Türk Irkının Fiziksel Özellikleri!!
-
ırk hea =))
başlıktaki şu ünlemler nedir peki ?
tarihçiler kavimler göçünden sonra saf ırk kalmadığını söylerler ve açıkçası sonunda sadece "alıntı" yazan bir yazının güvenirliğinden şüphe ederim
hem ben bu başlığın iyi niyetle açıldığını düşünmüyorum, şu ırk kelimesini kullanmayalım...
belki başlık biraz kayacak ama; Ne Mutlu Türküm Diyene...
dip not: şimdi cevap vermek zorunda hisseden olursa kendisini belirteyim; bir daha girmem bu başlığa =))
-
Irkımı çok yakışıklı bulup hayırlı bir Türk evladı olamadıktan sonra...=))
Sizin terslemelerinizi de sınırı bilmeyip attığınız postları da boş buluyorum,kusura bakmayın...
Bu konu hakkında son postum da budur,saygılarımı sunarak iyi muhabbetler diliyorum...
-
Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
Ben Türk ırkını tipsiz buluyorum valla :$ =))
-----------------------------o senın ezikliğin :|
Böyle postlar atarak fikrini beyan edenlere hürra hücum yapmanın neresi eziklik değil o.O
-----------------------------kusura bakma ama içine etmişin konunun madem adam gibi bişi yazmıcan hiç yazma
bu arada bunların hiçbiri bana uymuyo la :D
-
ya safkan olup olmamanın ne önemi var bizde ırk babadan geçer yahudi anlayışında bile anneden geçiyor... ayrıca bende soyumu araştırdım anne tarafı musul göçmeni türklerden baba tarafıda anadolu türkleşme sırasında göç etmiş türklerden hangi boya bağlı bulamaıdm ama bizim soyda meslek askerlikmiş 24 ayar türküm şahsen kendimi öyle hissediyorum...
-
Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
Ben Türk ırkını tipsiz buluyorum valla :$ =))
-----------------------------Ayrıca bakınız : (Gördüğü her yabancıyı karizma sanan Türk kızları )
-
ya arkdaslar kız demıskı türk ırkını tipsiz buluyorum bunda bu kadar büyütülcek ne var anlamıyorum reis sendende böle bi kelime beklemezdim vallaha sasırdım onu bırak bu konu buralara kadar nasıl geldı onada hayret edıyorum onuda bırak o zencı muhappetını baslatan arkadas nasıl hala ban yemedı buna hıc ınanamıyorum
edit: bu konuyu herhangı bır admının görmediğine inanmak istiyorum
-
adamgibi bunu yazdı:
ya arkdaslar kız demıskı türk ırkını tipsiz buluyorum bunda bu kadar büyütülcek ne var anlamıyorum reis sendende böle bi kelime beklemezdim vallaha sasırdım onu bırak bu konu buralara kadar nasıl geldı onada hayret edıyorum onuda bırak o zencı muhappetını baslatan arkadas nasıl hala ban yemedı buna hıc ınanamıyorum
-----------------------------sana deseler "Lanet olası pis Türkler" sen uzatmayalımmı dicen :S bi insan kendi ırkına böle dandik bişey söyleyebilir mi? saçmalık..
-
sen neden bahsedıyorsun hocam kız ben türk ırkını begenmıyorum demıs ve hafıfletmek ıcınde sonuna gulucuk koymus hangı lanet ırktan bahsedıyorsun bıraz genıs dusunun ya
-
numune bunu yazdı:
-----------------------------adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------sana deseler "Lanet olası pis Türkler" sen uzatmayalımmı dicen :S bi insan kendi ırkına böle dandik bişey söyleyebilir mi? saçmalık..
-----------------------------Yahu ne var Lanet manet okumadım ben, Yok öyle bişey, Belkide Bir iki Türk Sevgiliden Çekmiştir, Tahribatın Ortamına Güvenerek Derdini Dile getirmiştir. Olamazmı, Türklerden Delikanlıları Eleştirmiş, Hoş Türk ney Bilmem X Irk Ney anlamış değilim ya neyse. Öyle İyi Aile Düşkünü Babayiğitler Vardırki Türklerde Denk gelmemiş sanırım. Neyse Kafam Karıştı Sanırım. :)
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------ya arkdaslar kız demıskı türk ırkını tipsiz buluyorum bunda bu kadar büyütülcek ne var anlamıyorum reis sendende böle bi kelime beklemezdim vallaha sasırdım onu bırak bu konu buralara kadar nasıl geldı onada hayret edıyorum onuda bırak o zencı muhappetını baslatan arkadas nasıl hala ban yemedı buna hıc ınanamıyorum
edit: bu konuyu herhangı bır admının görmediğine inanmak istiyorum
-----------------------------Çok güzel bir konu, zenci muhabbetini açan arkadaşın banlanacak bir durumu da yok. Bu Türk erkeklerini tipsiz bulan arkadaş a gelince, Türkiye sınırları içinde yaşayan ama insanlarının dış görünüşlerini küçümseyen bir insana az bile şeyler söylendi. Hadi düşünce tarzına yorum yapılır ama genel olarak allah vergisi bir dış özelliğe direk genelleme yapan insanın sıfatını görmeyi, ona göre yorumlar yapmayıda isterdim. Anlaşılan arkadaşın baba tarafı farklı bir ırk dan geliyor ki, Türk erkeklerini küçümser bir yorum yapıyor...
Birde bizim yurdum ergen kızlarında, zenci, asyalı, avrupalı, amerikalı, kanadalı ve rus erkeklerine ilgi çoktur. Böyle insanlara bu yorumlar az bile...