folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türban İle Başörtüsü Arasındaki 12 Fark

Türban İle Başörtüsü Arasındaki 12 Fark

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

sen "elhamdurillah muslumaniz" demeye devam et biz elhamdülillah müslümanız olarak kalacağız.

Dinime küfreden müslüman olsa. Peh! Eşşek herif desem ayıp olur mu? Sadece soruyorum. 

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

başötüsü kadın için müslümanlık gereği değil mi ben mi yanlış biliyorum

ama her konuyu olduğu gibi bunu da saptıranlar var resimdeki kız sadece ailesi türban takıyo diye takıyo

ve de arkadaş çevresinden  etkilenerek ne yapacağını şaşırmış

bence 

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    DeFactorx bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bolvadinli bunu yazdı:

bende sana g.tünü veren papazı örnek verebilirim.

Ama o papaz gerçek papazmı oluyor?

BU resimdeki kızda hakkını veren gerçek bir başörtülü değildir.

Bu gibi kişileri karşımıza çıkartıp aklın sıra bişeyleri karıştış olmuyorsun

canım biz dinin en fazla sapıtıldığı bi ülkede yaşıyoruz.iran bile bizim kadar abartmıyo bu diin olayını..bu iş dinden çıktı tarikatçılığa döndü.

bebe bebe konuşma da git Atatürk ilkelerini oku.!

yok cahillikmiş bilmemneymiş.bi iki resim gösterdin diye haklı mı çıktığını sandın?

bu forumda kaç kişinin annesinde ananesinde.... başörtüsü var düşünüyor musun da cahil diyorsun gerzek.!

git önce kendi geri kafanla ilgilen.. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:
    ajan1111 bunu yazdı:

türban islamın gereklerinden biri. ismi türban olarak geçmiyor ama bir kadının namahrem erkeklere karşı yüzü ve elleri dışında bi yerini göstermesi haramdır. bu tartışmada bence gereksiz. islam dinine inanan her kadının örtünmesi gerekir. örtünmüyorsa kendisi bilir. cezasını öbür dünyada çekecek...

bide bırak bizleride yakıyorlar. öyle açık saçık giyinip geziyorlar bizide günaha sokuyorlar. bildiğim kadarıyla kadınlar erkekleri cezbetmek için öyle giyindiği zaman bizde bakınca bize 1 kat kadına 7 kat günah yazılıyor. (buradaki kat'ın ne derece olduğunu kimse bilemez.)

şimdi diceksiniz o kadar biliyon,konuşuyon sen hiç bakmıyon mu. arada bende bakıyorum. bir anlık şeytana uyuyoruz "of bee" dediğimiz oluyor. ama elimden geldiği kadar bakmamaya özen gösteriyorum.

Sana ağzımla değil başka biryerimle gülüyorum :D Senin abazalığının suçu kadınlarda kızlarda yani :D Abaza olman senin problemin,cezasını niye karşıdakiler çeksin.. Çok istiyosan sen gözlerini bağlayıp gez..
    hoca abazalıkla alakası yok. ben cehennem azabından korkan biriyim.

bknz: http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=cehennem+azab%C4%B1&meta=

o yüzden elimden geldiğince nefsime ve şeytana uymamaya özen gösteriyorum. esas olan biriyle evlenip eşinle bu tür mutlulukları yaşamak. yani helalinle.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

ÜÇ Türban geçişken özelliklidir; türbanlı annenin kızı da türbanlı olur... Başörtüsü ise geçişken değildir; başörtülü annenin kızı başını örtmeyebilir.

bu ne saçma bişeydir böyle ? ne demek türbanlı annenin kızıda türbanlıdır.
    bide müslümanlık, baskı dini değildir derler. ee ne iş, bir gerizekalının diyebileceği bir cümledir bu.

böyle saçma kıyaslamalar yapmak bence saçma, bırakın millet özgürce karar versin isteyen basörtüsü der isteyen türban.

bide , ben paşpakan olunca referandum yapacam, ve bugüne kadar kimsenin yapmadığı şeyi yapacağım,

referanduma sadece kadınlar katılıp, türban , isteyip istemediklerini soracağım , ve sonuç ne ise onu uygulayacağım ;) nası fikir :)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    cidden bazen şaşıyorum kapalı kadınlara okuyamıyorlar vs. ama acayip kültürlüleri var aralarında.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek
    defaktor arkadasım friedrich nietzsche adında cok sevdigim alman bi filozof var...o bişi soylemiş:"bu dahil bütün genellemeler yanlıştır".... bu sözü iyi düşün....

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

defactör sen hala yazıyormusun milleti sinirlendirmek için.

Allah ile kul arasındaki noktaya karışıyorsun haddin olmadan. sen kimsin ? biraz kitap oku araştır bilgilen kulaktan duyma bilgilerini sil.

büyük harflerle yazdığın o cümle ile kendine bir kez daha küfrettirdin.  

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

bu tür konularda genelleme düşebileceğimiz en büyük hata

kapanan bir kişi gericiliğe dair bi hareket yapıyo bütün kapalılar gericidir deyip 

ünilere kapalı genç kızlarımızı almıyolar anlamıyorum gericiyse madem nasıl üniversiteye kadar gelmiş

kız ilim öğrenmek istiyo ayağına takoz oluyolar 

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

DeFactorx bunu yazdı:
    13. turban takmak cahilliktir.
    14. genelleme yapan böyle kuşbeyinlilerde var.

senin  reneye konyada ramazan günü ekmek yok diyen fırıncıdan ne farkın var a.q?

O FIRINCIDA SENDE AYNI BEYİNDESİNİZ .

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
Toplam Hit: 8404 Toplam Mesaj: 50