folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tuncelide Ki Ali Boğazı Mevzusu Nedir ?

Tuncelide Ki Ali Boğazı Mevzusu Nedir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Caliber bunu yazdı:
    -----------------------------

Tunceli dağlık ve ormanlık sayılabilecek bi' coğrafyaya sahip. Karakolların mevkiilerini görseniz gülersiniz. Yani o garibim askerleri tam böyle gelin roketatarla vurun denecek yerlere koymuşlar. Bir iki karakol değil hepsi öyle. Teröristler vurmak isteseler vururlar ama vurmuyorlar çünkü stratejik öneme sahip noktalar sadece dağın zirveleri e o zaman da aşağılar boşta kalıyor. Asker zaten aşağıda eğlensin biz işimize bakalım diyorlar bence. Yani askeri birlik bakımından nedense yetersiz. Dediğim gibi dağlık ve ormanlık bölge ve dağlar mağaralarla dolu. İrili ufaklı olsun çok mağara var. Arazi taraması sıkıyorsa yapın. :) pusuya düşme ihtimali çok yüksek eğer acemiyseniz. Yani acemi olmasanızda tehlikeli ancak işinin ehli denecek kıvamda olmalı bölgeyi çok iyi bilmeli ki mücadele edilsin. Bölgeyi bildiğimdem açıklama yapma gereği duydum. Ancak helikopterle vurarım kaçarım yaparsınız. En âla timleri bile yollayın doğa şartlarından dolayı kayıp çok olur.

hoca yanlış biliyorsun tuncelide dağın içinde askeriye olduğunu biiliyormusun ? Karakolun en tepede olduğunu biliyyormusun aşşağıda değil yanlış bilgi.. Hoca o dediğin yerin tepesine asker indirsen indirilmiyor aşşağıdan yürünmüyor bi sikim yer ora kimin eline geçse o kullanır ama her şeyin bi çözümü var pkk taktiği makinelerle tünel açmak 

He ayrıca bende tuncelliyim diğer mesajlarında destek veriyor fln demişsin haberlere bakıp konuşma gidip desenki misafir olarak geldim kimsin demezler..

Merhabaaaaa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Saçmalıklarla dolu uydurmalar.Bunu 1860 larda Nepal e kadar olan hint yarımadasını işgal ederken zamana göre 6 ile 10 milyondan fazla hintliyi katleden ingilizler e sorsak girilmeyen vadiler insanlarla doldurularak girilecektir derler.Bu dünya da en akıllı varlık olan insan varken bu tür haberler bi taraflara malzeme ve bir tür propaganda olur.tarihimizden örnekleyeyim.Ermenilerin kafasına çekiç vazifesi gören sonra amacını aşan Hamidiye alayları o vadilere düz basarak geçmiştir.Bizim sorunumuz bu vatanın dereleri ve tepeleri dağları taşı insanıyla bir bütün olamamasıdır.Bu memleketi oluşturan insanları farklı farklı yaparsan incik boncuk olur yem olursun.şöyle tasvir edeyim;dünya elinizde olsun google earth ilk açıldığında siz yaklaşarak uzaklaşıyorsunuz tepeden ve geniş bir şekilde işte meseleye geniş bakarak derinlemesine nüfuz etmek.Şunu da ekleyeyim şeyh said isyanını ingilizler uygulamışlardır,seyit Rıza isyanını Fransa uygulamıştır.Ve şu anda Sam amcanın uygulamasındayız biz sadece ufak figüranlarız.Ali boğazı ise halk arasında kulaktan kulağa döner durur.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahrefk
    tahrefk's avatar
    Erkek

Nazican Hint demişsinde hintlilerin silahmı vardı,boru değil onlarca pkk elemanı var.Girersin girilmiyecek yer yok 21 yy. da fakat katliam olur.

Dipnot:Dediğim gibi girilmeyecek yer yoktur fakat birşeyleri goze alırsan.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

NighT_JudGe bunu yazdı:

CyberAngel bunu yazdı:

Bingölde'de cehennem ormanları efsanesi var.. bunları hepsi efsane.. Ayrıca tuncelinin mağraları, bingölün dağları, diyerbakırın halkı değilmiy di o itin lafı ? 

Ali Boğazı Efsanemi  ?  Sen neyden bahsediyon  birader

Asıl sen neden bahsediyorsun ? Medyanın gazına gelip pkk'yı yüceltmeyin... Ben bingölde görev yaptım.Sana şunu söylüyorums sadece..Türkiye topraklarında askrerin ayak basamıyacağı hiçbir yer yok.. Her yere de gitmiştir.. Gidiyor ve gidecek.. Ali boğazı kurtarılmış bölgeymiş saçmalıklarına inanmayın.Götleri yiyorsa biz burdayız diyerek çıkarsınlar kafalarını topraktan, mağradan.. bak ne oluyor o zaman.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:

NighT_JudGe bunu yazdı:

CyberAngel bunu yazdı:

Bingölde'de cehennem ormanları efsanesi var.. bunları hepsi efsane.. Ayrıca tuncelinin mağraları, bingölün dağları, diyerbakırın halkı değilmiy di o itin lafı ? 

