folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk Düşmalığı (Türkofobi)

Türk Düşmalığı (Türkofobi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Ben hiçbirşey yazmadım.

En başından beri diğer milletlerin biz türklerden müslüman olduğumuz için nefret ettiklerini yazdım.

...

E tabii türkün tarihini ingiliz tarihçilerden dinleyen adam ne bilsin gerçeği :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben hiçbirşey yazmadım.

En başından beri diğer milletlerin biz türklerden müslüman olduğumuz için nefret ettiklerini yazdım.

...

E tabii türkün tarihini ingiliz tarihçilerden dinleyen adam ne bilsin gerçeği :)

Ortaköy tarihi ;)

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

HighElf bunu yazdı:

Turan da tüm özbek uygur kazaklar için kullanılır onlar hiç aralarında savaşmadı mı :D yugoslav mantığıda aynı şekilde ;) neyse sen nerelisin ?

savaslar belirli sebeplere dayanir , yazili  degil ama halk arasinda  anlatilan hikayelere .

mesela gokturk ile hunlarin savasinin sebebi hunlarda kiz alicak olan gokturk prensesin olumune dayandigi soylenir .

turkler ayni irktayken , nasilda irkcilik savasina doner ? :D

irk savasi nedir , ne anlama gelir biliyormusun ?

mesela amerikanin 1700 lerde kizil derili insanlari oldurmesi irk savasidir :)

bence sen once iyice  anlatmak istedigini tam olarak yaz.  sonra tartisalim ...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Ben hiçbirşey yazmadım.

...

ee bu alltakini , 2. sayfada sen yazmadinmi ? Turkun tarihi derken ? :D turkoloji denilen bolum vardir . Tarihte bununla ilk ilgilenen Kasgarli mahmut , sonrasinda rus tarihciler olmustur . gokturk kitabelerini cin kaynaklarindan kim bulmus arastir ? kazim mirsan gibi adamlar Ataturk sayesinde piyasaya cikmis . yoksa osmanli zamaninda turk diye bisey yoktu ( tartisma cikmasin diye fazla girmiycem bu konuya ,gecen sefer ornekleri ile gosterdim ) ...

HaYVaN bunu yazdı:

Türkler müslüman olmasa "türkfobi" diye birşey de olmazdı.

Adamlar islamdan korkuyorlar açıkçası.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

HighElf bunu yazdı:

Turan da tüm özbek uygur kazaklar için kullanılır onlar hiç aralarında savaşmadı mı :D yugoslav mantığıda aynı şekilde ;) neyse sen nerelisin ?

savaslar belirli sebeplere dayanir , yazili  degil ama halk arasinda  anlatilan hikayelere .

mesela gokturk ile hunlarin savasinin sebebi hunlarda kiz alicak olan gokturk prensesin olumune dayandigi soylenir .

YUGOSLAV

------------------------------------------------------------
                                         |                       |                     |                           |
                                       Sırp                  Boşnak             Hırvat                     Slovak

TURANİD
                                        ----------------------------------------------------------------
                                        |                   |                    |                   |                  |
                                    Türk               Kazak              Özbek            Türkmen          Hun ...

boşnaklar ayrı bir ırk değildir onlar müslüman sırptır etnik kökene bakarsan. Lakin müslüman oldukları için ve zaman içinde müslümanlar kendi aralarında hristiyanlar kendi aralarında evlendikleri için belirli genetik farklılıklar oluşmuştur tıpkı bir kazak türkünün bir türkiye türküne benzemediği gibi ;) Boşnak katliamı bir ırksal temizliktir doğru ama konu o değil :D Özbekle türkmen arasında savaş olduğu gibi özble türkmen arasında da savaş olabilir ama bu savaşın boyutu ırksal temizliktir veya üstünlük çekişmesidir orası tartışılır.

Sonuç avrupada türkofobi haçlı seferlerinde başladı ;)

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

HighElf bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

HighElf bunu yazdı:

YUGOSLAV

------------------------------------------------------------
                                         |                       |                     |                           |
                                       Sırp                  Boşnak             Hırvat                     Slovak

TURANİD
                                        ----------------------------------------------------------------
                                        |                   |                    |                   |                  |
                                    Türk               Kazak              Özbek            Türkmen          Hun ...

boşnaklar ayrı bir ırk değildir onlar müslüman sırptır etnik kökene bakarsan. Lakin müslüman oldukları için ve zaman içinde müslümanlar kendi aralarında hristiyanlar kendi aralarında evlendikleri için belirli genetik farklılıklar oluşmuştur tıpkı bir kazak türkünün bir türkiye türküne benzemediği gibi ;) Boşnak katliamı bir ırksal temizliktir doğru ama konu o değil :D Özbekle türkmen arasında savaş olduğu gibi özble türkmen arasında da savaş olabilir ama bu savaşın boyutu ırksal temizliktir veya üstünlük çekişmesidir orası tartışılır.

Sonuç avrupada türkofobi haçlı seferlerinde başladı ;)

tarihi yalnis biliyorsun :) bakma bende bilg. muhendisi ogrencisiyim ama Turk lugume ( turk olmadigimi soyleyenler ) cok oldugu icin tarihi biraz fazla arastirdim . ben bu yuzden okulda prof. tartistim , 3 seneme maal oldu .

turanid ===> finn , magyar , turkic  ama kazaklara bakarsan pek turanid degilde mogolid kaliyorlar .  cunku kazaklar , dest-i kipcak topraklarini alan mogollarin ,kurulan altin orda devleti halkini , oraya goclerle bu mogollari turklestirmis kupcak turklerinin karisimidir kazaklar .

din savasidir , senin sirp , bosnak dedigin irk savasi degil. Ayni irkin savasidir .

Irk savaslari olmustur , ornekte verdim . Iki farkli irk . Amerikan(europid) irki ile mogolid kizil dereli irki veya semitler ile aryanlarin savasi . irk savasi diyebilmemis icin iki ayri  irkin savasmasi lazim .

ama sirplarla , bosnaklar ayni irktan ve bunlar din yuzunden savasti . Sirplar ortodoks hristiyan , bosnaklar sunni ve iclerinde biraz alevi muslumanlarda var. onlarin savasi din savasiydi yani . ilk sayfada da belirttim . Bugun en buyuk silah "din" dir . kitleleri savasa gotururler bu sebepten dolayi ...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

islamdan değil Türklerden korkuyorlar...Karıştırmayın !

Türkler müslüman olabilir...O zaman Türklerin çoğunun siyah saçlı olduğunu düşünüp diğerleri siyah saçlı insanlardan korkuyor mu diyeceğiz ?

Bizim savaş başarılarımız, ne durumda olursak olalım, toprağımız için öleceğimiz durumundan korkuyorlar..Hoş bunu psikolojik savaşla değiştiriyorlarda bakalım..

Toplam Hit: 4127 Toplam Mesaj: 58