folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk İnsanı Bu Kadar Mı Cahil?

Türk İnsanı Bu Kadar Mı Cahil?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spyMASter
    spyMASter's avatar
    Erkek

o çekilen haberlerin çoğu gerçek değil birkeresinde bakırköyde denk gelmiştim. röpörtaj yapacakları kişilere size bu soruları soracağım sizde bu şekilde cevap vereceksiniz şeklinde konuşma yapılıyor. asıl sorun habercilik sisteminde.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    adnan menderesi bilmiyo diye bi milletin hepsini cahil yaptınız.// siyasetle ilglenmeyen, yada siyasi meseleleri merak etmeyen insanlar için bundan tam 50 yıl önce ölmüş bi insanı bilmemek okadar da ayıp olmamalı.// ha bu arada sakın atatürküde tanımasınlar ozaman demeyin, saçmalamış olursunuz

çocuktum,büyüdüm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

mrk etmeyin nimet çubukçu hepsini halledicek Allahın izniyle :D

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Öncelikle 10 kişi üzerinden bütün millet değerlendirilmez. Özellikle TV den izlemişsen . Televizyon kanallarında temel sistem çok izleyici kitlesini toplaaktır ve dikkat edersen ya cinayettir ya tecavüzdür yani haberlere baktığın zaman gösterilen olay 10 taneyse 8-9 tanesinde kesin olumsuz birşey var geriye kalan ikisi de işte demek böyle iyi insanlarda varmış dedirten cinsten. Kötü birşey bastırıla bastırıla verilir Ama bir yardımsever olsun genel olarak üzerinden geçiliverilir iş bitirilir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

kardeşim adamlar  diyememiş alayının a.g diyte bana bir muhabir böyle bir soru sorsa alayının a.g derim halimize bir bakın 600 lira asgari ücretle bir kişi geciniyor diyor ben bu ülkede 600 tl ücretle bir kişinin gecinebilecegine inanmıyorum ve bir millet vekili aldıgı maaşı az diyor neden calışanını düşünmez o tyüzden ne benim vekilim olur nede benim başkanım başbakanın koy gitsin

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ssemih
    ssemih's avatar
    Erkek

Siyaset mi? Artık umrum dışı...

Kimin ölüp kimin yaşadığı önemli değil artık

Birşeyler ilk aşkımı hatırlatsa da son aşkım sendin asla anlamasan da...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flickR
    flickR's avatar
    Erkek
    evet gerçekten cahil. Hem cahil hemde bazı şeylere körü körüne inanma yeteneğine sahip.Geçen beyaz showda da aynı şekil bi muhabir çıkmıştı halk röportajı yapıyo.Cumhurbaşkanımızın adını bilemiyorlar ya.Yada cahillik demeyelimde herkes kendi gırtlağının derdine düşmüş.Başta kim var kim yok bilmiyo.Allah sonumuzu hayır etsin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Bence;

Bu bir toplum mühendisliği çalışması ve bu çalışmanın yapıldığı bilgi ağına bağlı olanları(Bu tür haberleri izleyenler) da,olmayanları da ilgilendiriyor;Körler arasındaki şaşı durumuna gelirsek işte o zaman hayat çook ama çook zor olacak gibime geliyor.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Bu tip insanların oyları ile geliyor insanlar iktidara (: Geçenlerde neydi şu sarışın mal dedi ya hani çobanla oyum aynı olmamalı diye ilk başta yadırgadım ama bunları görünce hak veriyorum :S Hoş o bunlardan daha mal ama :D

Toplam Hit: 6043 Toplam Mesaj: 50