folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türeyiş Destanı

Türeyiş Destanı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Tam olarak hangi kısmı hakaret olarak algıladın ? 

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek

Sen benim Peygamberime o arabın diye hitap edemessin.Tamam ırkı arap olabilir.Ama o seviyedeki bi insana karsı yanlış bi hitap tarzı bunu söylemeye calısıyorum.

Birde neden sevmiyosun Arap'ları ? insan deilmi onlar ? Irkçılığa gerek yok dmi ?

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

Bozzkurt bunu yazdı:
    -----------------------------
    mosquit0 bunu yazdı:

O Arap senin peygamberin,her Türk onu kutsal saymak zorunda değil,ayrıca islam benim Ruh'um filanda değil

---------

arkadas hislerıme tercuman olmuss 8)

Senin peygamberin olmasada , en kral ateist olsanda , inanmasanda Hakaret etmeye hakkın yok ;).

Sende haddini bil.

kimsenın kımseye hakaret etıgı yok algılama problemın varsa o senın problemın ;) 

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:
    Tuhaf bir hikaye, Kurtlar ve Kızlar Çiftleşmişler Gibi algıladım Doğrumu..? Bence Gerçek dışı bir masal bu.

Destanlarda olağanüstü olaylar olur zaten !

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aybey
    Aybey's avatar
    Erkek

Türk'üm de müslüman olmak gibi bir zorunluluğum yoktur.Ülkücüde değilim.Ülkücülük nedir ? Benim ülküm milletimin ilerlemesi , hakettiği yere gelmesidir.İnsanların neye inanıp inanmadığı beni alakadar etmez.Ama benim kültürümü aşağılayan zihniyet arabın ayı yarıp , denizi ortadan ikiye ayırmasına tapabiliyor ve sonrada gelip cahilce dalga geçiyor kendince.Ben kültürel bir destanımızı dile getirmişim , hatırlanması için konu açmışım gelip burada dini tartışma ortamı yaratılmış.Beyni körelmiş adamlar Türk'ün illaki Müslüman dinine mensup olacağını sanmaktadır.

Ayrıca arapları sevmediğimi kim söyledi.Yada ben hangi cümlemde arapları sevmediğimi söyledim?

@cepni , sende ne saçmalamışssın öyle.Benim milliyetçiliğimi mi yargılayacaksın.Misyonerlik nereden çıktı , ne misyonerliği,kimin misyonerliği?Benim bir  misyonerlik görevim varsa oda Türk'ün çöl bedevisi olmadığını dünyaya göstermektir.

Din tartışması yapacaksak açalım ayrı bir konu yapalım.Gerçi din tartışması yapacağımız adam müslümanıp diyip , hristiyana , yahudiye küfür eden adamlar.Bilmiyorki diğer dinlerde semavidir ve aynı ilaha taparlar.Kimle ne tartışması yapacaksak.

El etek öpmeyi hiç tanımadı Zindanlar,sürgünler hiç yıldırmadı Kurşunlar yağdı da hiç aldırmadı Ocağı Türk, çeliği Türk, suyu Türk!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı:
    cepni bunu yazdı:

Aybey bunu yazdı:
    Arabın koca kayayı havada asılı tutmasına şaşırmayan  , arabın ölüyü diriltmesine şaşırmayan benim Türk destanıma niye şaşırıyor ki ? Adı üzerinde Türk Mitolojisi bu ve Türk mitolojisinde de Kurt her zaman için sağlam ve karakterli bir Türk erkeğini sembol eder ve yine dişi Kurt'ta cesur ve sadık Türk Kadınını sembol eder.
    O Arap dediğin Peygamber! Ağzını topla! İslamiyet ruhumuz Türklük bedenimizdir ki ruhsuz beden ceset olur çürür gider. Salt Türklüğü alıp İslamiyeti inkar eden her zihniyet en az PKK illeti kadar zararlıdır bu millet için. Türk milleti her daim dinine hürmetkar olmuştur ve şu anda milletimizin çoğunluğunun dini İslamdır! Maksadın misyonerlik yapmak ise başka bir kılıf seç kendine Türk milliyetçilerinin adına leke sürme!

