Türk Düşmalığı (Türkofobi)
-
maximus kardeş sen nerelisin ?
-
Bende din üzerinde duruyorum.
Türkler müslüman olmasa emin ol hiçbir şekilde anti-türk taraftarları olmaycaktı.
Daha yakın tarihte Almanlar ve italyanlar diğer milletlerle savaştı. Şimdi hepsi can ciğer.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Türkler müslüman olmasa emin ol hiçbir şekilde anti-türk taraftarları olmaycaktı.
Daha yakın tarihte Almanlar ve italyanlar diğer milletlerle savaştı. Şimdi hepsi can ciğer.
sonuna kadar katılıyorum -
hatta arnavutluktan İsmail kadare gibi dünyaca tanınmış yazarları Arnavutları aslına döndürüp hristiyan yapmak için çalışıyor fransa desteğini alarak ...
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Cinlilerde zaten muslumaniz diye sevmiyor degilmi bizi ?
araplar osmanliyi musluman bir imparatorluk olmadigi icin satti :D
iran surekli osmanliya musluman oldugu icin saldirdi .
komik sebep :)
simdi o makedonya, bosna , kosova ulkeleri amerika ile can ciger :) ee ne degisti ?
siz gercekleri goremiyorsunuz veya cemaatcilerin size anlattigi yalanlara inanmak istiyorsunuz :)
fazla uzatmaya gerek yok , gecmiste ornekleri mevcut.
-
Şimdiki zamandan bahsediyoruz. İran ve çin sevmiyor mu türkiyeyi?
Kafanız geçmişe takılıp geliyor. Bunun içinde gelişemiyorsunuz.
-
Kedi götünü görmüş yara sanmış.
-
Geçmişte ingiltere amerika savaştı; geçmişte alman rus savaştı.
Kimin haklı ya da haksız olduğunun önemi yok çünkü şimdi hepsi müttefik.
...
Ama Türkiye yunanlarla savaştı diye onlarla dost olamaycak. Mantık bu :|
Valla kusura bakmayın bu mantık değişmedikçe yerinizde sayarsınız.
-
Burada Şöyle bir soru aklıma geliyor Korkulan bir ülke mi? yoksa sevilen bir ülke mi olmalıyız.?
-
HaYVaN bunu yazdı:
Şimdiki zamandan bahsediyoruz. İran ve çin sevmiyor mu türkiyeyi?
Kafanız geçmişe takılıp geliyor. Bunun içinde gelişemiyorsunuz.
-----------------------------off , belirli kaynaklardan takip etme :D yapma bunu her seferinde beni tahrik ediyorsun . yaziyorum ama senin yikanmis beynin algimalak istemiyor :)
benim uygur kiz aradasim var. Cinlilerin uygurlari neden sevmedigini sordum . din ile alakali bir cevap alamadim genelde . sadece uygurlarin turk-islam milliyetciligine hastayim :) bizdeki turk-cemaatcilik ile alakasi yok :) ozal cok sukur fetullah zhrini o topraklara serpemedi (sincan,urum) simdi uzun uzuna yazdirma :)
iran konusunda sana iki ornek vericem !
Azeriler gecen sene iranda neden ayaklandi ? neden "haray haran men turkem " diye bagirdilar , irani inlettiler , neden ahmedi necat tebrizde turkce konusmak zorunda kaldi ? :D
en basit olarak , bizim dizileri bilirsin . arap ulkelerinde cok izlendi :)
araplar bu dizileri dinen "harammi ? gunahmi ? " diye tartisirken , konuyla alakasi olmayan iran gazeteleri " turkler dizileri ile turanciligi araplarin uzerinde etkin kilmaya calisiyorlar " yazilari ile manset yapmislardi :) iran mitolojisine bakarsan , hani iranda ok atip bir komutani olduren genc vardir , o komutan turktur (turandir ) .