Türbanli [M]Emolar + Türbanli Metalciler
-
kızın dile bak aq adam bide onu savunuyor.
-
6600 'la cok ii cekmiş bence yetenek var
el kaldıran kızların en soldakide makara :D
-
zaten böle konuyu açamlarında keasıt var, art niyet var
ama hala onlar anlamak istemiyorlar, biz anlatsakda boş yani
-
Profesor bunu yazdı:
-----------------------------
eğer başını örtüyorsan makyaj yapmayacaksın.bu böyledir.vücud hatlarını belli eden şeylerde giymeyeceksin.resimde kız başını örtmüş tayt gibi bişey giymiş.ya da kot pantalon giymiş.bu böyle olmaz.eğer bunları yapacaksan başını hiç örtmeyeceksin. getirdiler ılımlı islam diye bişey millet başımı örterim ama istediğimi sürerim,giyerim dedi.doğru mu bu yaptıkları?
-----------------------------Arkadaşım sanane ? Millet ister başını kapatır götünü açar ister görünü açar üstüne makyaş yapar yada başını kapatır göğsünü açar seni ne alakadar eder ki bu durum ? Ilımlı islam ne ki getiriyorlar bakkaldan felan mı alıyorlar alın türkiyeye ılımlı islam getirdik kullanın. Saçma sapan konuşmayın ya bırakın insanlar neresini açıyor neresini kapatıyor kendisi karar versin size giren çıkan ne onu anlamadım gitti ya.
-
Ayrıca bilmem kaçıncı Treasure hadisesi yine vuku buluyor gibime geldi...
-
Başını örtüyorsan makyaj yapmayacaksın diye birşey yok. Kimse hiçbir ayet gösteremez makyaj yasaktır diye. Örtünmenin amacı namahrem yerleri kapatmaktır. Makyajın yapıldığı yer namahrem değildir.
-
bobiler yazıyor photoshop bence
-
1- metal bir müzik türüdür. türbanlısıda dinleyebilir. tangalısıda dinleyebilir.
2- O resimler klişe olmuş resimlerdir her türbanlı repçi,metalci,emo konusunda karşımıza çıkar.
3- Üç olsun.
-
hepsiçokseksiolmuşlarbence.
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------Profesor bunu yazdı:
eğer başını örtüyorsan makyaj yapmayacaksın.bu böyledir.vücud hatlarını belli eden şeylerde giymeyeceksin.resimde kız başını örtmüş tayt gibi bişey giymiş.ya da kot pantalon giymiş.bu böyle olmaz.eğer bunları yapacaksan başını hiç örtmeyeceksin. getirdiler ılımlı islam diye bişey millet başımı örterim ama istediğimi sürerim,giyerim dedi.doğru mu bu yaptıkları?
-----------------------------Arkadaşım sanane ? Millet ister başını kapatır götünü açar ister görünü açar üstüne makyaş yapar yada başını kapatır göğsünü açar seni ne alakadar eder ki bu durum ? Ilımlı islam ne ki getiriyorlar bakkaldan felan mı alıyorlar alın türkiyeye ılımlı islam getirdik kullanın. Saçma sapan konuşmayın ya bırakın insanlar neresini açıyor neresini kapatıyor kendisi karar versin size giren çıkan ne onu anlamadım gitti ya.
bize giren çıkan bişey yok.edepli ol biraz.sadece yaptıklarının yanlış olduğunu söyledim.yoksa beni ilgilendirmez.insan kendi vücuduna ne yapmak isterse onu yapar.