O Arap senin peygamberin,her Türk onu kutsal saymak zorunda değil,ayrıca islam benim Ruh'um filanda değil,Atilla'nın Kürşad'ın ruh'uda değildi,önce kendi tarihini bil,kendi töreni bil,ön Türk'lerin ve Türk'lüğün Türk'ün Ata'larının inanç sistemlerini bil,onlar Müslüman değillerdi,Türk milletinin bekaa'sı ve Hürriyet'i için gözü kapalı Çin sarayına saldıran 40 akıncı müslüman değillerdi..İslamiyet hiçbir zaman'da biz Türklerin yaradışına fıtratına hitap etmedi aşşağı yukarı 1000 senedir müslüman bir millet olan Türk'lerin haala arap'lar,güney asya'lılar ve pers'ler gibi islamiyeti benimseyemediğide aşikar,hem zaten bir müslüman'ın ırkçılık milliyetçilik yapması günah'dır,bırak'ta bizlere kalsın bu şeref,lekelemeyin!

Milliyetçilik kavramının anlamını biliyor musun sen?Türk milliyetçisi veya Çerkez Milliyetçisi gibi bir kavram olmaz biliyor musun?Irkı başta andığın anda milliyetçilik kelimesi ırkçılık anlamına bürünür.Bu ince ama derim çizgiyi önce ayırmayı bil.Hem adı üstünde milliyetçilik millet kökünden türüyorsa demekki ırkın adını anman bile yanlış olur.

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aybey
    Aybey's avatar
    Erkek

Ruzgar,

Güzel insan ben Türkl milliyetçisi veya ırkçısıyım nasıl tanımlarsan o şekildeyim.Sen bana tarihten günümüze kadar Türk Milliyetçilerinin daha doğrusu Türk Milletinin 1tane olayını göster ki başka milletleri aşağıladığı , başka milletlere kan kusturduğu.Tarihte Türk Milleti kadar barışçı  , kardeşliği baz alan başka bir millet yoktur.Fransızlar , İngilizler , Ruslar vb birçoğunun tarihinde kanlı sayfalar çoktur ama sen bana Türk milletinin kanlı sayfalarını gösteremezsin.Onun içinde bu dünyada en çok faşist - ırkçı - milliyetçi diye hedef gösterilen Türk Milleti kadar bu dünya üzerinde kardeşlik yanlısı bir başka millet yoktur. Asıl tehlike günümüzde de damarlarımıza kadar hissetiğimiz "Ben Türküm" diyememe tehlikesidir.İnsanımız korkar oldu Türküm demekten ,şimdi bırakın bu milletle uğraşmayı.

Ergenekon Destanından bir alıntı yaptım,

Dört yüz yıl sonra kendileri ve süreleri o denli çoğaldı ki Ergenekon'a sığamaz oldular. Çare bulmak için kurultay topladılar. Dediler ki: ''Atalarımızdan işittik; Ergenekon dışında geniş ülkeler, güzel yurtla varmış. Bizim yurdumuz da eskiden o yerlerde imiş. Dağların arasını araştırıp yol bulalım. Göçüp Ergenekon'dan çıkalım. Ergenekon dışında kim bize dost olursa biz de onunla dost olalım, kim bize düşman olursa biz de onunla düşman olalım.''

El etek öpmeyi hiç tanımadı Zindanlar,sürgünler hiç yıldırmadı Kurşunlar yağdı da hiç aldırmadı Ocağı Türk, çeliği Türk, suyu Türk!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cepni
    cepni's avatar
    Erkek

Lemuria
    xz
    mosquit0

adlı 3. kişiler siz şimdilik üzerinize düşen vazifeyi ifa ederken bir yandan da Aybey denen kurt görünümlü sansara verdiğim cevabı okuyun:

Türk milleti var olduğu günden beri her zaman bir Yaratıcıya inanmıştır bu bir. Türklerin büyük gruplar halinde İslam'a geçmesinin sebebi de İslamiyet ile Göktanrı dininin benzerliğidir bu da iki. Şimdi size tarih ve din dersi verecek değilim çünkü biliyorum ki sizin niyetiniz ders almak değil sadece ve sadece milliyetçilik eşittir ırkçılık mantığını oturtmak. O yüzden size bu kadar kelamı kafi görüyorum.

