Tüm Kötülüğün Kökü Tanrı Yanılgısı R.Dawkins
-
@pante
bana öyle bir cümle yaz ki haklısın diyim :)
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------@pante
-----------------------------
Geliyor daha elimde 2 tane belgesel kaldı onlarıda yayınlayıp arşa çekileceğim -
pante bunu yazdı:
Cia bunu yazdı:
-----------------------------@pante
Geliyor daha elimde 2 tane belgesel kaldı onlarıda yayınlayıp arşa çekileceğim :)
----------------------------- -
@pante
anlaşılan seninle tartışamıyacagız...kemal kılıçdaroğlu vari durmak yok yola devam :)
-
Kalabalık güruh istedi diye banlanacağını sanmıyorum kimsenin.
Video güzel, kendimce bazı şeylere cevaplarım var ama bu adamlar iyi çalışmışlar derslerine.
-
Mucize Peygamberlere Has birşeydir.. Sen mucizeleri inkar ediyorsn bişey diyemem fakat Mucizeleri inkar etmek küfüre girer.. Göremediğin herşeyi inkar etmek ise sadece kötü bir inanıştır[Abuk subuk şeyler dışında].. Allah korusun Anneniz siz doğmadan önce ölmüş olsaydı siz büyüdükten sonra Anne diye birine inanmayacakmıydınız ? Bence inanacaktınız nedeni ise herkesin Annesi var. Ama siz yaşamadığınız Dönemdeki olayrı inkar ediyorsunuz belkide çevrenizde bunu inkadar edenler var ve siz onları dinliyorsunuz.. Kuran-ı Kerim'i Okudunuz mu bilmem ama okumanızı tavsiye ederim.
-
Otistiq bunu yazdı:
-----------------------------Mucize Peygamberlere Has birşeydir.. Sen mucizeleri inkar ediyorsn bişey diyemem fakat Mucizeleri inkar etmek küfüre girer.. Göremediğin herşeyi inkar etmek ise sadece kötü bir inanıştır[Abuk subuk şeyler dışında].. Allah korusun Anneniz siz doğmadan önce ölmüş olsaydı siz büyüdükten sonra Anne diye birine inanmayacakmıydınız ? Bence inanacaktınız nedeni ise herkesin Annesi var. Ama siz yaşamadığınız Dönemdeki olayrı inkar ediyorsunuz belkide çevrenizde bunu inkadar edenler var ve siz onları dinliyorsunuz.. Kuran-ı Kerim'i Okudunuz mu bilmem ama okumanızı tavsiye ederim.
Allah yüzyıllar sonra kanıtlanması mümkün olacak gerçekleri (?!) kitabına neden koymuştur? -
@dante
Şunu demeden geçemeyeceğim:
hiç kimse bir kez bile olsun
kopan bacağının yeniden çıkması yolunda bir mucize yaşamamıştır.
Şifalar, zaten kendiliğinden düzelecek gibi şeylerdir her zaman.
---------------------------------------sen kertenkelemisin kopan kuyrugunun yerine yenisi çıksın sen agaçmısın ki her ilkbaharda yaprakların tekrar açılsın?? bahsettigin şey o kadarda zor bişey degilmiş bende bişey sandım :)
edit:ben kopan bacagın yerine tıpkısının aynısı yaparım diyorsan yada dünyada öyle biri varsa gidek ona tapak :)
-
Tamamını okuyamamıs olsam da, tanrı yanılgısı güzel bir kitap. İlla ateist olmak gerekmez okumak için, en azından baska bir pencereden bakın olaya
-
pante bunu yazdı:
Otistiq bunu yazdı:
-----------------------------Mucize Peygamberlere Has birşeydir.. Sen mucizeleri inkar ediyorsn bişey diyemem fakat Mucizeleri inkar etmek küfüre girer.. Göremediğin herşeyi inkar etmek ise sadece kötü bir inanıştır[Abuk subuk şeyler dışında].. Allah korusun Anneniz siz doğmadan önce ölmüş olsaydı siz büyüdükten sonra Anne diye birine inanmayacakmıydınız ? Bence inanacaktınız nedeni ise herkesin Annesi var. Ama siz yaşamadığınız Dönemdeki olayrı inkar ediyorsunuz belkide çevrenizde bunu inkadar edenler var ve siz onları dinliyorsunuz.. Kuran-ı Kerim'i Okudunuz mu bilmem ama okumanızı tavsiye ederim.
Allah yüzyıllar sonra kanıtlanması mümkün olacak gerçekleri (?!) kitabına neden koymuştur?
-----------------------------yüzyıllar beklemeyelim diye koymuştur.
bide insanlar dine koltuk değneği gibi sarılıyor demişsin yerlerde sürüneceme koltuk değneklerini tercih ederim...