folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tuncelide Ki Ali Boğazı Mevzusu Nedir ?

Tuncelide Ki Ali Boğazı Mevzusu Nedir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

@balik_:Kimyasal silah olayı sandığın kadar kolay değil bunun gdip ispatlayıp bir şekilde kalıntılardan Türkiyeye binlerce dolarlık tazminat davası açıyorlar adamlar g3 e insan hakları ihlali derken tutmuş kimyasaldan bahsediyorsun

@Murat55: O işler o kadar kolay değil pilotlar bir kere bir çok testten geçerek o koltuğa oturuyorlar ve her defasında bu prkolojik testlere tabi tutularak sürüyorlar o uçakları diye duymuştum bu kadar basit olsa suç yine o pilotun üstüne kalmaz genel kurmaya kadar gider birleşmiş milletlerle ciddi sorunar yaşanır sanırırm sebebp bu

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Ilginç yermiş. Araştırmak lazım :]

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

kimyasal silah kullanmak insan hakkı ihlali değildir. 500 teröristin dağlık arazide hangi noktada olduğunu bileceğim, elimde kimyasal silah olacak veya kimyasal silah teknolojisi olacak, o teröristler babamı rehin almış olsa bile gözümü kırpmadan üzerlerine gazı basarım !

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kardeşim siz orayı biliyormusunuz kimyasal bommba atmaktan bahsediyorsunuz benim babamın bana anlatıklarına dayalı olarak konuşuyorum o dağların birbirine bağlı mağraları var ve farklı şeklde farklı yerlere çıkan yerleri var ayrıca dersim olaylarında oraya türk askerinin giremediğini devletin özel yerleri çok iyi bilir kimyasal atığın an o dağın dip köşelerine kimyasal işlemiyor kendi kendine temizleme özeliği var havasını temizliyor doğal filitre gibi birşey ayrıca mağralarda kaybulma ihtimalinde varmış hata günlerce yolunu aradığında olurmuş bağzı duyumlara dayalı olarak diyorum çünkü oraya kimyasal atılmış daha önce işe yaramadığı kanıtlanmış =)) orayı anca bir itirafçıı yada çok iyi bilen dağ kadrosundan sağlam birisi itrafçı olacaki orayı ele alsınlar ayrıca 500 pkk lı diyorsun borumu bu adamların o dağlarda kurduğu oyunu oynayamaz eğitimli olan asker bile adam gecesi gündüzü dağda o çukuru senden benden daha iyi biliyor oranın tek çaresi oraya girş ve çıkışları yasaklamasıdır.. ancak ozaman açlıktan öldürebilirsin ibineleri....

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Aha bizim köy :) Bende Tuncelliyim iyi bilirim Tunceliyi Bahsedilen bölgeye maalesefki öyle askeri harekat yapmak kolay değildir . 

Kışın kar yağdığı zaman bile vadi tabanına inmeden erir yani o kadar derin boğazlar düşünün . 

Ve maalesef helikopter giremiyor buraya kara operasyonuda riskli bölgeyi bilen adamlar lazım . 

Yıllardır bu bölgede hayvancılık vs olmadığı için orman aşırı gelişmiştir yani saklanmak için ideal ortamlar . 

Eskiden dedem anlatırdı çokbüyük bir çatışma çıkmış burada . 

2 farklı taburdan askerler gelmiş teröristleri sıkıştırıp çembere almışlar 2-3 gün sürmüş 

En sonunda vadiye sis çökmüş . Teröristler iki grubun arasından geçip gitmişler . 

Görenler olsa bile karşı taburdan deyip ses çıkarmamışlar sis içinde . 

Öylece kaçıp kurtulmuşlar. 

Yılan dağı vs etrafında var . Genelde gördüklerim kadarıyla operasyona buraya jöh gelirdi 

Hozat , ovacık , pülümür gibi dağlık ilçeleride bulundurur içinde . 

Birbiriyle bağlantılı mağaralar vardır coğrafya çok uygundur 

Maalesef kimyasalda pek işlemez çünkü içerideki hava değişimi bi nevi doğal klima görevi görüyor 

Basınç değerleri helikopterleri vs engelliyor 

Yani orayı kışlada yatan asker biraz zor ele geçirir ancak oraları çok iyi bilen adam olacakki o çukurdan çıkasın

Genelde köylüler bile hayvanlarını götürmez o taraflara ... 

Kara operasyonu zor gibi gözüküyor ancak nükleer temizler bu gidişle

Bunlarda kendi çektiğim fotoğraflar...

%3c3c

%3c3c

Buda yağmur yağarken yakaladığım bi an 
    %3c3c 

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

Twitter bunu yazdı:
    -----------------------------

Bunlarda kendi çektiğim fotoğraflar...

%3c3c3c

%3c3c3c

Buda yağmur yağarken yakaladığım bi an 
    %3c3c3c 

bu fotolar cok iyi :)

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şu dersimin dağları vay lele vay

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahramann
    Kahramann's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

-mış -miş -muş -müş

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

burayı bilmiyorumda benim mahalleden bi abim vardı 2 3 kişi bereber askere gittiler ama tam pictiler adamların hepsi manyak olarak geri döndü gecen bi tanesi sahnak yagmur altında yürüyordu ayagında postal şunu diyebilir doguda askerlik yapıp akıllı dönen yok hepsi manyak olarak geri döndü hatta gecen sene 1 tanesi kendini vurdu silahıyla  ama ne hikmetse ne tv geldi nede  bi tane gazeteci yazık .burdan yazmakla olmuyor gercekten  neyse fazla uzatmayam. iyi geceler.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

UzatmaNaciye bunu yazdı:

burayı bilmiyorumda benim mahalleden bi abim vardı 2 3 kişi bereber askere gittiler ama tam pictiler adamların hepsi manyak olarak geri döndü gecen bi tanesi sahnak yagmur altında yürüyordu ayagında postal şunu diyebilir doguda askerlik yapıp akıllı dönen yok hepsi manyak olarak geri döndü hatta gecen sene 1 tanesi kendini vurdu silahıyla  ama ne hikmetse ne tv geldi nede  bi tane gazeteci yazık .burdan yazmakla olmuyor gercekten  neyse fazla uzatmayam. iyi geceler.

sıyıran çok kişi gördüm.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 32807 Toplam Mesaj: 39