Türbanli [M]Emolar + Türbanli Metalciler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

Özet;

Mürid'in biri herkesin yanlış diye kabul ettiği zat'ların fotolarını eklemiş,herkes hemfikirken tartışma başlıyor.

Bunun sebebi tamamen atlangoç olmanızdan kaynaklı beyler bayanlar.Konu dağıtmaya,olayı sürüklemeye bayılıyoruz.Sürekli din,laiklik savunması yapıp duruyoruz.

Bırakın bu ayakları,herkesin dini kendine inancı kendine.

Ne şu devirde türban takanları anlarım,ne de türban takıyor diye damga yapıştıranları.

Bi düşüncenizi yüceltmek için karşı düşünceyi itin g*tüne sokmanıza gerek yok :)

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

VBDream bunu yazdı:
    -----------------------------
    nuggets54 bunu yazdı:
    Bir ülkenin ne kadar geri kalmış olduğunu anlamak için o ülkede dinin ne kadar tartışıldığına bakmak yeterlidir.
    git somaliye o zaman. Bak hiç tartışma varmı ...

Araştır bakalım somali'yi neden bu halde. İslami rejimciler ve diğer dinlere inananlar olarak ülke 2 ye bölünmüş durumda kimse ne yapacağını bilmiyor. (:

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    nuggets54 bunu yazdı:

VBDream bunu yazdı:
    nuggets54 bunu yazdı:
    Bir ülkenin ne kadar geri kalmış olduğunu anlamak için o ülkede dinin ne kadar tartışıldığına bakmak yeterlidir.
    git somaliye o zaman. Bak hiç tartışma varmı ...

Araştır bakalım somali'yi neden bu halde. İslami rejimciler ve diğer dinlere inananlar olarak ülke 2 ye bölünmüş durumda kimse ne yapacağını bilmiyor. (:

Bunu zirilyar yıldır haberlde izliyoruz zaten. Benim bunu söylemekteki amacım somalinin şeriatı kabul etmesi ile ilgiliydi. O halkın yarısı istediği kadar kabul etmesin copla kafalarına kafalarına şeriatla vuruyorlar. Öyle bir baskı ortamında gidipte fikrini belirtebilirmisin ? Bence şu an somailde bir tartışma yok, dikteye uyum süreci var diyelim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepiMpaCt
    DeepiMpaCt's avatar
    Erkek
    Rebelist bunu yazdı:

bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu !

edit: anneme gösterdim dedim bak anacım bunlar ne dedim garip anadolu insanının dediği tek laf şu " kapalı orusbu " :)

+ 435ıo564ıu5634y54276734563487345647ı326432r46215432764324y532hy643653 doru

hack forum https://www.turkhacks.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    hepside çok çirkinmiş aq :F

Nev-i Şahsına Münhasır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

VIGILANTE bunu yazdı:
    O zamanlar için geçerliydi demiyorum, o zamanın şartlarında maksimum gazı vermesi için yazılmıştı. Bu yüzden ülkenin şu anki durumuna uymuyor...

Hocam o zamanlar için geçerliydi derken zaten o zaman maksimum gazı vermek için geçerliydi dedim-senin düşünceni belirtiyorum kendi düşüncem değil-

Hocam marş kabul edildikten sonra ve düşman işgalinden kurtulunduktan sonra Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümüne kadar ve sonrası için niçin şöyle bir soru sorulmadı:Bu marş misyonunu tamamladı.Maksimum gazı verdi.Artık başka bir marş bulmak lazım.

Sorumu cevaplarsan sevinirim hocam.

Kolay gelsin...

Pragmatism&Realism
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    ataturkcu1 bunu yazdı:

VIGILANTE bunu yazdı:
    O zamanlar için geçerliydi demiyorum, o zamanın şartlarında maksimum gazı vermesi için yazılmıştı. Bu yüzden ülkenin şu anki durumuna uymuyor...

Hocam o zamanlar için geçerliydi derken zaten o zaman maksimum gazı vermek için geçerliydi dedim-senin düşünceni belirtiyorum kendi düşüncem değil-

Hocam marş kabul edildikten sonra ve düşman işgalinden kurtulunduktan sonra Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümüne kadar ve sonrası için niçin şöyle bir soru sorulmadı:Bu marş misyonunu tamamladı.Maksimum gazı verdi.Artık başka bir marş bulmak lazım.

Sorumu cevaplarsan sevinirim hocam.

Kolay gelsin...

İnsanları tarihlerine bağlayacak bir öğe olsun diyedir

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nirvana1912
    nirvana1912's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    müslüman çoğunluklu ülke saçmalıklarını bırakın laiklik isterse bu ülke hristyan çoğunluklu olsun yine aynı kuralları kapsar dine göre devlet yönetilmez
    aynen katılıyorum hocam.

Anlayamazsınız...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    müslüman çoğunluklu ülke saçmalıklarını bırakın laiklik isterse bu ülke hristyan çoğunluklu olsun yine aynı kuralları kapsar dine göre devlet yönetilmez

Ya arkdasım avrupada kı amerıka daki  dallamalar bızlere dıncı dıyor;geri kafalı dınden cıkmayanlar dıyor.Burası tamam

Obama bılıyorsunuz kı abd devlet başkanı,abd degünümüz itibariyleekonomının gereğiyle teknoljı vs vs en ıyı oldugu devlet.Dünyanın en gelişmiş ülkesi değil mi ?

Hüseyin Obama yemin törenın e cıktıgına elınde abd anayasası yok tu (kı ole bır sey yok),elınde ıncıl vardı.Baska bırsey soylemeyede gerek yok.Olay din min değil adamlar bızlerı kucuklukten kandırıp dın ı kotu gıbı gosterıyor .Atatürkçülük demek dinsizlik mi demek.Başı örtülü herkesi dışlamak mi demek.Eğer bu siz Atatürkçülüğün bu oldugunu sanıyorsanız .Darwin sizi maymundan da susuk bı sevıyede varlıga cevırmiş demektir.

VIGILANTE  

buda sana koçum 

''bos teneke cok ses cikarir''

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nirvana1912
    nirvana1912's avatar
    Erkek

matematik1

Amerika ile aramızdaki büyük farkı unutuyosun sanırım.Bildiğin gibi Amerika gelişmiş bi ülke yani adamların din sömürüsüyle uğraşmak veya laikliği uygulamak gibi dertleri yok.Paralarında bile tanrıya inanıyoruz yazıyor ama sorun olmuyor neden?Çünkü o muhabbetleri çoktan aşmışlar.

Anlayamazsınız...
Toplam Hit: 34499 Toplam Mesaj: 108