Ali Boğazı Efsanemi  ?  Sen neyden bahsediyon  birader

Asıl sen neden bahsediyorsun ? Medyanın gazına gelip pkk'yı yüceltmeyin... Ben bingölde görev yaptım.Sana şunu söylüyorums sadece..Türkiye topraklarında askrerin ayak basamıyacağı hiçbir yer yok.. Her yere de gitmiştir.. Gidiyor ve gidecek.. Ali boğazı kurtarılmış bölgeymiş saçmalıklarına inanmayın.Götleri yiyorsa biz burdayız diyerek çıkarsınlar kafalarını topraktan, mağradan.. bak ne oluyor o zaman.

Katılmamak elde değil ama bir aymazlık var anlamak istenmiyor.bilgiyi değil bilgisizlik ve uydurmalar kanıksanmış.Bırakın günümüzü tarihimiz anlaşılmamış.Tarih eksikliği ortada yukarıda Hamidiye alaylarından söz ettim anlaşılmadı.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

1-618-GR bunu yazdı:

Bi insan, ...ünden korkarsa, tuvaletin kapısından ses gelse sabaha kadar giremez oraya.

Buda böyle birşey, yok o giremiyormuş bu giremiyormuş, tank giremiyor cobra giremiyor, sikorsky s-61l giremiyor falan filan.

Saçmalamasınlar yahu, hiçmi akıl yok askeriyede, yapmak istedikten sonra varya yeminle 1 kişi bile kaybetmeden bitirirler oranın işini..

Yeterki içten dönmesin bu çark içten... senin hamlenden önce adama haber gidiyorsa sen istesende bitiremezsin zaten, bu ülke o kadar salakça kanunlarla donatılmış neden? bunları yapanlarda zaten dış güçler, pkk gelecek önüne kadar duracak sana vuracak, polisi askeri istediği gibi hakkaride çocukları kullanıp taş attıracak sen bile bile birşey yapamayacaksın..?

Ne olur sonra? onlar devam eder tabi... vur bakim o çocuklardan 5 tanesini bir daha çocuk yolluyorlarmı.. Ben çocuklar ölsün taraftarı değilim hiç ama onu o amaçla yollayan adam pkk dır çocuğuda pkk olacak işte küçükken eğitiyorlar. vurup indiricen aga önce burdan başlayacak adamlığın.. devamı gelir nede olsa...

Kendi ülkesinin sınırlarında düşman besleyen tek ülke Türkiyedir.. Dünyada bu klasmanda ülke yok bu kadar gücü olup.

Çocuk öldürmek bence ancak ateşe benzinle koşmak olur,halk soğur demiyorum ama akrabalarını sağlam şekilde pkk ya kazandırırsın + yakınında bunu görüp etkilenecekler var + sen kim oluyorsun ki cinayet işliyorsun der vatandaş.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arnavutr
    arnavutr's avatar
    Erkek

Dark_Lord bunu yazdı:

1-618-GR bunu yazdı:

Bi insan, ...ünden korkarsa, tuvaletin kapısından ses gelse sabaha kadar giremez oraya.

Buda böyle birşey, yok o giremiyormuş bu giremiyormuş, tank giremiyor cobra giremiyor, sikorsky s-61l giremiyor falan filan.

Saçmalamasınlar yahu, hiçmi akıl yok askeriyede, yapmak istedikten sonra varya yeminle 1 kişi bile kaybetmeden bitirirler oranın işini..

Yeterki içten dönmesin bu çark içten... senin hamlenden önce adama haber gidiyorsa sen istesende bitiremezsin zaten, bu ülke o kadar salakça kanunlarla donatılmış neden? bunları yapanlarda zaten dış güçler, pkk gelecek önüne kadar duracak sana vuracak, polisi askeri istediği gibi hakkaride çocukları kullanıp taş attıracak sen bile bile birşey yapamayacaksın..?

Ne olur sonra? onlar devam eder tabi... vur bakim o çocuklardan 5 tanesini bir daha çocuk yolluyorlarmı.. Ben çocuklar ölsün taraftarı değilim hiç ama onu o amaçla yollayan adam pkk dır çocuğuda pkk olacak işte küçükken eğitiyorlar. vurup indiricen aga önce burdan başlayacak adamlığın.. devamı gelir nede olsa...

Kendi ülkesinin sınırlarında düşman besleyen tek ülke Türkiyedir.. Dünyada bu klasmanda ülke yok bu kadar gücü olup.

Çocuk öldürmek bence ancak ateşe benzinle koşmak olur,halk soğur demiyorum ama akrabalarını sağlam şekilde pkk ya kazandırırsın + yakınında bunu görüp etkilenecekler var + sen kim oluyorsun ki cinayet işliyorsun der vatandaş.

Çoğu ergenlik yaşında evlense çocukları olcak onlarda bazı şeylerin bilincinde.Başlarındaki 16-17-18 yaşlarındakileri  halledilmeli.Bu dediklerin büyükleri için.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Arkaşlar konuyu didişin birbirinizi yiyin diye açmadım öncelikle bunun belirteyim.

Ben doğuda yapmadım askerliğimi batıda yaptım ama ben jandarma asayiş timin deydim bilecikte tim eğitimi aldım sonra bando komutanlığı seçmelerinde seçilince timden ayırdılar onun eğitimini aldım ve şansımada batıya düştüm doğuda tim olarark giden bir çok devrem vardı ben onların bana anlattıklarıyla yola çıkarark işin aslını astarını öğrenmek için açtım bu konuyu kimseyi yüceltmek pohpohlamak değil amacım

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 32809 Toplam Mesaj: 39