folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk Irkının Fiziksel Özellikleri!!

Türk Irkının Fiziksel Özellikleri!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

ırk hea =))

başlıktaki şu ünlemler nedir peki ?

tarihçiler kavimler göçünden sonra saf ırk kalmadığını söylerler ve açıkçası sonunda sadece "alıntı" yazan bir yazının güvenirliğinden şüphe ederim

hem ben bu başlığın iyi niyetle açıldığını düşünmüyorum, şu ırk kelimesini kullanmayalım...

belki başlık biraz kayacak ama; Ne Mutlu Türküm Diyene...

dip not: şimdi cevap vermek zorunda hisseden olursa kendisini belirteyim; bir daha girmem bu başlığa =))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatal_Trag3dy
    Fatal_Trag3dy's avatar
    Dişi

Irkımı çok yakışıklı bulup hayırlı bir Türk evladı olamadıktan sonra...=))

Sizin terslemelerinizi de sınırı bilmeyip attığınız postları da boş buluyorum,kusura bakmayın...

Bu konu hakkında son postum da budur,saygılarımı sunarak iyi muhabbetler diliyorum...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    numune
    numune's avatar
    Erkek

Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
    -----------------------------
    mosquit0 bunu yazdı:

Ben Türk ırkını tipsiz buluyorum valla :$ =))

o senın ezikliğin :| 

Böyle postlar atarak fikrini beyan edenlere hürra hücum yapmanın neresi eziklik değil o.O

kusura bakma ama içine etmişin konunun madem adam gibi bişi yazmıcan hiç yazma

bu arada bunların hiçbiri bana uymuyo la :D

Götüyle inatlaşan donuna sıçar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    ya safkan olup olmamanın ne önemi var bizde ırk babadan geçer yahudi anlayışında bile anneden geçiyor... ayrıca bende soyumu araştırdım anne tarafı musul göçmeni türklerden baba tarafıda anadolu türkleşme sırasında göç etmiş türklerden  hangi boya bağlı bulamaıdm ama bizim soyda meslek askerlikmiş  24 ayar türküm şahsen kendimi öyle hissediyorum...

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Ben Türk ırkını tipsiz buluyorum valla :$ =))

Ayrıca bakınız : (Gördüğü her yabancıyı karizma sanan Türk kızları )

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

ya arkdaslar kız demıskı  türk ırkını tipsiz buluyorum bunda  bu kadar büyütülcek ne var  anlamıyorum reis  sendende böle bi  kelime  beklemezdim vallaha  sasırdım onu bırak bu konu buralara kadar  nasıl  geldı onada  hayret  edıyorum onuda bırak  o zencı muhappetını baslatan arkadas  nasıl hala  ban yemedı buna hıc  ınanamıyorum

edit: bu konuyu herhangı bır admının  görmediğine inanmak istiyorum

kontra bisiklet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    numune
    numune's avatar
    Erkek

adamgibi bunu yazdı:
    ya arkdaslar kız demıskı  türk ırkını tipsiz buluyorum bunda  bu kadar büyütülcek ne var  anlamıyorum reis  sendende böle bi  kelime  beklemezdim vallaha  sasırdım onu bırak bu konu buralara kadar  nasıl  geldı onada  hayret  edıyorum onuda bırak  o zencı muhappetını baslatan arkadas  nasıl hala  ban yemedı buna hıc  ınanamıyorum

sana deseler "Lanet olası pis Türkler" sen uzatmayalımmı dicen :S bi insan kendi ırkına böle dandik bişey söyleyebilir mi? saçmalık..

Götüyle inatlaşan donuna sıçar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    sen neden bahsedıyorsun hocam  kız  ben  türk ırkını  begenmıyorum demıs ve  hafıfletmek ıcınde sonuna gulucuk koymus  hangı lanet ırktan bahsedıyorsun bıraz  genıs dusunun ya

kontra bisiklet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

numune bunu yazdı:

adamgibi bunu yazdı:
    ya arkdaslar kız demıskı türk ırkını tipsiz buluyorum bunda bu kadar büyütülcek ne var anlamıyorum reis sendende böle bi kelime beklemezdim vallaha sasırdım onu bırak bu konu buralara kadar nasıl geldı onada hayret edıyorum onuda bırak o zencı muhappetını baslatan arkadas nasıl hala ban yemedı buna hıc ınanamıyorum

sana deseler "Lanet olası pis Türkler" sen uzatmayalımmı dicen :S bi insan kendi ırkına böle dandik bişey söyleyebilir mi? saçmalık..

Yahu ne var Lanet manet okumadım ben, Yok öyle bişey, Belkide Bir iki Türk Sevgiliden Çekmiştir, Tahribatın Ortamına Güvenerek Derdini Dile getirmiştir. Olamazmı, Türklerden Delikanlıları Eleştirmiş, Hoş Türk ney Bilmem X Irk Ney anlamış değilim ya neyse. Öyle İyi Aile Düşkünü Babayiğitler Vardırki Türklerde Denk gelmemiş sanırım. Neyse Kafam Karıştı Sanırım. :) 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

adamgibi bunu yazdı:

edit: bu konuyu herhangı bır admının  görmediğine inanmak istiyorum

Çok güzel bir konu, zenci muhabbetini açan arkadaşın banlanacak bir durumu da yok. Bu Türk erkeklerini tipsiz bulan arkadaş a gelince, Türkiye sınırları içinde yaşayan ama insanlarının dış görünüşlerini küçümseyen bir insana az bile şeyler söylendi. Hadi düşünce tarzına yorum yapılır ama genel olarak allah vergisi bir dış özelliğe direk genelleme yapan insanın sıfatını görmeyi, ona göre yorumlar yapmayıda isterdim. Anlaşılan arkadaşın baba tarafı farklı bir ırk dan geliyor ki, Türk erkeklerini küçümser bir yorum yapıyor...

Birde bizim yurdum ergen kızlarında, zenci, asyalı, avrupalı, amerikalı, kanadalı ve rus erkeklerine ilgi çoktur. Böyle insanlara bu yorumlar az bile...

.
Toplam Hit: 20099 Toplam Mesaj: 87