folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tuncelide Ki Ali Boğazı Mevzusu Nedir ?

Tuncelide Ki Ali Boğazı Mevzusu Nedir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

UzatmaNaciye bunu yazdı:

burayı bilmiyorumda benim mahalleden bi abim vardı 2 3 kişi bereber askere gittiler ama tam pictiler adamların hepsi manyak olarak geri döndü gecen bi tanesi sahnak yagmur altında yürüyordu ayagında postal şunu diyebilir doguda askerlik yapıp akıllı dönen yok hepsi manyak olarak geri döndü hatta gecen sene 1 tanesi kendini vurdu silahıyla ama ne hikmetse ne tv geldi nede bi tane gazeteci yazık .burdan yazmakla olmuyor gercekten neyse fazla uzatmayam. iyi geceler.

sıyıran çok kişi gördüm.

Niye sıyırıyorlar biliyor musunuz ? Hele bir düşünün..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi

Caliber bunu yazdı:

balik_ bunu yazdı:

beyler basit bişeyi bizim beyinsiz yöneticilerimiz nedense imkansız gibi gösteriyorlar. belki de gerçekten imkansız olduğunu düşünecek kadar gerçektende bu adamlarda 1 gram beyin yok. atın kimyasal gazları bakın bakalım 15 dakika içinde  1 adet terörist kalıyormu o ali boğazımıdır, götümün ağzımıdır o yerde. bizdekiler beyinsiz harbiden beyinsiz. ahhh ahhh ben başbakan olcamki orda ertesi gün ızgara yapmazsam bana da balik_ demesinler.

Ek olarak şunu da belirteyim aynen katılıyorum sana. Sivil halk diyecek birazdan birileri. Arkadaş zaten yardım eden sivil halk! Bizzati görmüşlüğüm var ya adam kalaşnikoflu fotoğrafını çerçevelemiş asmış duvara. Gayet ciddiyim. Eğer o bölgede terör bitmiyorsa senelerdir demek ki oradakiler de bitmesini istemiyordur. Bu adamlara erzak giyecek filan helikopterlen mi geliyor? Yok oradakiler veriyor. Askerliğe gider gibi sırası gelen hadi yavrum dağa!

Bizimkileri eğitmedikten sonra çözülmez bu sorun. Gerçi kafa yok ki neyi eğiteceksin kasları mı?

ben tunceli liyim,her yerini bilirim sadece ali bogazi degil,sehir efsanesi haline getirilmis bir cok yer var orada.yapsinlar adam gibi operasyon,sivil halk olayi hikaye,oralari gorseniz keci zor tirmanir sivil halkin ne isi varmis orda,isi olanda ya yardim icin yada haberci olarak gider,yani onlardandir.boyle hic bir mudahale olmayinca adamlar kurtarilmis bolge olarak ilan ediyolar.

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

Başka Bi  Formda da  sormuşlardı Aynı Cevabı vereyim

"operasyonda dönüş yolundaki güzargahta ali bogazı mevkiine geldik. iki büyük dağ ortasında dere yatağı, çalılıklar, büyük ağaçlar ve bunların arasında bulut vardı.. tam bir kale görünümündeydi.. zaten tugay komutanımız bütün dikkatimizi oraya vermemizi ve çok dikkatli olmamızı istemişti.. ve bu operasyonda önümüzde ilerleyen jöh timi 13 tane kelle aldı... yıl 2007.. tam bir terörist yuvası arazi kötü olduğu için çok askerimiz bu bölgede şehit düşmüştür"

Kısacası Allahın  Unuttuğu Bi  Yer 

Arkadaş Bordo Bereliler  Oraya  girmedi dedi  tarihinde bordo bereliler 3 şehit  verdiği tek noktadır orası nerden neyin  çıkacanı  bilmiyorsun  kendi  gözümle  gördüm  Tavşan ve  tilkilerin  üzerine  Plastik patlayıcı  vardı .. İster İnanın İster İnanmayın

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bingölde'de cehennem ormanları efsanesi var.. bunları hepsi efsane.. Ayrıca tuncelinin mağraları, bingölün dağları, diyerbakırın halkı değilmiy di o itin lafı ? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MezrealiM
    MezrealiM's avatar
    Erkek

cuneyd bunu yazdı:
    kaygusuz bunu yazdı:

UzatmaNaciye bunu yazdı:

burayı bilmiyorumda benim mahalleden bi abim vardı 2 3 kişi bereber askere gittiler ama tam pictiler adamların hepsi manyak olarak geri döndü gecen bi tanesi sahnak yagmur altında yürüyordu ayagında postal şunu diyebilir doguda askerlik yapıp akıllı dönen yok hepsi manyak olarak geri döndü hatta gecen sene 1 tanesi kendini vurdu silahıyla ama ne hikmetse ne tv geldi nede bi tane gazeteci yazık .burdan yazmakla olmuyor gercekten neyse fazla uzatmayam. iyi geceler.

sıyıran çok kişi gördüm.

