Türk İnsanı Bu Kadar Mı Cahil?
-
-
o çekilen haberlerin çoğu gerçek değil birkeresinde bakırköyde denk gelmiştim. röpörtaj yapacakları kişilere size bu soruları soracağım sizde bu şekilde cevap vereceksiniz şeklinde konuşma yapılıyor. asıl sorun habercilik sisteminde.
-
adnan menderesi bilmiyo diye bi milletin hepsini cahil yaptınız.// siyasetle ilglenmeyen, yada siyasi meseleleri merak etmeyen insanlar için bundan tam 50 yıl önce ölmüş bi insanı bilmemek okadar da ayıp olmamalı.// ha bu arada sakın atatürküde tanımasınlar ozaman demeyin, saçmalamış olursunuz
-
mrk etmeyin nimet çubukçu hepsini halledicek Allahın izniyle :D
-
Öncelikle 10 kişi üzerinden bütün millet değerlendirilmez. Özellikle TV den izlemişsen . Televizyon kanallarında temel sistem çok izleyici kitlesini toplaaktır ve dikkat edersen ya cinayettir ya tecavüzdür yani haberlere baktığın zaman gösterilen olay 10 taneyse 8-9 tanesinde kesin olumsuz birşey var geriye kalan ikisi de işte demek böyle iyi insanlarda varmış dedirten cinsten. Kötü birşey bastırıla bastırıla verilir Ama bir yardımsever olsun genel olarak üzerinden geçiliverilir iş bitirilir.
-
kardeşim adamlar diyememiş alayının a.g diyte bana bir muhabir böyle bir soru sorsa alayının a.g derim halimize bir bakın 600 lira asgari ücretle bir kişi geciniyor diyor ben bu ülkede 600 tl ücretle bir kişinin gecinebilecegine inanmıyorum ve bir millet vekili aldıgı maaşı az diyor neden calışanını düşünmez o tyüzden ne benim vekilim olur nede benim başkanım başbakanın koy gitsin
-
Siyaset mi? Artık umrum dışı...
Kimin ölüp kimin yaşadığı önemli değil artık
-
evet gerçekten cahil. Hem cahil hemde bazı şeylere körü körüne inanma yeteneğine sahip.Geçen beyaz showda da aynı şekil bi muhabir çıkmıştı halk röportajı yapıyo.Cumhurbaşkanımızın adını bilemiyorlar ya.Yada cahillik demeyelimde herkes kendi gırtlağının derdine düşmüş.Başta kim var kim yok bilmiyo.Allah sonumuzu hayır etsin.
-
Bence;
Bu bir toplum mühendisliği çalışması ve bu çalışmanın yapıldığı bilgi ağına bağlı olanları(Bu tür haberleri izleyenler) da,olmayanları da ilgilendiriyor;Körler arasındaki şaşı durumuna gelirsek işte o zaman hayat çook ama çook zor olacak gibime geliyor.
-
Bu tip insanların oyları ile geliyor insanlar iktidara (: Geçenlerde neydi şu sarışın mal dedi ya hani çobanla oyum aynı olmamalı diye ilk başta yadırgadım ama bunları görünce hak veriyorum :S Hoş o bunlardan daha mal ama :D