Türk Düşmalığı (Türkofobi)
-
"Kıbrıs'da askerlere uygun adım yürüme eğitimi verilirken söyletilen "En iyi Türk, ölü Türk" sloganı, 2008 yılında hükümet tarafından alınan bir kararla yasaklandı."
Dai alinti yapacaksan ayrintilara dikkat et istersen. Guney Kibris olucak o !
-
HighElf bunu yazdı:
-----------------------------
HaYVaN bunu yazdı:
Türkler müslüman olmasa "türkfobi" diye birşey de olmazdı.
Adamlar islamdan korkuyorlar açıkçası.
-----------------------------zaten arnavutlara boşnaklara filanda ırkçılık yapmalarının sebebi islam ...
-----------------------------bunu stratejistlerin yaninda soyleme , dotuleri ile gulerler sana :D
isin ana temelinde , yugoslavya vardi , cekoslvokaya . Eski ve sovyetlerin , avrupa ve abdye karsi en guclu avrupa kalesi .
Ilk once cekoslovakya yi dagittilar :) cekler ve slovaklar simdi biri ab ( abd ) parcasi digeride bu yolda .
sonta yugoslavya . Hani amerikanin dokunsa , rusyanin 3. dunya savasini cikarir dedigi ulke :)
amerika komunizmin yikilmasi ile girisimlerini hizlandirdi :) yugoslavya slavlar arasinda bolundu . Ama bu yeterli degildi , sirp , hirvat , shop gibi slavlar hala ortodoksluk adi altinda komunistlere bagliydilar :)
bunun icin orada bir etnik savas cikmaliydi , amerikanin ( natonun ) mudahalesi icin bahane olucak bir savas . Tabi buda "dunyadaki en guclu silah dindir" kelimesini dogru cikaran bir neden olucakti. Yani din .
o bolgedeki musluman slavlarla , hristiyan slavlarin arasi acildi ,savaslar yapildi . sayisiz cocuk oldu , kadin tecavuze ugradi . olen yaslilara , yetim kalanlara deginmedim bile :)
sonucta bugun 3. dunya nedeni olucak denilen yugoslavyadan , makedonya , sirbistan , karabag , bosna , kosova , hirvatistan , slovenya ulkeler cikti :) ne tesaduftur ki sovyetlerin , avrupaya karsi en buyuk tehtit olusturan bu ulkeleri artik birer AB ( avrupa ) ulkesi olma yolunda.
senin musluman dedigin ulkelere gelince . Onlar askerlerini " Allah-u Ekber" diye karsilarlar ama , ordu amblemlerinin ustunde Amerikan bayragi vardir :)
Al sana islam dusmanligi :D haha hepsi avrupanin parcasi . makedonya , bosna , kosova , karabagda da musluman ve turk dolu. onlari neden aliyorlar AB ye ? :D
yapmayin ya , bana cemaatcilerin doldurdugu fikirlerle gelmeyin :) komik oluyor ...
-
Komik tabii.
Boşuna minareleri söküyorlar. Cübbeli ahmet hoca boşuna o minare bi yerinize batıyor dememişti zaten :\
-
HaYVaN bunu yazdı:
Komik tabii.
Boşuna minareleri söküyorlar. Cübbeli ahmet hoca boşuna o minare bi yerinize batıyor dememişti zaten :\
hehe :D -
edit
-
HaYVaN bunu yazdı:
Komik tabii.
-----------------------------sana muslumanlarin yaktigi kilislerden bahseden oldumu ? bideo istermisin ? belki hosuna gider somurtmazsin ...
bir insanin beynini 10 yasinda beridir , yikarsan ... olucagi budur :)
-
maximuss bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
Komik tabii.
-----------------------------sana muslumanlarin yaktigi kilislerden bahseden oldumu ? bideo istermisin ? belki hosuna gider somurtmazsin ...
-----------------------------Hükümetin onayıyla minareler susturuldu.
Türkiye'de devletin onayıyla kaç kilise yakıldı? Ya da çan susturuldu?
-
SoYSaL bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
"ürkofobyanın kökleri hacli seferlerine dayanir "
daha girisinden cemaat yazisi oldugu belli :)
turkofobinin kokleri avrupada, perslerde , cinde hunlar .hindistanda timur , Afrikada araplarda memluklerden dolayi baslar . bu kadar basit !
ayrica itanlyada degil , avrupada , rusyada turkler pis kokar , ve hepsi karadir onlara gore :D hatta bir ingiliz cocukla konusuyordum . Kardesi benim kardesime benziyordu , cocuk nazi manyagiydi . pederin mavi gozlu oldugunu gorunce bana senin baban jenissarry demisti :D
adamlar geliyorlar tatile goruyorlar burda kromagnumlari , sonra turkler kara :D
kromagnumlar gidiyorlar rusyaya , orada parayla ruslara kayniyorlar , ruslara gore turkler kara :D
burada bile var , adam diyarbakirdan gelme ama kizlara " ay am foram istanbul " diyen tiplerle dolu :)
maximus sen kelime kalabalığı yapıp ortaya sallıyorsun hep bak kaç keredir tutuyom kendimi ama biraz konuyu doğru yollarla aydınlat.kaş yaparken göz çıkarıyorsun kelime kalabalığıyla da sansürlüyorsun..
-----------------------------ben bunlari yasadim ordan biliyorum :) sana sacma gelebilir , ama tr disinda gercekler bunlardan ibaret ...
-
Kendi özeşeltirisini dürüstçe yapamayan bir milletin başına neler gelir kim bilir...
bi gün elimde olsa bütün lise tarih kitaplarını yakardım.bi gaza getirmişler hani işeyarasa tamam da heriflerin bağırıp yorulduktan sonra uymasından başka etkisi yok.
-
HaYVaN bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
Komik tabii.
-----------------------------Hükümetin onayıyla minareler susturuldu.
Türkiye'de devletin onayıyla kaç kilise yakıldı? Ya da çan susturuldu?
-----------------------------bunu yaptiranlar kimler ona bakicaksin , bak orada belirttim "en buyuk silah din dir " dedigim kisimda yazdim !