folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türeyiş Destanı

Türeyiş Destanı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

cepni bunu yazdı:
    -----------------------------

Aybey bunu yazdı:
    Arabın koca kayayı havada asılı tutmasına şaşırmayan  , arabın ölüyü diriltmesine şaşırmayan benim Türk destanıma niye şaşırıyor ki ? Adı üzerinde Türk Mitolojisi bu ve Türk mitolojisinde de Kurt her zaman için sağlam ve karakterli bir Türk erkeğini sembol eder ve yine dişi Kurt'ta cesur ve sadık Türk Kadınını sembol eder.
    O Arap dediğin Peygamber! Ağzını topla! İslamiyet ruhumuz Türklük bedenimizdir ki ruhsuz beden ceset olur çürür gider. Salt Türklüğü alıp İslamiyeti inkar eden her zihniyet en az PKK illeti kadar zararlıdır bu millet için. Türk milleti her daim dinine hürmetkar olmuştur ve şu anda milletimizin çoğunluğunun dini İslamdır! Maksadın misyonerlik yapmak ise başka bir kılıf seç kendine Türk milliyetçilerinin adına leke sürme!

İslamiyet , arap kültürünün töresinin özünden gelen bir dindir ve Türk ırkının ruhu için pkk dan daha zararlı olmuştur. Ayrıca islamiyetten önce zaten hem ruhu hem bedeni olan bir varlık için ayrı bir ruha gerek yoktur. Ancak bunun tartışmasının devam etmesi kimseye yarar getirmeyecektir,  siz nasıl arap dinine inanmayan Türkleri Türklükten "afaroz etme" yetkisini kendinizde buluyorsunuz ve hatta terörist ile aynı tutabiliyorsunuz şaşırılacak şey budur. O zaman bir başkasıda "arap dinine" inanan sizleri araptan sayıp arap muamelesi yaparsa birgün ne diyeceksiniz ?

Ben böyle birşeyin olması taraftarı değilim, ki dini inancı kanaati her ne olursa olsun kendini Türk kimliğinden gören, "Ne mutlu Türk'üm"  diyen her ferdimizin milletimiz içerisinde görülmesi Türk milletinin çıkarınadır. Zaten düşman gelmiş kapıya dayanmış, Türkleri sen buna inanıyorsun / inanmıyorsun diye kurduğun fevri ifadelerle birbirine düşürmek pkk dahil tüm düşmanların ortak hayalidir. 

Asıl ortada dini bir mevzu bile yok iken, Aybey arkadaşımız bir Türk destanını burada hatırlatmak istemiş sadece ve sen bu destandan arap kimliği ve arap dini adına aynen bir arap gibi tepki gösterir , Türklerin mitolojisinden bile bu kadar rahatsız olabiliyor iken bedenin bile Türk olduğundan şüphe duymamız gerekmez mi ?

Benim çok şükür bedenim de ruhumda Türktür, misyonerlik varsa da bu bütün içindir. Bence sende dediklerin konusunda biraz daha düşün

herşeyin bir şeyi vardır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

cepni bunu yazdı:

Lemuria
    xz
    mosquit0

adlı 3. kişiler siz şimdilik üzerinize düşen vazifeyi ifa ederken bir yandan da Aybey denen kurt görünümlü sansara verdiğim cevabı okuyun:

Türk milleti var olduğu günden beri her zaman bir Yaratıcıya inanmıştır bu bir. Türklerin büyük gruplar halinde İslam'a geçmesinin sebebi de İslamiyet ile Göktanrı dininin benzerliğidir bu da iki. Şimdi size tarih ve din dersi verecek değilim çünkü biliyorum ki sizin niyetiniz ders almak değil sadece ve sadece milliyetçilik eşittir ırkçılık mantığını oturtmak. O yüzden size bu kadar kelamı kafi görüyorum.

Benim esas söylemek istediklerim bu konuyu okuyan diğer arkadaşlaradır:

Türk hiçbir zaman dinsiz olmamıştır ve hiçbir zaman dinsiz olmayacaktır. Allah ı ve dini yani maneviyatı inkar eden Türk, Türklüğünü kaybetmeye mahkumdur. Türk tarih sahnesinde daima maneviyatından almış olduğu inanç ile zirveye oturmuştur. Bugün içinde bulunduğumuz aciz durumun AB ve ABD illetlerine mahkum olmamızın esas sebebi de maneviyatımızı ve töremizi unutmuş olmamızdır. Bunu çok iyi bilen Türk düşmanları da Türk'ün maneviyatını yok edip gücünü kırmak için bu vatandaşlar gibi kurt görünümlü çakalları aramıza salmışlardır! Maksat Türklük adı altında Türk'e maneviyatını unutturmak sonrada geride kalan ve sadece materyalden ibaret olan yığını yok etmektir. Bu kişiler ya bilinçli olarak bu konuyu işlemekte ya da maalesef gaflet içinde yüzmektedirler. Talas savaşından itibaren Türklük ile İslamiyeti ayırmak Alparslanı, Fatihi, Yıldırımı, Yavuzu ve dahi Atatürkü inkar etmek, Türk tarihini yok saymak demektir! Ve arkadaşlar şundan hepiniz emin olunuz Kürşad atamız da Attilla atamız da eğer İslamın son din olarak indiğini görselerdi mutlaka müslüman olurlardı. Türk milliyetçiliği ırkçılığı reddeder, Türk milliyetçiliği dinsizliği reddeder, Türk milliyetçiliği her türlü emperyalizmi ve bölücülüğü reddeder. Lütfen bunlar gibi kişilerin yazdıklarına bakıp da Türk milliyetçileri hakkında yanlış yorumlarda bulunmayın. Saygılarımla..