Benim esas söylemek istediklerim bu konuyu okuyan diğer arkadaşlaradır:

Türk hiçbir zaman dinsiz olmamıştır ve hiçbir zaman dinsiz olmayacaktır. Allah ı ve dini yani maneviyatı inkar eden Türk, Türklüğünü kaybetmeye mahkumdur. Türk tarih sahnesinde daima maneviyatından almış olduğu inanç ile zirveye oturmuştur. Bugün içinde bulunduğumuz aciz durumun AB ve ABD illetlerine mahkum olmamızın esas sebebi de maneviyatımızı ve töremizi unutmuş olmamızdır. Bunu çok iyi bilen Türk düşmanları da Türk'ün maneviyatını yok edip gücünü kırmak için bu vatandaşlar gibi kurt görünümlü çakalları aramıza salmışlardır! Maksat Türklük adı altında Türk'e maneviyatını unutturmak sonrada geride kalan ve sadece materyalden ibaret olan yığını yok etmektir. Bu kişiler ya bilinçli olarak bu konuyu işlemekte ya da maalesef gaflet içinde yüzmektedirler. Talas savaşından itibaren Türklük ile İslamiyeti ayırmak Alparslanı, Fatihi, Yıldırımı, Yavuzu ve dahi Atatürkü inkar etmek, Türk tarihini yok saymak demektir! Ve arkadaşlar şundan hepiniz emin olunuz Kürşad atamız da Attilla atamız da eğer İslamın son din olarak indiğini görselerdi mutlaka müslüman olurlardı. Türk milliyetçiliği ırkçılığı reddeder, Türk milliyetçiliği dinsizliği reddeder, Türk milliyetçiliği her türlü emperyalizmi ve bölücülüğü reddeder. Lütfen bunlar gibi kişilerin yazdıklarına bakıp da Türk milliyetçileri hakkında yanlış yorumlarda bulunmayın. Saygılarımla..

Bizim oralarda VATAN SATSA BİR KİŞİ ANINDA BİTER İŞİ! / "Türkçe"m, ana dilim, ata sesim, ses bayrağım, Bu koskoca dünyada beni sen Türk edensin." / Benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    cepni bunu yazdı:

Lemuria
    xz
    mosquit0

adlı 3. kişiler siz şimdilik üzerinize düşen vazifeyi ifa ederken bir yandan da Aybey denen kurt görünümlü sansara verdiğim cevabı okuyun:

Türk milleti var olduğu günden beri her zaman bir Yaratıcıya inanmıştır bu bir. Türklerin büyük gruplar halinde İslam'a geçmesinin sebebi de İslamiyet ile Göktanrı dininin benzerliğidir bu da iki. Şimdi size tarih ve din dersi verecek değilim çünkü biliyorum ki sizin niyetiniz ders almak değil sadece ve sadece milliyetçilik eşittir ırkçılık mantığını oturtmak. O yüzden size bu kadar kelamı kafi görüyorum.

Benim esas söylemek istediklerim bu konuyu okuyan diğer arkadaşlaradır:

Türk hiçbir zaman dinsiz olmamıştır ve hiçbir zaman dinsiz olmayacaktır. Allah ı ve dini yani maneviyatı inkar eden Türk, Türklüğünü kaybetmeye mahkumdur. Türk tarih sahnesinde daima maneviyatından almış olduğu inanç ile zirveye oturmuştur. Bugün içinde bulunduğumuz aciz durumun AB ve ABD illetlerine mahkum olmamızın esas sebebi de maneviyatımızı ve töremizi unutmuş olmamızdır. Bunu çok iyi bilen Türk düşmanları da Türk'ün maneviyatını yok edip gücünü kırmak için bu vatandaşlar gibi kurt görünümlü çakalları aramıza salmışlardır! Maksat Türklük adı altında Türk'e maneviyatını unutturmak sonrada geride kalan ve sadece materyalden ibaret olan yığını yok etmektir. Bu kişiler ya bilinçli olarak bu konuyu işlemekte ya da maalesef gaflet içinde yüzmektedirler. Talas savaşından itibaren Türklük ile İslamiyeti ayırmak Alparslanı, Fatihi, Yıldırımı, Yavuzu ve dahi Atatürkü inkar etmek, Türk tarihini yok saymak demektir! Ve arkadaşlar şundan hepiniz emin olunuz Kürşad atamız da Attilla atamız da eğer İslamın son din olarak indiğini görselerdi mutlaka müslüman olurlardı. Türk milliyetçiliği ırkçılığı reddeder, Türk milliyetçiliği dinsizliği reddeder, Türk milliyetçiliği her türlü emperyalizmi ve bölücülüğü reddeder. Lütfen bunlar gibi kişilerin yazdıklarına bakıp da Türk milliyetçileri hakkında yanlış yorumlarda bulunmayın. Saygılarımla..

