Türk İnsanı Bu Kadar Mı Cahil?
-
türkler cahil degil ki gerizekalı bunu gayet açık ve net söleyebilirim okumamış kesmin %90ı gerizekalıdır
-
mesajı okumadım ama evet cahil
-
ben kız arkadaşlarımdan birine Türkiyenin ilk cumhurbaşkanı kim diye sordum nedese beğenirsiniz. "O şişko adam vardı ya oydu" diyor bana bahsettiği şişko adamda Süleyman Demirel :D
çok cahil abi milletimiz
millete amerikadaki hayvanat bahçesinde dinozor varmış diyorlar millet gidip görmek lazım diyor :D
-
100 kişiye sorup sadece abidik gubidik cevaplar veren 5 kişinin cevaplarını yayınlıyolar.
sizler gibilerde kendi milletinize gerizekalı demekten haz alıyosunuz.
eğer illaha bi zeka değerlendirmesi yapacaksak, o videonun yalnızca saçmasapan cevap verenlerden oluşturulduğunu kavrayamayanların birtakım kavrama ve algıda gecikme sorunları olduğu düşünülebilir...
lütfen kendi milletinizi hakir görmekten vazgeçin.
kendi milletinizi hakir görmeniz için böyle görüntüler yayınlayanların oltasına gelmeyin.
-
Görünen köy
-
Ne buyuk adamdin be Aziz Nesin...........
-
adamların turk olduguna nerden karar verdin? soy agaclarınımı takip ettin?
boyle bir konuya bu sekilde baslık acarak en buyuk cahilligi sen yapıyorsun bilader.
haber kanalı tabiki aralarından en mal olanları secip sana gosteriyor bunun farkında degilmisin?
-
cahillik başka apolitik olmak başka.
-
Bu kadar mı meraklısınız kendi halkınızı "cahil" ile yaftalamaya. Bırakın Allah aşkına, saçmalıyorsunuz.
Tv kanallarının amacı izlenmek. İzlenmek için yapmadıkları şebeklik, yemedikleri bok kalmıyorken, bir kaç kişiye sorulup, şaibeli bir şekilde alınan saçma cevaplar doğrultusunda Türk milletine hakaret etmek, sizin Türk olmaktan ne kadar utandığınızı gösteriyor.
Türk halkı o saçma tv programında gösterildiği gibi cahil değil, aksine siyasi konularda diğer tüm halklardan daha bilgilidir. Bunun aksini idda edemezsiniz.
Avrupa ve Amerikada seçimler ve referandumlara katılma oranına bakın. %50 nin üzerinde katılımları bayram ilan ederek kutluyorlar. Oradaki insanlar bu kadar apolitik ve umarsız. Türk halkında bu oran %90 lara yaklaşıyor. Bu ne demek ? İnsanlar siyasetle ilgili. Görüşleri var. Umursuyorlar ve elbetteki takip ediyorlar.
Bu saçma yayına prim vererek yaptığınız "aziz nesinin ayaklarını öpeyim" , " cahlliğin daniskası" tarzında yorumlarınızı, "milletinden utanmak" olarak yorumluyorum ve sizi kınıyorum. Asıl cehalet o monitörün önünden, size verilen bir bilgiyi, doğruluğunu araştırmadan, mantık süzgecinden geçirmeden kanılara ve kararlara varmaktır.