folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türban Takacaklar Arabistana Gitsin!!

Türban Takacaklar Arabistana Gitsin!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    kardeşim annem kapalı ama hayatta çarşaf giydirmem bence saçmalık ak onu giyince insanlık tan çıkıyosun bide çarşaf giyenlerden çok gördüm ellerine deri eldiven yok gözelerine siyah gözlük filan saçma sapan işler tesetturlu olmaın kurlı edep yerlerini kapanmasıdır bu kadar bunun sıdındakı bir kapanmaya gerek yoktur kiiiiiiiiiii İSLAM bir mantık dinidirki mantıklı olarak düşünürsek açık biriyle turbanlı arasında çok fark vardır.

Örnek verecek olursak bir mini etek giymiş br hanım kardeşimiz geçerken muhakkakki birisi döner ve bakar bakılacak yere yalan yok bende bakarım ama tesetturlu bır bayana kım bakar? bakan o.ç dur bence

benim açıklığa bir karşıtlığım söz konsuu değildir. İSteyen istediği gibi giyinir. Ama şu an bir turban yasası çıkmasına karşıyım. Neden karşıyım su anki hukumet dinciymişmiş ortalık karışır. Konusmaya hiç gerek yok istediğin istediği inanca inanır istediğini giyer.

Eşitliği meşitliği savunan kişilerin turban hakkındakı yorumlarını şiddetle kınıyorum hem eşit hemde git karış sziin aklınız alıyormu ya böyle bir şeyi neyse bu konular çok karışık herkez siyasi rant peşinde biz burda tartıssak ne olurki.

tesetturu doğru şekilde kullananların Allah işini rast getirsin birde tesetturlu o...luk yapnlar var onların cezasını Allah (CC) verecektir. Layıklarını bulcaklar diğer dünyada

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ha ayrıca çok şey biliyorum tripleri için osmanlıca terimler kulanıyorsunuz,bari onları doğru kullanın muvafık uygun demektir.Ya cümlen yanlış ya ben Türkçe bilmiyorum.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Erkek
    Kendi kendinizi rezil etmeyinn??

bak diorsunki bana gelmiş diorsun bak yaaa:)

İslam mantık dinidir oke?

kapalı kadınla açık kadın farklıdır bunada oke?

sonra mini etek örneği veriyorsun peki? pantolon giymiş birine ne dieceksin saçına bakınca ERKEK olarak zevkemi geliyorsuın?????

Bak dikkat et örneiğimizde hatum MİNİ ETEK GİYMİYOR
    Hataa Hiç etek giymemiş bir bayan:)
    senelerce pantolon giymiş ne olacak?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    ben etek örneğini daha iyi buldum bu ornek ler çoğaltılaabilir.

Pantolon giyince kimse bakmıyormu sanıyosrsun afedersiniz vardır anneniz kardeşiniz hiç kusura bakmayın pantolon giyince ne oldugunu görmüyor yanınızdan geçen panyolonlu bayana bakılmadıgını sanıyorsanız hiç konuşmayalım gerek yok yani konusmaya tamm islamda bu da ayıp ama herkez bakıyor milletin aklı hep orda ŞU TÜRKİYEMDE KİM gerçek gerçek muslumankı (vardır da çogu öle şimdi hemen bişiler yazmayın)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    bide antikyy bana birisi desinki ben bakmıyorum yanından geçen hatuna kafamı keserim (kesinlikle yan gözle dahi olsa bakar insan:P)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek
    eğer çekiciyce mini etek giyinen bir bayana nasıl bakılıyorsa tesettürlü bir bayana da güzel gözle bakılabilir. :) Hatta türban daha da seksi ve gizemli yapıyor güzel bir bayanı. şimdiye kadar birçok türbanlı bayanla beraber oldum ve cinselliğimizi de yaşadık. Mini etek giyen bayanlardan tek farkları türbanları. Şimdi türbanlılarda flört ediyor, cinselliği tadıyor.(tam manasıyla değil belki) Sadece vücuda taktıkları ziynet eşyalarını örtmelerine yarayan başörtüsü beyinleri örtmüyor tabiki! Doğrusu da bu zaten. yüzyıllardır tamamen yanlış anlaşılan hırsızlardan korunmak için yapılmış bir önerme olan örtünme ile kadınların saçlarının başka insanlarca görülmemesi , hava ve güneş görmemesi için bir çeşit işkence emri olarak algılanması ve uygulanması kadınlara yapılan bir zulümdür.

? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Erkek
    Ben dini çok sağlam bir adam olmamakla birlikte Asla ama ASLA dönüp bi kadına bakmam bunun aileden gelen ahlakla alası war.Sizin gibi insanlar başı açık orospu bakılır kapalı ahlaklı bakılmaz olarak algıladığı için bi şey demiyorum..

Ayrıca pantolon kapamazmı bacakları?Kuran moda modelide vermişmi?Şu marka olsun şu renk olursa olur vs gibi?

Kapanma diorsa kapadık işte daha ne?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Erkek
    teodos hoca aman ne diorsun türbanlı kadın zinamı yapar töbe de onlar dinin savunucusu!

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    ya senın dusuncen bu onun dusuncesı olsa ztn kapanmaz neden kapansın burası ozgur bir ulkeye ondan ikinci sınıf vatandaş mualmelesi yapılıyor her seye gelınce özgur turbana gelınce özgur değil benim bunlarla kaybedecek vaktim yok açlışmam lazım ya :P herkez birbirinin dusuncesine saygılı olmalı bence heh bide karı kızla beraber olan kişi kimse ii yapmış kokleseydin o... lara

ya benim annemin kapalı olması beni hiç bir şekilde turban yanlısı yapmıyor ben turbanada karşı değilimki herkesin ole olmalı

bide sen bakmassın tamm bende bakmadım ama herkesin ailesi 1 değil herkez namuslu herkez bilinçli olamıyor herkez o bayana bakarken yerine kız kardeşini koyamıyor herkez böyle olmadıgı için bakar diyorum sen bakmaya bilirsin ama başka sı bakar bu onların ib.. dir. Annem benim başkasını bi yerine baktıgımı görse ve ya babam kafamı kırar (kırar diyorum ama babam ve annem daha bana bir tokat atmış insanlar değil) ya anlamışındır işte insan oğlu çiğ süt emmiş

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    ya işte anlamıyosun antikky biz demiyoruz turbanlı dının savunucusu dıyenın te ben ak ben ole turbanlı gordfumkı neler yapmıyor yani bu turban baskıyla yapılan şeyler kızın aklı fikri oynaşta sen zorla kapatıyorsun sonrada bir kaç slk çıkıyor işte bak dinin savunucusu olcaklar bide diyip turbanı kotuluyorlar alakası yok her insan aynı değil birde

NO_5
    Biz kendi aramızda gerçekleri konusuyoruz bunun dini küçük düşürmesiyle alkası yok öyle bir niyetimde yok

Toplam Hit: 8289 Toplam Mesaj: 68