Ortada eski bir Türk destanının tartışılması konusu var ve bunu nasıl da demogoji malzemesi yapıyorsun, kendi gerçeklerine alet ediyorsun gerçekten  hayret verici.Demek siz gerçekten Türk kimliğinden rahatsız olacak kadar araplaşmışsınız ??!!

Türkler hiç birzaman dinsiz olmamıştan başlayalım ;  peki aborjinler olmuş mu ya da her hangi bir toplum biz dinsiziz demiş mi ?? onlarda belki "Abunga" nın maneviyatına inanıyordur kim bilir ? Peki komşu kabilenin tanrısı "babunga'ya"  inanıp kendi inanç ve kültürlerini aşağılamaları saygı duyulması gereken bir davranışmıdır ? İslam iddia ettiğin gibi, sandığın gibi birşey değildir arap maneviyatının kültürü ve töresinin cisim bulmuş halidir, ilahi bir kudrete dayandığını iddia ediyorsun ki  - unutma bu sadece senin fikrin.  Türk kültüründen ve kimliğinden bahsediyorsan araptan gelen kültürde, amerikadan gelen kadar yozlaştırıcı ve asimile edicidir. Hatta daha fazlasıdır çünkü amerikan yada japon kültürünü kabul etmiyorum deme özgürlğümüz vardır oysa islam cübbesine bürünmüş arap kültürünü hayır ben kabul etmiyorum denildiğinde senin gibiler her nasılsa, her kim olduklarını sanıyorlarsa Türklükten aforoz etme hakkını kendilerinde görebiliyorlar. Baştan beri dediğim şey şudur - lütfen dikkatli oku  -  eğer Türk milliyetçisi isen, Türk milletinin tarafındaysan yabancı kültürler ve yabancı ideolojileri bahane ederek Türklerin arasına fesat sokulmasına en başta sen karşı olmalısın. İslam bahanesiyle Türk destanlarına Türk töresine dil uzatmanın aşağılamanın,  rus dini/ideolojisi komünizmi bahane ederek Türk devletine saldırmaktan ne farkı vardır söylermisin ? Ki eminim komünistlerle bir tutulmak ağrına gitmiştir - gitsin ! , nasıl ki  sırf arap dinine inanmadığm için pkk ile bir tutulmakağırıma gittiyse. Aybey e sansar diyorsun mesela , bu hakaretinin nedeni sırf senin gibi arap dinine inanmaması ise gidip arap denen çöl hayvanının yanında savaşabilirsin. 

ancak benim fikrim , Türk üm diyen insanların birbirine karşı biraz daha toleranslı olması, kol kırılır yen içinde kalır demesi ve düşmana kendimizi güldürmemesi yönündedir. Temennimde budur, Türk olmayı kabul ettikten sonra istersen "krem peynire inan"  bunun doğrusunu yanlışını tartışmam, ama krem peyniri tutup da birilerini mensubu olmaktan övünç duyduğumuz millet içinde ayrımcılık yaratılmasına, bireylerin birbirine kötü bakmasına alet etmemelisin - eğer Türk milliyetçilğinden bahsediyorsan elbette. 

shockman sen Türk milliyetçiliğinden bile bahsetmiyorsun, provakasyon amaçlımı böyle konulara yazıyorsun merak ettim. Bizde farkındayız heralde Kurtlar ile insanlar arasında verimli sonuç veren cinsel münasebetin olmayacağını ancak pagan kültürlerinde doğanın ruhları genellikle bir hayvanlar ile temsil edilir , doğadan gelen ruhun insanoğluna etkisi örneğin kurtların, kartalların, yılanların insanlarla bir olması onlarla etkileşimde bulunması şeklindedir. Bu sembolik anlatımdır dediğim gibi. Arap dinindeki abuklukların okadar bile anlamı yok mesela örneğin muhammed neden ayı bölmek gereği duymuş , isa neden suyu şaraba çevirmiş  ?

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 3580 Toplam Mesaj: 33