Türk Irkının Fiziksel Özellikleri!!
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------
sen neden bahsedıyorsun hocam kız ben türk ırkını begenmıyorum demıs ve hafıfletmek ıcınde sonuna gulucuk koymus hangı lanet ırktan bahsedıyorsun bıraz genıs dusunun ya
-----------------------------geçiştirmek için çabalıonya örnek verdim onu ben bilmiyorum belki de ben aşırı milliyetçiyim
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------ya arkdaslar kız demıskı türk ırkını tipsiz buluyorum bunda bu kadar büyütülcek ne var anlamıyorum reis sendende böle bi kelime beklemezdim vallaha sasırdım onu bırak bu konu buralara kadar nasıl geldı onada hayret edıyorum onuda bırak o zencı muhappetını baslatan arkadas nasıl hala ban yemedı buna hıc ınanamıyorum
edit: bu konuyu herhangı bır admının görmediğine inanmak istiyorum
-----------------------------Çok güzel bir konu, zenci muhabbetini açan arkadaşın banlanacak bir durumu da yok. Bu Türk erkeklerini tipsiz bulan arkadaş a gelince, Türkiye sınırları içinde yaşayan ama insanlarının dış görünüşlerini küçümseyen bir insana az bile şeyler söylendi. Hadi düşünce tarzına yorum yapılır ama genel olarak allah vergisi bir dış özelliğe direk genelleme yapan insanın sıfatını görmeyi, ona göre yorumlar yapmayıda isterdim. Anlaşılan arkadaşın baba tarafı farklı bir ırk dan geliyor ki, Türk erkeklerini küçümser bir yorum yapıyor...
Birde bizim yurdum ergen kızlarında, zenci, asyalı, avrupalı, amerikalı, kanadalı ve rus erkeklerine ilgi çoktur. Böyle insanlara bu yorumlar az bile...
-----------------------------başka lafa gerek yok hocam ağzına sağlık dediğn gibi 12-13 yaşındaki kızların benimseyemedikleri Türklük duygusu, onları özentiliğe ve saçma bi yapının(kişilik) içine itiyor.
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------ya arkdaslar kız demıskı türk ırkını tipsiz buluyorum bunda bu kadar büyütülcek ne var anlamıyorum reis sendende böle bi kelime beklemezdim vallaha sasırdım onu bırak bu konu buralara kadar nasıl geldı onada hayret edıyorum onuda bırak o zencı muhappetını baslatan arkadas nasıl hala ban yemedı buna hıc ınanamıyorum
edit: bu konuyu herhangı bır admının görmediğine inanmak istiyorum
-----------------------------Çok güzel bir konu, zenci muhabbetini açan arkadaşın banlanacak bir durumu da yok. Bu Türk erkeklerini tipsiz bulan arkadaş a gelince, Türkiye sınırları içinde yaşayan ama insanlarının dış görünüşlerini küçümseyen bir insana az bile şeyler söylendi. Hadi düşünce tarzına yorum yapılır ama genel olarak allah vergisi bir dış özelliğe direk genelleme yapan insanın sıfatını görmeyi, ona göre yorumlar yapmayıda isterdim. Anlaşılan arkadaşın baba tarafı farklı bir ırk dan geliyor ki, Türk erkeklerini küçümser bir yorum yapıyor...
Birde bizim yurdum ergen kızlarında, zenci, asyalı, avrupalı, amerikalı, kanadalı ve rus erkeklerine ilgi çoktur. Böyle insanlara bu yorumlar az bile...
-----------------------------ya hocam bu kız benım anam degıl babam degıl dıs gorunuslerını kucumseyen demısın sen "ben turk erkeklerını begenmıyorum " kelımesınden bu anlamları cıkardıysan ben senı anlayısla karsılamaktan baska bırsey yapamam ama bu kadar yuklenılmemesı gerekıyordu
-
Ne derseniz diyin emrah abi haklı, öyle dalgaya alınmaz bu işler, beğenmesen bile dile getirme ne gerek var
-
hocam beğenmedim demiyorki "tipsiz " diyo ya siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz yada sorun bende (yanlış anlıyorum)
-
Amma uzattınız bea kardeşim...
Ne gereği vardı bu kadarına...
Kimseden de korkacak değilim yorumlarım ile...
Irkçılıkmış,milliyetçilikmiş nerelere girdiniz böyle...
Hayatımda bildiğim en yakışıklı ve asil insan da "Atatürk"tür...
Ondan gerisini bilmem ben...
Madem bu kadar saldırmaya niyetlisiniz ve sadece "bayan" olduğum için bu kadar üzerime gidildi,buyrun devam edin...
Hea tipsiz bulurum yahut iyi bulurum;bunu sorgulamak da kimseye düşmez...
-
Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------Irkımı çok yakışıklı bulup hayırlı bir Türk evladı olamadıktan sonra...=))
Sizin terslemelerinizi de sınırı bilmeyip attığınız postları da boş buluyorum,kusura bakmayın...
Bu konu hakkında son postum da budur,saygılarımı sunarak iyi muhabbetler diliyorum...
-----------------------------Webmaster, siteye giren arkadaslarda olusabilecek psikolojik rahatsizliklardan sorumluluk kabul etmez.
Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------Madem bu kadar saldırmaya niyetlisiniz ve sadece "bayan" olduğum için bu kadar üzerime gidildi,buyrun devam edin...
Hea tipsiz bulurum yahut iyi bulurum;bunu sorgulamak da kimseye düşmez...
-----------------------------Sayın müride burası TBT! Burda bay , bayan ayrımı yoktur.
Herkes hakettiği yorumu alır.
-
türk ırkının gözleri şöyledir böyledir. bir kere bu saçma. genelleme içine sokmayın lan bir şeyide.
diğerleri de yok bizi nasıl beğenmezsin triplerinde. ne saçmalıyorsunuz yahu?
ayar ediyorsunuz beni..
-
uzatmayın böle ufak tefek şeyleri ne kadar kolay sabote oluyonuz len..
-
Sapılmış konuya el atmadan olmadı...
Ama bence bunca paranoyak posta karşılık senin dediğin "psikolojik" rahatsızlığımın bir önemi kalmıyor gibi...
Ben ne demişim,siz ne anlamışsınız...
Sorgulanması gerekenler konusunda yanlış yerlere girmişsiniz...
Garip ve komik buldum...
Cinsiyete de gelince...
Profilime yazılmış yorumları silmekten iflahım kesildi...
Neden mi...
Çünkü insana insanlığı ile ilgili yorum değil,cinsiyete yönelik yorum yapıldı...
Hakedilen yorum içinse de,bunca yanlış yoruma karşılık çok daha değişik şeyler yazmam gerekirdi...