmıyoruz zaten 4 tl birden zam çaktı adamlar.

tehlikenin farkında değiliz internet ucuzlucağı yerde dahada pahalanıyor işin bok tarafı Super online her yere girmedi 1 2. TTNET artık işi abartmaya başladı! 

Living Death
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı
    vukuat bunu yazdı
    BaD_BoYs bunu yazdı
    vukuat bunu yazdı
    niye ödemiyorsunuz faturanızı ödeyin gününde kimse ile yüz göz olmayın.

Hoca bilip bilmeden yorum yapma lütfen. Ortada ödenmemiş bir fatura mevzusu yok. Diretilen sisteme koyun gibi boyun eğmektense hakkını ara ki insanları koyun yerine koymasınlar. O.Ç. o maili 19TL yi bastıra bastıya yazarak gönderiyolarsa yine bastıra bastıra BORCUNUZ BULUNMAMAKTADIR. SADECE SİSTEM MAİLİ VE BİLGİLENDİRME AMAÇLI GÖNDERİLMİŞTİR. diyede belirtmeli. 

yani durup dururken senden hadi çıkar 19 lira mı ver dediler.

Hele şükür konuyu kavrayabildin hocam. Aynen öyle. Ben cahil cuhala birisi olsam he kardeşim siz ne diyorsanız doğrudur vardır allahın bir hikmeti desem bu O.Ç. önümüzdeki ay kesin faturama 19TL kitlerlerdi. Koyun gibi bir milletiz a.q. hakkımızı aramaktan acizis. Eee atalarımızda söylemiş vakti zamanında insana seven değil siken yaranır. TTNET' de sağolsun üstüne düşen vazifeyi eksiksiz yerine getiriyor.

Gelen Mail İçeriği

http://p1305.hizliresim.com/19/3/mq10s.png

Sorgulama Sistemi : 

http://p1305.hizliresim.com/19/3/mq114.png

Gelen maili dikkatlice okuyunca bilgilendirme amaçlı olduğu anlaşılıyor. Faturasını zamanında ödeyen biri bu maili hiç önemsememesi lazım. 

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dıışarda 20 mbit 10 dolar . Biz 6 mbit i yakalamıyoruz 64 lira veriyoruz. Allahsız oç devlet

küfrederiz villalara kulübeden
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

ya abi su ttnete nie bu kadar yapisiyorsunuz anlamiyorum.

Zamaninda biri net kullandim 10 numara kaliteliydi internet.Uydunetde fena degil.Siktir edin su ibneleri.

Kurumsal olarak yapmadıkları yavşaklık yok. Şirketlerin amacı para kazanmaktır ama telekomun amacı milleti skmek. İmkanları olsa faturayla yetinmeyip eve gelip skecek durumdalar. Diğer ISP'ler altyapı götürdükleri yerlerde ttnetin eline vermeseydi bu yavşaklar altyapı yatırımı da yapmayacaktı. 

Bu arada biri, dsmartnet(smile) falan müşteri hizmetleri konusunda ttnet'ten daha kötü. Özellikle onların adına satış yapan bayileri milleti kandırarak hattını taşıtıyor.

arbeit macht frei
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek
    attackatak bunu yazdı
    SerYolcu bunu yazdı

Superonline'nin 8 Mbit e kadar sınırsız 50 Gb AKK lı 34,90 TL'lik tarifesi devam ediyormuş..

Detaylar buradan : http://www.tahribat.com/Forum-Superonline-8-Mbite-Kadar-Sinirsiz-Internet-34-90-Tl-175147

al da gör hocam. giden geleni aratır diye bir söz var. durmadan internet kesiliyor, internet kesilince ev telefonu falan da çalışmıyor. tam facia superonline. kesinlikle uzak durun...

Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.. Ve Superonline den şu an memnunum..

Tarifem 8 Mbit e kadar olmasına rağmen hızları aşağıdaki gibidir...

Ortalama 6 Mbit download hızının altına düşmedim hiç.. 

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
Toplam Hit: 5657 Toplam Mesaj: 43