arkadaslar aslında cok güzel bir konuya degindiniz asıl tartısılacak konu bu benim abim 1991 senesinde tunceli ovacıkta dagcı komando olarak görev yaptı bir seferde 8 arkadası yanıbasında sehit oldu..catısmadan 10 dakika kadar önce cekildikleri fotograflar elimde mevcut...daha sonraları ayrı ayrı catışmalarda bir kac arkadasını daha topraga verdiler..evet catısmalarda yaralanan ve ölenler için devlet bir bütce ayırıyor.. fakat aklını kacıranlar veya hayatı boyunca psikolojik sorunlar yasıyanlar için herhangi bir ödenek malesef yok bunun sebebini tartısalım..en basit örnegi benim abim terhisini alıp geldikten sonra aylarca karyolaya zincirle baglandigini hatirliyorum ve hatta ilk zamanlar gecelei uykudan uyanıp ölen arkadaslarının ismini söyler ve bekleyin geliyorum derdi.bir keresinde kapı kilitini acarken babam gil yakaladı Allah biliyor nereye gideceti acaba.ama ben sunu hep söylerim ve yinede söyleyecem pkk türkiyenin ikinci ordusudur ve yıllarca yanı basımızda dimdik ayakta kalmalarının sebeblerinden biriside devlet içindeki bazı gücler tarafından finanse edilmesidir.sakın bdp demeyin daha bdp devlet içerisinde kendini tanımlayamamıs bir olusumdur.neyse asıl konuya gelelim aklını yitirmişlere ve psikolojik sorunları olanlara devlet neden yardım etmiyor biliyormusunuz zorunlu askerlik yüzünden yoksa su ana kadar milyon insan o kapıdan gecmişti buda devletin hiçte işine gelmez...

Zikir_Fikir_Şükür
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

MezrealiM bunu yazdı:

cuneyd bunu yazdı:
    kaygusuz bunu yazdı:

UzatmaNaciye bunu yazdı:

sıyıran çok kişi gördüm.

arkadaslar aslında cok güzel bir konuya degindiniz asıl tartısılacak konu bu benim abim 1991 senesinde tunceli ovacıkta dagcı komando olarak görev yaptı bir seferde 8 arkadası yanıbasında sehit oldu..catısmadan 10 dakika kadar önce cekildikleri fotograflar elimde mevcut...daha sonraları ayrı ayrı catışmalarda bir kac arkadasını daha topraga verdiler..evet catısmalarda yaralanan ve ölenler için devlet bir bütce ayırıyor.. fakat aklını kacıranlar veya hayatı boyunca psikolojik sorunlar yasıyanlar için herhangi bir ödenek malesef yok bunun sebebini tartısalım..en basit örnegi benim abim terhisini alıp geldikten sonra aylarca karyolaya zincirle baglandigini hatirliyorum ve hatta ilk zamanlar gecelei uykudan uyanıp ölen arkadaslarının ismini söyler ve bekleyin geliyorum derdi.bir keresinde kapı kilitini acarken babam gil yakaladı Allah biliyor nereye gideceti acaba.ama ben sunu hep söylerim ve yinede söyleyecem pkk türkiyenin ikinci ordusudur ve yıllarca yanı basımızda dimdik ayakta kalmalarının sebeblerinden biriside devlet içindeki bazı gücler tarafından finanse edilmesidir.sakın bdp demeyin daha bdp devlet içerisinde kendini tanımlayamamıs bir olusumdur.neyse asıl konuya gelelim aklını yitirmişlere ve psikolojik sorunları olanlara devlet neden yardım etmiyor biliyormusunuz zorunlu askerlik yüzünden yoksa su ana kadar milyon insan o kapıdan gecmişti buda devletin hiçte işine gelmez...

bisi soracam sen oradamiydin? oyle bi yazmissin ki abinle beraber askerlik yapmis gibi =)

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:

Bingölde'de cehennem ormanları efsanesi var.. bunları hepsi efsane.. Ayrıca tuncelinin mağraları, bingölün dağları, diyerbakırın halkı değilmiy di o itin lafı ? 

Ali Boğazı Efsanemi  ?  Sen neyden bahsediyon  birader

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

google earth ile görüntü var mı neresiymiş tam bir görseydik

tahribat.com a can feda
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:

google earth ile görüntü var mı neresiymiş tam bir görseydik

39°10'56.40" 39° 0'40.10 sanırım karartma uygulanan bölge

All is well
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Bi insan, ...ünden korkarsa, tuvaletin kapısından ses gelse sabaha kadar giremez oraya.

Buda böyle birşey, yok o giremiyormuş bu giremiyormuş, tank giremiyor cobra giremiyor, sikorsky s-61l giremiyor falan filan.

Saçmalamasınlar yahu, hiçmi akıl yok askeriyede, yapmak istedikten sonra varya yeminle 1 kişi bile kaybetmeden bitirirler oranın işini..

Yeterki içten dönmesin bu çark içten... senin hamlenden önce adama haber gidiyorsa sen istesende bitiremezsin zaten, bu ülke o kadar salakça kanunlarla donatılmış neden? bunları yapanlarda zaten dış güçler, pkk gelecek önüne kadar duracak sana vuracak, polisi askeri istediği gibi hakkaride çocukları kullanıp taş attıracak sen bile bile birşey yapamayacaksın..?

Ne olur sonra? onlar devam eder tabi... vur bakim o çocuklardan 5 tanesini bir daha çocuk yolluyorlarmı.. Ben çocuklar ölsün taraftarı değilim hiç ama onu o amaçla yollayan adam pkk dır çocuğuda pkk olacak işte küçükken eğitiyorlar. vurup indiricen aga önce burdan başlayacak adamlığın.. devamı gelir nede olsa...

Kendi ülkesinin sınırlarında düşman besleyen tek ülke Türkiyedir.. Dünyada bu klasmanda ülke yok bu kadar gücü olup.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
Toplam Hit: 32177 Toplam Mesaj: 39