folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk Irkının Fiziksel Özellikleri!!

Türk Irkının Fiziksel Özellikleri!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    numune
    numune's avatar
    Erkek

adamgibi bunu yazdı:
    -----------------------------
    sen neden bahsedıyorsun hocam  kız  ben  türk ırkını  begenmıyorum demıs ve  hafıfletmek ıcınde sonuna gulucuk koymus  hangı lanet ırktan bahsedıyorsun bıraz  genıs dusunun ya

geçiştirmek için çabalıonya örnek verdim onu ben bilmiyorum belki de ben aşırı milliyetçiyim

Götüyle inatlaşan donuna sıçar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    numune
    numune's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:

adamgibi bunu yazdı:

ya arkdaslar kız demıskı  türk ırkını tipsiz buluyorum bunda  bu kadar büyütülcek ne var  anlamıyorum reis  sendende böle bi  kelime  beklemezdim vallaha  sasırdım onu bırak bu konu buralara kadar  nasıl  geldı onada  hayret  edıyorum onuda bırak  o zencı muhappetını baslatan arkadas  nasıl hala  ban yemedı buna hıc  ınanamıyorum

edit: bu konuyu herhangı bır admının  görmediğine inanmak istiyorum

Çok güzel bir konu, zenci muhabbetini açan arkadaşın banlanacak bir durumu da yok. Bu Türk erkeklerini tipsiz bulan arkadaş a gelince, Türkiye sınırları içinde yaşayan ama insanlarının dış görünüşlerini küçümseyen bir insana az bile şeyler söylendi. Hadi düşünce tarzına yorum yapılır ama genel olarak allah vergisi bir dış özelliğe direk genelleme yapan insanın sıfatını görmeyi, ona göre yorumlar yapmayıda isterdim. Anlaşılan arkadaşın baba tarafı farklı bir ırk dan geliyor ki, Türk erkeklerini küçümser bir yorum yapıyor...

Birde bizim yurdum ergen kızlarında, zenci, asyalı, avrupalı, amerikalı, kanadalı ve rus erkeklerine ilgi çoktur. Böyle insanlara bu yorumlar az bile...

başka lafa gerek yok hocam ağzına sağlık dediğn gibi 12-13 yaşındaki kızların benimseyemedikleri Türklük duygusu, onları özentiliğe ve saçma bi yapının(kişilik) içine itiyor.

Götüyle inatlaşan donuna sıçar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:

adamgibi bunu yazdı:

ya arkdaslar kız demıskı  türk ırkını tipsiz buluyorum bunda  bu kadar büyütülcek ne var  anlamıyorum reis  sendende böle bi  kelime  beklemezdim vallaha  sasırdım onu bırak bu konu buralara kadar  nasıl  geldı onada  hayret  edıyorum onuda bırak  o zencı muhappetını baslatan arkadas  nasıl hala  ban yemedı buna hıc  ınanamıyorum

edit: bu konuyu herhangı bır admının  görmediğine inanmak istiyorum

Çok güzel bir konu, zenci muhabbetini açan arkadaşın banlanacak bir durumu da yok. Bu Türk erkeklerini tipsiz bulan arkadaş a gelince, Türkiye sınırları içinde yaşayan ama insanlarının dış görünüşlerini küçümseyen bir insana az bile şeyler söylendi. Hadi düşünce tarzına yorum yapılır ama genel olarak allah vergisi bir dış özelliğe direk genelleme yapan insanın sıfatını görmeyi, ona göre yorumlar yapmayıda isterdim. Anlaşılan arkadaşın baba tarafı farklı bir ırk dan geliyor ki, Türk erkeklerini küçümser bir yorum yapıyor...

Birde bizim yurdum ergen kızlarında, zenci, asyalı, avrupalı, amerikalı, kanadalı ve rus erkeklerine ilgi çoktur. Böyle insanlara bu yorumlar az bile...

ya hocam bu kız benım anam degıl babam degıl dıs gorunuslerını  kucumseyen demısın   sen  "ben turk erkeklerını begenmıyorum " kelımesınden bu  anlamları cıkardıysan ben senı anlayısla karsılamaktan baska bırsey  yapamam  ama bu kadar  yuklenılmemesı gerekıyordu 

kontra bisiklet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    Ne derseniz diyin emrah abi haklı, öyle dalgaya alınmaz bu işler, beğenmesen bile dile getirme ne gerek var

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snooper
    snooper's avatar
    Erkek

hocam beğenmedim demiyorki "tipsiz " diyo ya siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz yada sorun bende (yanlış anlıyorum)

sana çirkin dediler düşmanı oldum güzelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatal_Trag3dy
    Fatal_Trag3dy's avatar
    Dişi

Amma uzattınız bea kardeşim...

Ne gereği vardı bu kadarına...

Kimseden de korkacak değilim yorumlarım ile...

Irkçılıkmış,milliyetçilikmiş nerelere girdiniz böyle...

Hayatımda bildiğim en yakışıklı ve asil insan da "Atatürk"tür...

Ondan gerisini bilmem ben...

Madem bu kadar saldırmaya niyetlisiniz ve sadece "bayan" olduğum için bu kadar üzerime gidildi,buyrun devam edin...

Hea tipsiz bulurum yahut iyi bulurum;bunu sorgulamak da kimseye düşmez...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Fatal_Trag3dy bunu yazdı:

Irkımı çok yakışıklı bulup hayırlı bir Türk evladı olamadıktan sonra...=))

Sizin terslemelerinizi de sınırı bilmeyip attığınız postları da boş buluyorum,kusura bakmayın...

Bu konu hakkında son postum da budur,saygılarımı sunarak iyi muhabbetler diliyorum...

Webmaster, siteye giren arkadaslarda olusabilecek psikolojik rahatsizliklardan  sorumluluk kabul etmez.

Fatal_Trag3dy bunu yazdı:

Madem bu kadar saldırmaya niyetlisiniz ve sadece "bayan" olduğum için bu kadar üzerime gidildi,buyrun devam edin...

Hea tipsiz bulurum yahut iyi bulurum;bunu sorgulamak da kimseye düşmez...

Sayın müride burası TBT! Burda bay , bayan ayrımı yoktur.

Herkes hakettiği yorumu alır.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

türk ırkının gözleri şöyledir böyledir. bir kere bu saçma. genelleme içine sokmayın lan bir şeyide.

diğerleri de yok bizi nasıl beğenmezsin triplerinde. ne saçmalıyorsunuz yahu?

ayar ediyorsunuz beni..

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    uzatmayın böle ufak tefek şeyleri  ne kadar kolay sabote oluyonuz len..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatal_Trag3dy
    Fatal_Trag3dy's avatar
    Dişi

Sapılmış konuya el atmadan olmadı...

Ama bence bunca paranoyak posta karşılık senin dediğin "psikolojik" rahatsızlığımın bir önemi kalmıyor gibi...

Ben ne demişim,siz ne anlamışsınız...

Sorgulanması gerekenler konusunda yanlış yerlere girmişsiniz...

Garip ve komik buldum...

Cinsiyete de gelince...

Profilime yazılmış yorumları silmekten iflahım kesildi...

Neden mi...

Çünkü insana insanlığı ile ilgili yorum değil,cinsiyete yönelik yorum yapıldı...

Hakedilen yorum içinse de,bunca yanlış yoruma karşılık çok daha değişik şeyler yazmam gerekirdi...

Toplam Hit: 20100 Toplam Mesaj: 87