Türk Düşmalığı (Türkofobi)
-
Uygur kız arkadaşınla Türkiye Türklerinin ne alakası var?
O zaman dayanak hz. adem olsun bütün düşmanlık bizim millette karşı duyulsun.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------cinliler turkleri hala semiyormu bugun yazdin ya ? o_O
-
@maximuss
yuguslovya ırkçılıktan dağıldı, osmanlı dava-yı kavmiyetten dağaldı, çindeki uygurlar ırkçılıktan ayrılmak istiyor, irlandalılar ırkçılıktan ayrıldı gözünü sevim türkiye gibi bir ortamda kavmiyet gütme ;)
-
maximuss bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------cinliler turkleri hala semiyormu bugun yazdin ya ? o_O
-----------------------------Türkiyeyi dedim uygurlardan bahsetmedim. Yazıya bakabilirsin.
-
HaYVaN bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Türkiyeyi dedim uygurlardan bahsetmedim. Yazıya bakabilirsin.
-----------------------------Turkiyenin adida Turk ile basladigi icin onlarinda bize bakis acilari ayni , bazi yabanci forumlarda takilirsan anlarsin . internette bu nefret konularini insanlar daha rahatca ifade ediyorlar :)
nasil her turk(kazak , turk , tatar ) cinlilere kotu bakiyorsa , durum ayni .
HighElf bunu yazdı:
@maximuss
yuguslovya ırkçılıktan dağıldı, osmanlı dava-yı kavmiyetten dağaldı, çindeki uygurlar ırkçılıktan ayrılmak istiyor, irlandalılar ırkçılıktan ayrıldı gözünü sevim türkiye gibi bir ortamda kavmiyet gütme ;)
-----------------------------yugo-slavia = kelime anlami olarak guney slavistan . bumu irkcilik ? sirplar, makedonlar , hirvatlar , slovenler slavdir :) ne irkciligi ya :D
uygur cin konusunda haklisin . irkcilik :) zaten bende onu soyledim . Turk cin dusmanligi ...
-
maximuss bunu yazdı:
-----------------------------Turkiyenin adida Turk ile basladigi icin onlarinda bize bakis acilari ayni , bazi yabanci forumlarda takilirsan anlarsin . internette bu nefret konularini insanlar daha rahatca ifade ediyorlar :)
-----------------------------Bir yabancı forumdan alıntı alarak kaynak gösterebilir misin?
-
HaYVaN bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
Turkiyenin adida Turk ile basladigi icin onlarinda bize bakis acilari ayni , bazi yabanci forumlarda takilirsan anlarsin . internette bu nefret konularini insanlar daha rahatca ifade ediyorlar :)
-----------------------------Bir yabancı forumdan alıntı alarak kaynak gösterebilir misin?
-----------------------------yorma beni :)
en basitinden gir youtube da , turkish uygur video diye arat . altinda cinli turk kapismasini goruceksindir :)
debasir neden huns in china videosunda yorumlari kaldirdi ???
cevabi basit :) millet cin turkiye arasinda savas cikariyordu ...
-
Youtube'daki kapışmaların nedeni iki tane polat alemdarın millete küfür atmasından kaynaklanıyor.
Yaşları maksimum 13-14'tür.
...
Diğer milletlerin Türkiye'den nefret etmesinin tek sebebi müslüman olmalarıdır.
-
Turan da tüm özbek uygur kazaklar için kullanılır onlar hiç aralarında savaşmadı mı :D yugoslav mantığıda aynı şekilde ;) neyse sen nerelisin ?
-
HaYVaN bunu yazdı:
Youtube'daki kapışmaların nedeni iki tane polat alemdarın millete küfür atmasından kaynaklanıyor.
Yaşları maksimum 13-14'tür.
...
Diğer milletlerin Türkiye'den nefret etmesinin tek sebebi müslüman olmalarıdır.
-----------------------------benim tanidigim balkan turkleri var , bir kac tanesi turkiyeden , kurdlerden oturu nefret ediyor .
ilk basta turk fobisi yazdiniz , yemdi . simdi turkiye fobisine cevirdinzi olayi :)
daha ne yazayim . bunlarada cevap vericem konuyu gene baska yere aticaksiniz .
14-15 demissin . hadi ya , profillerinde 25-30 arasi yaziyor ...