Türban Takacaklar Arabistana Gitsin!!
-
Hepsının haberlerı var.Ama cıkar meselesı!!!
-
Alper su baslıgı gordum ya okumadan balıcaktım kufure :P bi baktım alper bi okuyalım dedim haklısın kardeşim bu türbanı gericilik gibi gören insaların ak bhide Ataturkcuyuz diye geçiniyor götler nese bu gibi heriflere birde oy veriyorlar çıkarcı İKİ YÜZLÜ insanlar bunlar
-
Sevmiyorsan oy zamanı benim gibi hepsine oy verirsin..kimse küsmez :)
-
THT2005 oy zamanı veriliyor seçiliyor ama bazıları hazmedemiyor erken seçim istiyor?? :)) kapak :))
-
Sonra soruyoruz kendimize, bizi niye Arap saniyorlar, neden Turkiye col mu diye soruyorlar diye...
Teokrasi fln yok bizim ulkemizde, hatirlatiyim Ataturk Osmanli Imparatorlugundan sonra Turkiye "Cumhuriyet" ini kurdu, ve anayasa hazirlandi... Ve bu ana yasanin hicbir Kutsal Kitap ile alakasi yoktur... Buraya kadar guzel tabiiki, kisme istemez Dini bi rejim... Sonra her Avrupali kotu birsey yaptiginda biri bizi gazlamak icin, "Dinimize saldiriyorlar" dedi, kici boklu Araplarin bize ihanet ettigini, onlarin Musluman bile olmayan serefsizler oldugunu kimse hatirlatmadi bize... Suudi Arabistan serefsizi degil miydi 9/11 saldirilarini kutlayan ? Sonra Muslumaniz diye gecinen, o Arap serefsizlerden Musluman fln olmaz...
Neden Araplar serefsizdir sorusuna yanit bulduysak gelelim, neden turban'a izin vermemeliyiz, yada izin verirsek herseye adam gibi izin vermeliyiz...
Erkeklerin kupe takmasi/rap gibi sacma sapan bi muzik turu dinlemesi ( kusura bakmayin, zevk meselesi )/icki icmesi/gitar calmasi vs.. vs.. Bunlar Amerika / Avrupa da olan seylerdir, bugun halkimizda bi cocuk kafasini simsiyaha boyatmis, elinde gitar, o bol pantolonlar, ( siyah tabiki ) ve siyah ustunde bi metal grubu olan bi tshirt le gezse, yuzunde de piercing olsa, kulaginda da kupe tabiki, nerdeyse her vatandas, "Siktir git lan Avrupa'ya burasi Turkiye der" peki biz bu adete izin vermiyorsak niye Arap serefsizleri ile ozdeslesmis bi konuya izin veriyoruz ? Araplar herhangibir milletten daha serefli degildir... Ayrica Kur-an da da insanlar sokakta gezerken turban taksin yazmiyor, namaz kilarken takmasi / adam gibi giyinmesi lazim, turban bi Musluman geregi degil colde bir ihtiyac dir... Yani bi Arap adetini neden devam ettirelimki ? Siktirsin gitsin serefsiz Araplar, koku geberir umarim... Bu Araplar ki 1.Dunya Savas'inda bize ihanet edip, simdi de o zamanki Muttefik'i olan Ingiltere - ABD gucleri tarafindan sikim sikim sikilmekte olan millet... -
haklısın asıl hain din kardeşimiz (sözde) ama ben inanıyorumkı bize karşı savaşmalarının altında yine İngiltere ve abd vardı ozamanki arapları içten içe türk e düşman yapmışlardı ingiliz ajanları araplara osmanlının dini kullanarak dini istisma5r ettiğini kabul ettirmişlerdi ee aak çocukları kandırmış arapları onlarda geldi saldırdı götlerben yinede sevmem arapları hepsi götün teki
-
amk cunhuriyetin ilk yillarinda turban sorunu yoktu yasaklanan kara peceydi..bugun goruyoruz hala ninja gibi dolasiyorlar amk...onlara kokten karsiyim ama normal bir turban orten birisine kimse karsi degildir anayasada karsi degildi cumhuriyet anayasasi karsi degil cunta anayasalari karsidir......Got bas acmak cagdaslik turban takmak gericilik oldu memlekette bu zihniyetin kokune isiyeceksin amk......Birkere su mantik var adama turbanli diye karsi cik seriatci seriatci de adam inadina seni yikmak istersen sonra sen bu adami universiteye turbansiz al peruk takarak falan...bre beyinsiz adam turbani cikarmayla dusuncesi cikarmi cikamaz kafana sicim.....Tarikattan cemaatten degilim beni bilen bilir sosyalizmi savunan bir insanim...Turban diye bir sorun olmasi sunu gosteriyor bu cumhuriyetin kokunu kurutmaya calisiyorlar....amk 80 de devrim kelimesi yasaklaniyor o derece yani ...emperyalistler bos durmuyor...elbette bizde durmayacagiz.
-
benim anneannem kara peçe (çar) hâla giyiyo.
peki şimdi sokakta böyle dolşaşmak yasak mı? -
dengeee
bugünkü kanunlarla inan yasak -
Yasak değil ama gericilik olarak görülüyor.Kişinin inancı onu gerektiriyorsa onu yapıyor sadece.Bu onun iradesine kalmış birşey.
"Soyunmak medenietse,hayvanlar bizden daha medenidir"
Bediüzzaman Said Nursi
Toplam Hit: 8939 Toplam Mesaj: 68