Türk İnsanı Bu Kadar Mı Cahil?
-
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------
Bana göre başlık "Türkiyede yaşayanların bazısı bu kadar cahil olabilir mi?"
olmalıydı cevabım evet olabilir ne var ki bunda olurdu.
Sözde dünya devi Amerikada "U" ile başlayan 3 tane ülke ismi söyleyin diye soruyolar 100lercesi USA yani kendi ülkelerini dahi söylemedi.
H2O yani suyun zararları hakkında bi yazı yazmışlar işte belli bi orandan fazla alınırsa öldürür.Bakteri vs yaşaması çoğalması için ortam sağlar tarzı.
Yasaklanması için 1000lerce kişiden imza aldılar.
Yani normal.
Ha orana vursak fazla mı olabilir.
Oran versem siyasete kaçabilir en iyisi susayım.
Her toplum hakettiği şekilde yönetilir.
-----------------------------Katılıyorum
Soruyu bilemediler diye Türk milletini cahil ilan etmemeliyiz
Herkezin uzmanlık alanı farklıdır
-
ben bu ölkede mısır piramitlerinin türkiyeden kaçak götürüldüğünü sanan insanları da gördükten sonra artık hiç bir şeye şaşırmam ....
-
http://www.youtube.com/watch?v=-qJpX8sftAU
-
Milletinizle dalga geçmek için yer aramayın. Her toplumda cahil mevcut. Buyur stupid Americans serisi http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE Baştan sona izlersen, oturur "kainatta bu salaklarla nefes alıyorum" diye ağlarsın. Hiç bir toplum fabrika ayarları olarak "okuma arzusuyla" doğmadı. Ayda 600 tl kazanan adamın Türk Siyasi Tarihiyle alakalı bilgisinin olmamasını, geçmiş siyasi hareketleri takip etmeye hevesi-alakası olmamasını doğal karşılıyorum.
-
hocam atatürkü tanımayanlar bile var hala cahillik nerde kaldıki :S
-
Haberleri ben de izledim. Üzüldüm açıkcası bu kadarda olmaz yani
-
Oha dpnin başına adnan menderes mi gelmeliymiş? Abi hiç bu kadar dar açıdan bakanı görmemiştim. Şu an İsmet İnönü'de büyük bir yükseliş görüyorum. Bence o daha iyi olur gibi.
-
bakınız : Aziz Nesin'in büyüklüğü!
-
trajedi komik olaylar türk vatandaşınız kendisi nekdar bilgisiz yetiştirdiğiyle alakalı. adamın kitap okumaya zamnı yok artık. ya nette facebookta dolaşır millet yada nette sağda solda. eline alıp gazete kitap okuduğumu var milletin yok. millet aç kalmayalım açıkta kalmayalım olayında birr yandan ama milletin bilgilenmesini istemiyorlar. Bilgilenirse başa çıkamaz kimse
-
Eğitim 10 dakikalık birşey değil ki acilen birşey yapınca herşey düzelsin, ülke cennete dönsün. Lisede kopya çek, dersi dinleme, dinleyene engel ol, matematiğe 'ama hocam bu hayatta nerde karşımıza çıkacak ki?' zihniyetiyle yaklaş; üniversitede devam zorunluluğu olmayan derslere girme, olanlarda da dersle ilgilenme, karı-kız peşinde koş; kamu kurumlarında işe girince yatarak para kazanmaya bak, sorumluluktan kaç; kitap okuma, okuyanla dalga geç; sanatı boş iş olarak gör...
'Daha sonra halk neden böyle, nasıl düzelir?' de. Düzelmez canım düzelmez boşa uğraşma.
pi es: Konuyu açan üstüne alınmasın, genel konuştum. Etrafımda çok var 'ülke neden böyle, halk neden cahil?' deyip kendi cehaletini görmeyen.
-----------------------------