Güzel bir salata ; tabi yiyecek olanlara :)..nerden biliyorsun Kürşad'ın Atilla'nın islama sıcak bakacaklarını,bu kadar basit bir fikir olamaz,varsayımlarla fikir yürütüyorsun,ki basit ve olasılığı düşük varsayımlarla,sen Türk müslüman olmalı'dır tezini savunduğun zaman otomatikman islamiyet öncesi Türk Tarihini hiçe saymış oluyorsun,hayat bilgisi ders kitaplarında 2 satırla anlatılan Türkler'in İslamiyeti kabulü tezinin arkasındasın , Türkler Şamanist'ti paganik inançları var'dı tanrı tek değildi,en büyük tanrı gök tanrıydı sadece,Atalarımız aman bi savaş çıksın birileriyle birleşelim gibilerinden düşüncelere sahip olsaydılar Putperest olurlardı doğanın her kademesi için bir tanrı edinir ve taparlardı,yani bu talas savaşı düzmecesi o kadar akılalmazdır ki niçin daha tutarlı bir hikaye uydurulmamış şaşılmayacak gibi değil,bari kurtuluş savaşı esnasında tekrardan bi din değiştirip hristiyan olsaydık, ne de olsa o da semavi din , büyük tanrı hristiyanlıktada gök'te..ne farkeder ki ha Göktanrı'ya inanıyorsun ha Allah'a Ha Allah'a inanıyorsun ha Kutsal Ruh'a,değiş değiş dur..her yüzyıl da bir tanesi çıkıyor

dont think twice its all right
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Aybey bunu yazdı:

Ruzgar,

Güzel insan ben Türkl milliyetçisi veya ırkçısıyım nasıl tanımlarsan o şekildeyim.Sen bana tarihten günümüze kadar Türk Milliyetçilerinin daha doğrusu Türk Milletinin 1tane olayını göster ki başka milletleri aşağıladığı , başka milletlere kan kusturduğu.Tarihte Türk Milleti kadar barışçı  , kardeşliği baz alan başka bir millet yoktur.Fransızlar , İngilizler , Ruslar vb birçoğunun tarihinde kanlı sayfalar çoktur ama sen bana Türk milletinin kanlı sayfalarını gösteremezsin.Onun içinde bu dünyada en çok faşist - ırkçı - milliyetçi diye hedef gösterilen Türk Milleti kadar bu dünya üzerinde kardeşlik yanlısı bir başka millet yoktur. Asıl tehlike günümüzde de damarlarımıza kadar hissetiğimiz "Ben Türküm" diyememe tehlikesidir.İnsanımız korkar oldu Türküm demekten ,şimdi bırakın bu milletle uğraşmayı.

Ergenekon Destanından bir alıntı yaptım,

Dört yüz yıl sonra kendileri ve süreleri o denli çoğaldı ki Ergenekon'a sığamaz oldular. Çare bulmak için kurultay topladılar. Dediler ki: ''Atalarımızdan işittik; Ergenekon dışında geniş ülkeler, güzel yurtla varmış. Bizim yurdumuz da eskiden o yerlerde imiş. Dağların arasını araştırıp yol bulalım. Göçüp Ergenekon'dan çıkalım. Ergenekon dışında kim bize dost olursa biz de onunla dost olalım, kim bize düşman olursa biz de onunla düşman olalım.''

Aybey Sana katılıyorum, Gerçek Türklerin Tarihteki Başarılarında Büyük Rol Oynayan Sebeplerinden biride Başka Milletleri Bağırlarına Basabilmiş olmalarıdır. Günümüzdeki Tablo Türklere Yaptırılıyor gibi Görünen Irkçılık olayları hepside Gladyo ve Onun Kulu Olmuş Satılıkların Oyunudur....

Bu Oyun içinde Oyun olan Enteresan Tarihte Emsali Görülmemiş Bir Oyun yumağıdır, Genel Hedef Kitlelere Yapılarında Hiç olmamış Düşünceleri Enjekte edip, İçerden Türkiyeyi Hacklamak.

Destanlardaki Olağanüstülüklere Gelince Ben Ergenekon Türeyiş Destanını Böyle Okumamıştım O Yüzden Garipsedim. Sanırım Tarih Bilgisi olarak bi Kitapta Okumuştum Destansı Anlatımı buymuş demek.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 3278 Toplam Mesaj: 33